Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
tzuna spune:
Cum fetelor? Asta e tot? Un singur mesaj intr-o zi intreaga? Inseamna ca ati profitat de vremea buna.
Noi am fost astazi in Herastrau. Si Maria a fost f incantata de veverite. Si eu de altfel ca sunt asa blande si vin pana langa oameni....
In seara asta insa Maria a facut febra 39 si-mi spune ca o dor tare picioarele. Nu are nimic altceva, NU-i curge nasul, nu tuseste, mananca bine. Nu stiu ce poate fi iar maine nu as vrea sa tb sa o duc la medic ca-i duminica si la camera de garda nu prea as merge. Sper sa nu fie nimic grav. Sigur a cules ceva d ela gradi ca au fost multi copilasi bolnavi in ultima vreme.
ioanaradu spune:
La multi ani ELENA!
La multi ani ROBERT!! (iedul cel mare al andrei)
sanatate bolnaviorilor.
noi n-am profitat in nici un fel de vreme. care vreme buna? ca eu nu prea am vazut-o decat pe dupamiaza. si am iesit pe afara cu treburi de vreo 3 ori. acum ma doare pe mine in gat si ma incearca o raceala asa ca am stat toti pe langa casa omului. matei s-a jucat si a profitat de faptul ca e si tati acasa, eu am bucatarit si ... mi-am facut o manichiura french. ![]()
sa vedem maine ce facem.
matei inca mai tuseste, dar destul de rar. inca nu sunt 5 zile de cand am inceput cu siropul de tuse seaca. muci mai scoatem cam la 2 zile cu aspiratorul. nu sunt multi, dar nici de neglijat. oare o sa-l aspir toata toamna-iarna-primavara?
in seara asta am facut "Experimentul MARARUL". n-a facut BUM in baie ... nici mare lucru nu s-a simtit, chiar dc baia noastra e destul de mica, dar eu am avut impresia ca aburii aia s-au imprastiat imediat. am pus cam 3 l de infuzie in apa cat de cat fierbinte. apoi am bagat copilul care era cam stresat ca e apa murdara. sper sa fi inhalat ceva. oricum doarme de la ora 21. m-am mai gandit ca as putea sa-l tin deasupra ligheanului cu infuzie din aia, asa cum ii fac inhalatii. o sa vedem dc o sa mai fie cazul. sper sa nu.
cam atat ... noapte buna.
edit: sotul a vazut ca am scris despre marar si a zis ca maine sa-mi scot si eu mucii cu pompa ca lui ii venea sa vomite de la mirosul de marar.
deci inca mai sper ca au simtit si sinusurile lui matei.
absoluta spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Azi mergem la ferma animalelor. Am vazut pe site-ul lor ca se pot plimba cu poneii intr-un anumit interval de timp.(17-19) Asa este?
gaia.nevia spune:
salutare!
Kiabi este in Carrefour Grand Arena, Bercenia, de la intrarea principala spre dreapta.
In Militari nu s-a deschis inca.
si o duminica placuta!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
laura_oana spune:
buna fetele
sper ca inca ne mai tineti minte.
am si uitat de cand nu am mai pus mana pe un PC.
lucrez non-stop daca pot spune asa pt ca eu stiu doar cand plec de acasa dar niciodata nu stiu sigur cand ajung inapoi acasa.mereu lucrez peste program sper sa se si vada la salar.
in general suntem bine, Edy e bine acum dupa ce am tras cu o faringita frumoasa luata de la gradi cel mai probabil
, saptamana trecuta a fost si nunta cumatului meu, voi pune si ceva poze cu Edy la costum si cravata ca un adevarat barbatel.
in rest nu stiu ce sa va mai povestesc,imi e si ciuda ca nu mai am timp de forum, mess dar mai ales ca nu mai am timpul care il aveam inainte dedicat familiei.
dar si bani trebuie si uite asa ma invart intr-un cerc vicios si am slabit si 8 kile fara nici o dieta
..asta e mergem inainte.
despre Edy nu stiu ce sa va zic, ne intelegem bine, asculta doar cand are el chef, mereu el e mare si stie tot, ii pace sa cante la fluier si din alte jucarii inventeaza tot felulde instrumente gen orga, acordeon, tobe si canta si tati trebuie sa cante si el si are formatie " Edy Star" si trebuie sa il aplaudam sa il invitam in scena, etc. ii place sa inventeze, isi face singur 'jocurile" vb singur cu jucariile....in continuare distruge jucariile cred ca nu il voi dezvata niciodata de "ticul" asta.
pictam, desenam sune din nou poezii dar doar atunci cand are el chef si incepe sa fie tentat de cartile de povesti cele ilustrate.
cam atat deocamdata poate candajung deseara acasa voi reusi sa pun poze dela nunta si cand voi descarca dela noi de pe camera si filmulete cu formatia "Edy Star"
sa va amuzati putin.
sper ca tot stupul cu mic cu mare e bine si sunteti sanatosi, va pup pe toti si incerc sa intru cat de des pot.imi e dor de voi.

Kitty spune:
Buna ...saptamana! Cafea de inceput de saptamana, tare si fierbinte!
Sunt in urma cu urarile
, rau de tot! V-am trimis cate un gand la fiecare!
La multi ani Elena (mandra)!
LA multi ani, Radu (bebedoi)!
LA multi ani, Robert (
iedul cel mare)!
LA multi ani, Doina!
Scurt, ca fugim, doar o perluta:
Giulia se vede in oglinda si exclama din suflet "Nu pot sha cheeed ca sunt fumoaashaa!" ![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani, Robert!
La muuuuuuulti ani, Doina!
Saru'mana pt. urari... tortul iesi... si decorul cat de cat
... fii'mea tot nemultumita... ca a fost cu fructe prin el... si pt. ca i-am facut baloane in loc de floricele 
M-a anuntat cand era tortul gata, ca ea ar fi vrut floricele... nici io n-am intrebat copilul ce doreste, ca mi-era frica sa nu-mi ceara caluti 
Cateva poze aici
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
La multi ani DOINA!
pai kit giulia sufera de aceeasi "boala" ca matei: modestia.
eliana hai ca a iesit super tortul! pe fitzosii astia oricum nu-i multumesti, indiferent ce le-ai face.
matei e la gradi. mami e la serviciu. ieri am fost la un loc de joaca in auchan, la etaj. f frumos. intrarea 10 lei. canapele pt parinti. biliard. puteai sa bei o cafea ... mai multe ...
azi are prima plecare de la gradi cu bona.
in rest, e in greva foamei. este o stare normala pt el. dupa orice raceala cat de mica, intra in greva. incerc sa ma calmez, dar nu prea imi iese.
am vb cu dr si a fost de parere ca ar fi cazul sa-i dam niste ulei de peste. ca tot s-a vb pe aici de ulei din ficat de cod, a fost de acord cu el. o sa-i cumpar azi, sper sa-l accepte.
sa aveti o zi buna!
stefimic spune:
buna dimineata albinute si bondari, am revenit si noi pe aici si sper sa intram cat mai des desi se vede ca nu mia fac fata ca inainte.
am incercat sa citesc din urma cat mai mult dar mai am mult de recuperat.
vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! desi cu o oarecare intarzaiere:
ELENA, ROBERT SI RADU sa cresteti mari si sanatosi.
DOINA sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau.
si vreau sa urez si pentru astazi LA MULTI ANI celor care poarta numele SF. DUMITRU.
noi nu prea am mai intrat pentru ca am avut de facut unele renovari in apartament si micul meu pui dupa o luna de gradi mi-a facut o laringita de toata frumusetea si cu el pe cap acasa si bolnav nu mi-a mai ars de nimic.
acum este bine dar nu i-l mai duc la gradi dectat dupa vacanta.
burtica mea creste si eu de abia mai fac fata cerintelor familiei, ma gandesc ce ma va astepta de pe la 7-8 luni incolo.
incerc sa va pun cateva pozici cu noi ca sa vedeti cum mai aratam.
va pupam, sa aveti o zi buna si revenim.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
23+
IOANA