Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

pozici

http://community.webshots.com/album/575250645SpLbqp

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 23+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile: Elena, Radu, Robert!

De asemenea, mamicilor care si-au aniversat ziua de nastere zilele astea Doina.todor si Carmen de la Maramu. Multe zile fericite alaturi de cei dragi va doresc.

Kit - superba Giulia cu modestia ei, ca si fi-miu de altfel. De cate ori se vede in oglinda nu se abtine sa nu zica: Uite, vezi ce frumos sunt? .

Eliana - super tortul Elenei, chiar daca a fost cu baloane si nu cu floricelecum ar fi vrut ea.

Sanatate multa bolnaviorilor si o saptamana cat mai placuta va doresc.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna!
Multi ani cu sanatate sarbatoritilor si sarbatoritelor!

Superb tort, chiar si asa cu balonase ! Se pricepe mami!

Cata, frumos baiat ai si burtica ! Si frumoase locurile prin care ati fost.

Laura ai un baiat destept si cu personalitate. Asta cu stricatul jucariilor nu cred ca se "repara" vreodata.

Si fie-mea se crede o zana. Si de ce nu s-ar crede daca o opreste toata lumea pe strada sa o admire, sa se minuneze de buclele ei .
Mai nou se uita la filmulete cu ea. Preferabil cat mai recente si cu "activitati" care i-au placut.
Face numai bazconii. Acum, de exemplu e pictata pe maini cu marker de cd-uri. Nu stiu cum a reusit sa il gaseasca, dar a tras si o linie pe canapea. Asta iese cu ceva? In afara de astea de covoare cu care am incercat si ... no way! .
In rest, arunca cu tot ce are in mana peste tot, varsa ce-i cade-n mana pe oriunde, e cu "Nu vieau!" in gura mereu. Ma innebuneste! Nu stiu cand s-o termina perioada asta, iar faptul ca nu mai stam afara asa mult nu ajuta deloc.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va multumesc pt urari,dupa cum v-ati dat seama am sarbatorit trei zile ca in povesti,sambata s-a sarbatorit cu echipa si prietenii,duminica cu familia si azi cu colegii de clasa.
Ieri a fost pt mine ce mai obositoare si mai frumoasa zi,s-au strans la noi fini mari si mici,motiv pt care atat Edy cat si Maria erau in crize de gelozie non- stop.
Editez sa-i urez Doinei la multi ani cu sanatate si tot ce-si doreste!!!Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ELA locurile alea frumoase sunt chiar la tine in CRAIOVA in parcul de la LUNCA.
si poti sta linistita ca nici noi nu prea ne mai intelegem in casa, se plictiseste si mai noi ar sta numai dupa mine.

ANDRA ce frumos ati petrecut voi acolo chiar daca a fost obositor, eu ma tot intreb ce voi face de ziua puiului cand va face 3 ani si eu de-abia ajung din spital.

ELYANNE ce dragut a fost tortuletul, tu chiar te pricepi la torturi ca parca la fiecare ocazie le faci cate unul, nu?

GIULIUCA.

LAURA sa ai grija de tine si abia astept sa vad pozele cu barbatelul tau in costum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

ELA locurile alea frumoase sunt chiar la tine in CRAIOVA in parcul de la LUNCA.
si poti sta linistita ca nici noi nu prea ne mai intelegem in casa, se plictiseste si mai noi ar sta numai dupa mine.

....

Hi, hi! Ma gandeam eu, dar parca nu-mi venea sa cred ca sunt chiar in Craiova.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna tuturor si La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor din ultima vreme!

Eu astazi am avut examenul auto si l-am luat din prima: ca urmare sotul nu vrea sa ma creada (doar el l-a dat de 3 ori )! Dar gata, mi-am luat de o grija, ca din ianuarie am inceput si asa s-a tot lungit ca imi venea de acum sa renunt !

Maine plecam in concediu in Lanzarote! Ne intoarcem in 2 saptamani cu poze de la soare !

Pupice si sanatate copilasilor !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Repede , si noi , in mare fuga...

Restante:

La multi ani bebedoi !

La multi ani Drei Elena !

La multi ani Robert - Andra

La multi ani Doina !

La multi ani sarbatoritilor de astazi !!

Off, asa de mult am de munca la serviciu, ca nu mai am timp decat sa citesc(pe fuga), dar de raspuns...ioc.

Am facut si noi aseara "terapia cu sare", care din greseala i-a reusit lui Alex al Dianei...Si ne-a reusit si noua. Adica avea putini muci, si dupa baita aia mai calda, a fost noaptea fara nas infundat, far' de muci...
Avem o sapt fara nimic notabil. Sa vedem cat ne tine...

Eliana, frumos tort, cu floricele sau far'
Si tu ai o culoare frumoasa la par, tot roscat inchis sau un saten inchis?

Ma duc sa vad poze cu Cata si burtica si bebeunu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Cum mi-a dat Teodora peste nas(la figurat)...
Aveam treaba in bucatarie, pusesem aragazul la inmuiat cu mr musculo, eu cu unu', teodora spala si ea de zor cu alt mr musculo...Eu , ce ma gandesc? Cat se inmoaie mizeria, sa vb un pic la tel cu o prietena, ca apoi uit...Vb, vb si-i spun ca am pus mr musculo peste aragaz...la care instant vine raspunsul de la teodora:
-se zice mr muscle, nu mr musculo
Daca de atatia ani asa m-am obisnuit(ca asa il chema)...acu' ce sa fac?Ma schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Nu stiu cum am putut sa uit de ziua ta Carmen Maramu..., imi cer o mie de scuze. Vezi daca nu faci ca mine....eu bat toba o saptamana inainte asa ca nu prea poate lumea sa ma ignore!

La multi ani, Carmen!! Acum ne pedepsesti si nu ne dai tort si un pahar doo? Si poze?

Am vazut poze cu mandra aniversata pe langa gemenei si cu Stefi si mamica burtoasa.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput