Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
Dragelor, va multumesc pentru urari! Va pup!
Sanatate la club acolo!!! Repede sa va faceti bine.
Retinut pont cu marar (matei cu marar, yammie...)
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
ioanaradu spune:
eu oricum in perioade de-astea virusate pun cate un pumn de sare la baie, daca mai pun si marar ... oare trebuie sa pun si 2-3 linguri de otet? 
elpower spune:
Buna dimineata! Poftiti la o cafea calda!
Eu m-am trezit pe la ora 3 din cauza caldurii, ca am uitat sa o dau mai incet aseara, si am gatit, daca tot n-am mai putut adormi la loc.
Sper sa prindem si azi cateva ore bune de plimbare ca in casa ma innebuneste. Am gasit pe youtube un videoclip interesant, cel putin Theei ii place.
Pupici si sa aveti o zi buna!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
loradin spune:
buna ziua ,
am cateva clipe libere si profit de ele.
Analizele lui Adi au iesit perfecte si va multumesc mult de tot pentru sustinere.Mi-ati purtat noroc....si nu e pentru prima data.
Cu Ana se complica lucrurile.Ziua este mai bine dar noaptea e teroare.Gemete,urlete,tipete direct din somn.A inceput sa-mi bea lapte noaptea ,ca sa nu va mai zic ca sta toata ziua in caruciorul lui Tudor si se face ca plange ca un bebelus.Mai rau este ca am epuizat toate ideeile de a ii usura suferinta.Cred si sper ca timpul sa rezolve problemele.
Plange Tudor....fug sa nu o trezeasca pe Ana.Promit ca revin cand am mai mult timp.
Inca o data multumesc mult pentru tot! 
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
Siuta spune:
Buna
Kiabi este la Grand Arena Berceni( asa am gasit eu pe net, ca de ajuns nu am ajuns !)
stupul
weekend minunat sa aveti
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oana Stefana Ioana am votat! La multi ani Radu! Fetele nu-s racite, dar ele stau acasa, cu mine, nu-s in comunitate... Nu m-au sunat cei de la FTK, cam neseriosi, in fine, am sa-i sun eu sapt viitoare ca sa ma programeze la o lectie demonstrativa... Bibi iar a intrat intr-o pasa imposibila, pana acum ziceam de fiecare data ca e de la dinti, dar i-au iesit toti, n-ar mai avea motive sa fie nervoasa; aseara la 11.30 inca era pe pozitii, nervoasa foc tot ea Unde-i Kiabi fetelor? In centrul Militari Shopping? cu ce ajung acolo? Sanatate puilor bolnavi si rabdare mamicilor din club Mami de Bibi (07.03.2007) si de Bebe (24.11.2008) |
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
kmi78 spune:
Si noi suntem cu ROSU IN GAT , ca sa fim si noi in rand cu lumea; adevarul e, ca nu a mai fost racita de la revelion, si ma asteptam sa nu scape era prea mare minunea ; nu tuseste nu stranuta nu muci, doar o zi plina cu febra peste 39 , pe care am incercat sa o scad prin toate metodele si doar seara tarziu i-a scazut la 37 iar a doua zi nu a mai avut nimic, suntem pe antibiotic CECLODYNE e pt prima data cand ii dau , eu una n-am mai auzit de el; a mai dat cineva?
in rest continuam cu aceeasi incapatanare care ma duce cateodata pana la exasperare, dar, poate fi uneori si foarte cuminte, e de la o extrema la alta fata mea. de asemenea desene la greu, cand se trezeste dimineata cu ochii inchisi imi cere desene, are unele preferate Barni si Thomas de pe Jim Jam. din pacate cand am treaba la calculator ca sa pot lucra trebuie sa ii pun desene, dar trebuie sa incep si eu cu activitati de copii ca nu se mai poate
Cand ne intalnim pe strada cu cineva si o intreaba ce face spune: nu fac mimica! pe un ton raspicat , de mi-e si rusine de persoana respectiva.
Mersi Tzuna de raspuns
tzuna spune:
BUNA tuturor!
Am avut o zi.... Dar suntem acasa si eu si Maria, am mancat, am facut si baie.. gata rasfat.
Maria e o scumpa. Azi nua plans deloc la gradinita pentru ca i-am spus ca va veni teatru si a fost f incantata. Si dupa gradinita ne-am oprit 2 ore in parc sa se intalneasca cu prietenii d ela bloc si uite asa am plecat dimineata la 7 si ne-am intors in seara asta la 19.
ACTIVITATI: i-am luat o carte cu activitati legate de matematica pentru copii de la 3 la 5 ani si am facut prima pagina ieri iar de maine voi tine un "curs de engleza" pt gaza mea si copiii de la bloc. tot vine frigul si dc copiii sunt cumintei si receptivi vreau s ane facem un obicei din asta. In rest avem activitatile zilnice :pictat si modelat cu plastilina(eu modelez, ea doar foloseste formele).
Noapte buna tuturor! si multa sanatate puiutilor bolnavi.

La Multi Ani mandrei!!!!