Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

in rest suntem bine,umblam peste tot,ne catarm peste tot,ne atrag florile si cablurile. tot nu face pa-pa sau sa batem din palme...mai astept,ma vede ca bat din palme,se apuca de ras...am eu fata comica.

Lisa, cred ca fiecare isi doreste ce nu are, stii vorba. A mea bate din palme, imita tot felul de sunete pe care i le zicem noi (gen mersul calului), azi a zis si mama, da nu cred ca era intentionat:)...In schimb nu merge in 4 labe si nici nu sta in picioare, nu s-a ridicat inca in patut. Pana nu demult ma plangeam si ca nu se roteste. Acuma ca mie mi-a trecut cu rotirile si o pun pe burta ca sa mearga in 4 labe, ea ce face? Se roteste instant de pe burta pe spate:))..Cat nu a interesat-o sa faca chestia asta nu a facut-o nici in ruptul capului.
Asa ca si Ana probabil nu e interesata de batut din palme si facut pa. Cand va fi, o sa vezi cum iti executa miscarea si tu te vei intreba cand a invatat sa o faca:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Eu am facut vaccinul inainte de sarcina cu 6 luni. MMR-ul. Nu eram imunizata la nicio boala, asa ca m-am vaccinat. Nu am avut nicio reactie adversa, vaccinul nu doare....si a prins, caci mi-am refacut serologiile virale si sunt imunizata.

Recomand tuturor celor care vor sa (mai) ramana gravide si nu sunt imunizate, sa faca acest vaccin cu 6 luni inainte. Pe periada celor 6 luni de dupa este de dorit sa se foloseasca un mijloc contraceptiv eficace (pilule, sterilet....nu calendarul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu am facut vaccinul ca parte componenta a MMR-ului, in urma cu trei ani, anticorpii mi-au iesit bine, am fost imunizata.

Pyc, e total Paul!

Cu medicul, ce sa ma zic, va dati seama ca i-am zis vreo doua, dar este un medic f bun si nu as vrea sa-l schimb. Sa "zicem" ca am avut o problema de comunicare:))), dar sper sa nu se mai intample.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Pe-aici si noi, Lisa. Laptopul meu e tot la reparat, iar Cipri si-l trambaleste pe-al lui la servici, eu mai fur dimineata si seara, dar n-am destul online time ca sa mai scriu. Abia mai citesc...
Insanatosire grabnica puiutilor bonaviori!
Si eu mi-am facut MMR-ul acum 7 ani cand am inceput masterul, ca aici nu te lasa la scoala fara vaccin.
Noi suntem bine, Carlei i-a iesit si al doilea dintisor acum 3 zile, la o saptamana dupa primul. S-a manifestat cu o oarecare lipsa de pofta de mancare, dar cred ca incepe sa-si revina. Nu arata nici un interes de a merge in 4 labe, cred ca si din cauza ca ajunge unde vrea prin rostogolire. E tare simpatica, se rostogoleste rapid burta- spate-burta-spate, apoi din pozitia de pe burta se roteste ca sa-si schimbe directia si trece la rostogoliri din nou. E tare vesela si jucausa, cred ca are si simtul umorului, ca gusta toate prostiile pe care le scoate Cipri.
Pyc, tare simpatic ajutorul tau.
Si pe-aici s-a facut frig si nu prea mai iesim la plimbare decat rar si putin.
Lisa, ce-mi facusi dragutzo, am facut gogosi azi si mi-au iesit o tona, o sa fiu cat o balena cand le termin

Va pup pe toate

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Cat ati mai scris...si nu am lipsit chiar asa de mult.
Azi ma duc la un botez...ieri am fost in Mall si mi-am luat o rochie draguta. M-am rasfatat si eu putin asa...inainte de ziua mea.

Legat de un alt bebe, pot sa va spun ca dupa ce am nascut-o pe Ana imi doream cu ardoare inca unul, stiam sigur ca va veni si va fi. Si asa a fost....
Acum senzatia mea este alta...adica ma gandesc ce a inseamnat inca un bebe (sigur din toate punctele de vedere) si ma gandesc ce ar mai fi cu inca unul. Nu spun nu hotarat la al treilea...da nu spun nici da din toata inima. Oricum, chiar de-o fi sa fie va fi peste cel putin doi ani! Singura chestie este ca iubesc la nebunie bebelusii...si cred ca pana la urma....UFFF
Sotul meu ar vrea baiatul!

Cami, MULTA sanatate!! Cand spuneai unde esti, deja vad locul...culoarul lung si ingust, sala de tratamente, privelistea de la et.8. Acolo am stat si eu vreo ora asteptand-o pe DR atunci cand avea Sabina ditamai hematomul si noi l-am descoperit cand eram la mare.

Miere, pai Aidan este si a crescut foarte bine!! Copiii care iau mai mult in greutate si mai repede ajung mai spre un an sa aiba si perioade de stagnare sau incetinire la luarea in greutate. Am o prietena a carei baietel era ff grasun cand avea cateva luni, mult mai mult ca Ana mea. Si incepand de pe la un an a inceput sa stagneze, ba chiar a avut o luna sau doua in care nu a luat deloc. Si acum la aproape 3 ani are un kg mai mult ca Ana...

La multi ani OCHILA, RAZVY!!!

Alina2700, hei cum e? A venit?? Sa fie asa cum vrei tu.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

am gasit un articol referitor la administrarea paracetamolului inainte sau dupa vaccin.nu-mi dau cu parerea,caci nu sunt in masura.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/871988/Nu-le-dati-copiilor-paracetamol-dupa-vaccin/

Mara , Flavi(7 dec 2005) si Andrei (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE

ledi stiu exact ce spui ... oooo ... daca stiam ca esti in spital ne vedeam .... si noi suntem de joi ... suntem in rezerva 21, prima de langa asistente ....
stiu prin ce ai trecut ... exact asa suntem noi .... bine in rest doar cu febra mare .... voi ati avut febra??? si noua tot viroza ne zice ca avem .... si nici noi nu luam bine in greutate .... voua ce v-a dat sa luati bine in greutate de acum inainte????

in rest nu apuc sa mai fac mare lucru pt alina de aici .... da ma straduiesc macar ca am netul .... si antonia e cat de cat cumintica

pupici si sambata placuta
pt galateni si braileni ieri a fost alina pe tv galati si azi sau maine va fi la stiri pe tv expres .... daca vreti sa ii vedeti ....
iar ieri a aparut in libertatea ....

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cami,eu nu prea urmaresc tv galati, dar daca imi spui cu aproximatie cam la ce ora voi incerca sa vad.ma gandesc la voi!sanatate multa!si o pupam pe antonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua fetele!
LA MULTI ANI PAUL SI MAYA!
Pupici la licuricii bolnaviori sa treaca mai repede!
Eu sunt tot in asteptare de CM....David marait in continuare cu nshpe mii de treziri pe noapte...
Azi va anunt ca o sa lipsesc,mergem la shoping,asa ca poate diseara mai intru sa vad ce ati mai facut!
Pupici la toata gashca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Articolul ala din Ev zilei e copiat dupa cel de pe yahoo:))) de vi l-am dat eu ieri.

Multa sanatate bolnaviorilor!
La noi e friggggg....12 grade neobisnuit pt florida, ieri au fost 30.

Nu stiu ce sa mai fac, Aidan e ud in fiecare dimineata pe hainute (de pipi) face f mult noaptea si uda tot, cearceaf, saltea, am schimbat 6 cearsafuri saptamana asta.

am pus poze noi
www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Azi noapte am avut show, sunt cam varza.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput