Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
DarkBendis spune:
Ziua buna la toata trupa!
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei: Paul si Maya
Noi am descoperit azi ca suntem blocati in casa Rasu-plansu... a plecat tati cu masina si caruciorul e in portbagaj... iar papoose-ul e in cosul de la carucior ... iar afara e o vreme asa de faaina...o sa iesim un pic in gradina si atata... ce sa-i facem...
Si planuiam sa iesim in parc... si apoi sa trag o raita pana la un pub ca e ziua unui amic... da' acum zic pas... totusi 8 kile jumate-9 de bebel nu le pot trambala in brate prea mult
Da' si o veste buna! Am primit scrisoare de la Inland Revenue, cica ne mai calificam pentru childcare work credits si cu tot cu banutii pe care ii primeam deja de la ei pentru work credits or sa ne acopere ei cam 50% din costul childminter-ei. Bun si asa!
Alina, distractie faina si sa porti sanatoasa rochita noua!
Vad ca vorbiti despre MMR... eu pojar am facut cand eram mica, oreion la fel...nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa fac vaccinul.
Iulia, felicitari pentru Carla cea mobila... si jupan se rostogoleste... da' nu-i prea place.
Alina din Olanda... sper sa vina ciclul daca asta iti doresti . Distractie faina la cumparaturi!
Miere, ce numar la scutec folositi? Noi pateam asa cu scutecelul cand nu-i mai era bun numarul vechi...Pentru protejat salteaua noi folosim genul ala de "mats" pe care le puneam pe pat in perioada de gravidenie ca sa nu o ud in caz ca mi s-ar fi rupt apa.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
fetele ce mai faceti?
dark ce bine a la voi e frumos
aici e urat, destul de frig ... dar macar s-a oprit ploaia
azi a aparut articol cu alina in ziarul ziua si ieri in libertatea
incep sa se stranga si bani usor usor
eu sunt plictisita
nu are cine veni la mine
mi-e si frica sa mai primesc pe careva ca mai toti stranuta
offfffff
vreau sa fie antonia bine
sa fim acasica la noi
pupici
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Alina1976 spune:
Cami, o sa se faca bine Antonia si repede, o sa vezi. Si la noi e urat...si ploua......asta e, asa e toamna. Sanatate multa!!
Miere, nu stiu ce sa-ti zic ca la noi nu s-a intamplat sa faca asa mult pipi peste noapte si sa ude patul...caca mai iese si la noi da pipi nu. Da tu cand te trezesti sa-i dai bibele peste noapte nu il si schimbi? Ca asa nu sta toata noaptea cu acelasi pampers. Si mai incearca si altii...sau poate un numar mai mare.
Dark, saru'mana . M-am aranjat azi, mi-am pus rochia cea noua, pantofii cei noi si am plecat la botez. Am luat-o si pe Ana cu noi si a fost super OK. S-a jucat toata ziua cu inca doi copii, a si papat si acum suntem din nou acasa.
Ma bucur pentru voi ca ati primit vesti asa bune! Sigur ca e important ca va suporta ei 50% din cost. Bravo
Alina2700, da tu ne tii asa in tensiune ca stii ca ai facut prostioare cand nu trebuia??!...Cat ti-a intarziat? E prima luna cand iti intarzie? De ce nu-ti faci un test sa vezi cum e...
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
alina2700 spune:
Buna seara fetelor!
Abia am reusit sa ma asez la comp...am colindat tot orasul ...si am cheltuit ceva banuti.I-am luat hainute pentru munte lui David si bineinteles ca ne-am luat si noua costume de ski, si etc etc...asa ca am lipsit motivat!
Dark multumesc ca te gandesti la mine!
Alina daca voi stati in tensiune....eu ce pot sa zic.Am facut eu prostioare ,dar nu "cand nu trebuia",dar totusi ...nu se stie niciodata,metoda calendar nu e una 100% garantata.Test nu vreau sa fac inca...mi-a intarziat cam 4 zile,insa eu sper sa NU fie cele 2 liniute,si nici nu vreau sa ma obisnuiesc sa fac test luna de lunaDar tu ce faci nu e party in seara asta???
poop toata gashca!
Poze
Alina1976 spune:
Hello,
Iaca neste poze cu fetele si noul caine a lui Buni.
Enjoy
http://alina1976.sunphoto.ro/Poze_Ana_si_Sabina_oct_09
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Leditia spune:
Cami noi am fost(si teoretic inca suntem) la et 9,insa de ieri dupa-amiaza am venit acasa si mergem doar la tratament,stand chiar peste drum de spital.
Pai de aia m-am internat cu David ca facea trat de nush cand si cand sa terminam CEDAX-ul mi-a facut temperatura 39,7..si-mi mai facuse o tura cu o sapt in urma lucru care m-a determinat sa-i dau totusi cedax-ul prescris.Initial am zis ca nu i-l dau,ca nu mai avea muci,tusea rar..era spre bine si m-am bucurat..apoi a inceput febra..M-a terminat fizic si psihic.Aseara mi-a facut 39,9.Incredibil!A cedat la novocalmin.In fiecare zi cat am fost in spital facea febra o data,de 2 ori pe zi si nu-i faceau nimic,ba mai mult imi ziceau sa nu care cumva sa-i dau eu ceva..ca 38,8 sau 38,9 nu e asa mare febra..si sa lasam organismul sa lupte..pai ce sa mai lupte organismul cand copilului ii curge antibiotice prin vene si nu sange?Eu nu inteleg cum face el febra desi a facut acasa trat cu cedax 7 zile,apoi ne-am internat,marti,si a inceput amoxicilina si gentamicina,la 6 ore,iar de joi e pe sulperazon..una la 12 ore(ca de aia am si putut pleca pe we acasa).Eu cred ca David are altceva si ca nu ii dau ce trebuie,din moment ce el face febra si din cand in cand diaree(cam o data pe zi,face un scaun apos asa si asta cam de 3 zile,ca inainte cand eram cu el acasa nu mi-a facut deloc diaree si nici scaun f moale..era normal,in functie de ce manca,ca de la laptic era intr-adevar mai moale)Si totusi,luni ar trebui sa-i scoata branula si sa ne externeze,dar copilul face febra..azi n-a mai facut,dar totusi de cand ne-am internat n-a fost zi sa nu faca si m-am saturat.Nu inteleg cum poate face febra asa mare dupa 4 antibiotice si 14 zile de tratament cu antibiotice.Sunt cu nervii la pamant,nu mai stiu ce sa fac,pe cine sa intreb,la cine sa ma mai duc sa-l vada.Ma dispera situatia asta,mai ales ca dk ii zic dritei imi zice ca e normal,ca nu e asa grav,sa nu ma mai sperii atat,ca-si va face si imunitate,va fi bine..bla bla.Pai da,dar pana atunci il indop de antibiotice?Nu credeam ca poate fi atat de greu sa ai un copil,in viata mea n-am trecut prin momente mai disperate ca acum..Sunt nedormita,nemancata,am slabit..imi vine sa-mi iau campii.Azi noapte cand am vazut ca face iar temp,am cedat..am plans in hohote de-mi venea sa ma arunc de la etaj de suparare..Voiam sa ma intorc iar cu el sa stam in salon,dar la ce bun,ca oricum nu i-au dat decat putin algocalmin intr-o seara si in plus am plecat cu el de acolo tusind si stranutand,in conditiile in care noi ne-am dus doar cu febra...si mai tusea ff rar.
Noi i-am facut proba digestiei si luam sanzyme,am mai spus pe forum asta.Si din pacate vom fi o per destul de lunga dependenti de sanzyme..asa ni s-a spus.
Mi-ar fi placut sa ne vedem,dar in alte circumstante,ca oricum eu nu puteam iesi din salon decat cand venea al meu la noi,in rest pe David am evitat pe cat a fost posibil sa nu-l scot din salon si sa nu ia contact decat cu cadrul medical.
Si sa fie totul perfect,ca am impresia ca suntem blestemati..azi noapte la 4,dupa ce statusem de "garda" pana la 2,30 si apoi a urmat sotul..mi-au murit prizele si tot,ca se topisera nush ce fire..si la 5 dim sunam soacra sa caute in ziar electricieni,apoi fugi cu copilul la tratament,prin ploaia aia cretina,care s-a pus taman cand trebuia sa plecam noi,asta asa ca sa fie totul "perfect"Toata ziua am avut santier in casa,am gauri in pereti,am dat ultimii bani din casa ca sa facem instalatia electrica,desi noi cand ne-am mutat am chemat in electrician,care probabil mai rau a facut,desi pretul era mult,mult peste ..
In fine,o zi oribila..o perioada tampita de care vreau sa scap odata ca am ajuns la capatul puterilor si pur si simplu nu ma mai tin nici nervii.Nu inteleg cum pana la 7 luni copilul asta a fost ok..ba mai mult la botez a luat contact cu multi oameni bolnavi,inclusiv varu-su care era virusat de nush cand si nu mai scapa si i-a tusit in nas de cateva ori..si totusi nu s-a imbolnavit,iar acum nu mai scapam de ele..Am avut de la 7 la 8 luni viroza aia tampita si infectia urinara..apoi pauza o luna ..iar acum iar..Maine face 10 luni si eu imi doresc sa creasca odata mare si sa-si faca imunitate ca lumea sa nu mai trec prin asa ceva.Eu nu am fost bolnava,nici cand eram mica,nici mare..rar ma imbolnaveam..Nu inteleg cum el se poate imbolnavi asa de des si nu stiu ce sa ma mai fac.
Am scris o tona,dar sunt suparata,revoltata si cu nervii la pamant incat simt nevoia sa scriu sa ma descarc.
Numai bine tuturor si multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
IRINA.C spune:
Ledi va trece..............iti spun eu care azi am fost cu A la spital pt ca tuseste mai rau si pt ca nu papa nu paote respira ca lumea...asa e cu cei mici lent si greu.Dar trebuie sa treaca.Maine mergem iar sa ne recoltam o hemograma si om mai vedea si noi.E toamna sunt viroze cu caru'...ce sa ne facem?asta e..vor creste sigur si e vom invinge pe toate.Pt ca trebuie!Nu avem alta solutie
Sanatate multa
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
DarkBendis spune:
Ledi, Irina, Cami, sanatate multa la licurici
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
ledi,Cami,rina ....greu mai e sa fi mama!!! e cel mai groaznic lucru sa iti vezi puiul suferind!
sa dea Domnul sa treceti cat de repede peste aceste greutati si sa va puteti bucura de puii vostri. va trece,pana atunci,noi suntem alaturi de voi!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Cum ne distram noi:)))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4021444266/
Si alte pozici proaspete
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Alina, ce mare s-a facut Sabina, nu mai vazusem demult poze cu ea, nu mai par bebelusi copii nostri:((( Catelul e super cute...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator