Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
dya-dy spune:
Hello fetelor din nou,
Vad ca nu v-a fost prea tare dor de mine, ca nu prea m-ati bagat in seama, dar nu-i nimic, suntem cu totii ocupati.
Tre sa te bagi in seama ca sa fii la randul tau bagat.
Bee- nici aici in Israel nu se da nimic la febra, nici preventiv, decat peste 38.5. Nu stiu dc e bine sau nu, dar nu-i dau mai devreme de atat.
Lisa- nu esti singura cu sterilet- eu il am de 2 sapt, dar parca ma tot dor ovarele. E cam nasol. Si nici nu-mi da un confort deosebit gandindu-ma ca sotul meu s-a nascut cand mama lui avea sterilet.Si in timp ce doctoritza imi punea steriletul, care apropo, pe mine m-a durut rau si mi-a fost rau cateva ore dupa, imi povestea de o pacienta care a venit sa-i punasterilet si se tot chinuia doctoritza cu experienta sa-l introduca, pana cand pacienta se gandeste: Hm,nu sunt sigura dc l-am scos pe cel de dinainte!
Ce chestie sa uiti ca ai sterilet...
Vad ca vorbiti de bebe2, 3...bravo voua, va doresc succes- eu inca nu ma gandesc in viitorul apropiat.Poate peste vreo 3 ani!
Lisa- cel mai bine avocado merge cu banana- in cantitati egale.Un pic pasat.
Leditia- multa sanatate puiului dragutza si multa putere tie - sper sa treceti repede peste episodul asta.
Dark- da-le incolo de pilule, iti strica ficatul. Eu din cauza asta m-am oprit si sper sa nu mai am nevoie sa iau in veci pilule.Mi-am facut radiografie la ficat si m-am speriat la inceput ca nu a iesit prea bine.
Apropo de facut bye-bye: Maya rade daca ii face cineva cu mana, e o dulce.
Mai, voi puneti o gramada de poze si eu nu vad nimic...
Si acasa nu ajung sa intru.
Pup
anna-mama spune:
La multi ani, Alina!!!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai multe bucurii alaturi de tati si de fetitele tale frumoase!!!!
La multi ani tuturor licuricilor si taticilor care poarta numele de Luca!
La multi ani Luca al meu iubit, sa fii sanatos, mami si tati te iubesc muuult!!!!
La multi ani, David Luca, sa cresti mare si fericit!
La multi ani, tutror licuricilor care implinesc azi lunite! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Citesc din urma si incerc sa mai scriu daca ma lasa puiul meu.
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
alinuk spune:
La multi ani Alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa fii fericita si sa-ti dea Dumnezeu o viata plina de bucurii
fetelor haideti la o ,poate da si Alinache o felie de tort negru (vorba lui Teo...care e ahtiat dupa cioco si cand mergem la vreo party ca sa nu intrebe de cioco..stie ca nu are voie multa..intreaba intai daca tortul e negru..cica e mai cu 'perdea!')
Cami, Ledi, Irina multa sanatate piticilor!
si noi ieri am fost la o petrecere, la Breaza, party ul de un an al bebelushei Iris
chiar daca nu a fost soare, am respirat aer curat!!!
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4021140439/
si fiecare s-a distrat... pe grupe de varsta (cuscra sper ca nu e pe aici)
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4021898634/
sa aveti duminica placuta in continuare!!
pup cucuiete
PS: cu iubitii mei
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4021137697
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
dya-dy spune:
Numai eu lucrez duminica, nu?
Aici sunt 35 de grade afara, cred ca pana plec acasa nu ies sa iau aer....
Ziua a inceput numai cu lucruri rele: la stiri, o familie de 6 persoane omorate cu sange rece, printre care un bebe de 4 luni si o fetitza de 3 ani......ce brute sunt unii! UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Vezi poza copiilor si iti vine sa plangi!
Fetelor.....aveti ceva stiri bune din Romania? Si faptul ca ploua e considerat "veste buna"...
koruccia spune:
Buna dimineata!
La multi ani Alina, sa ai parte de zile frumoase si fericite impreuna cu ai tai
La multi ani gastii numeroase de licurici de 18!
Azi si gazutza mea a implinit 8 luni, repede mai trece timpul..
Sanatate multa bolnaviorilor! Tare urata perioada asta de viroze:(
Am vazut poze frumoase cu Aidan (trageti mata de coada, miere), Sabinutza si Ana (cu o dulceata de catel), Andu si Teo petrecareti:)
Noi ieri am fost la fizioterapie si in sfarsit am inteles si eu ceva. Aproape toata sedinta a pus-o sa stea pe o minge de volei (din aia de plaja)ca sa se obisnuiasca cu pozitia. Cocotata acolo sus i se distragea atentia cu tot felul de jucarii puse pe jos. Pe langa asta, a exersat sprijinul in maini. Se pare ca in schema corporala a Caterinei mainile nu se folosesc pentru a se sprijini (motiv pt care nu se aseaza singura in fundulet) si nici pt a sta pe burta. E o chestie pe care a exclus-o total..Banuiala mea e ca i se trage din primele luni de viata, cand a stat 3 saptamni cu perfuzie in brat (plus intepaturi cu duiumul) - din care 2 saptamani cu perfuzie in acelasi brat, de se facuse cat un cozonac
In fine, vestea buna e ca e mai putin rigida decat acum 2 saptamani si ca poate sta singura in genunchi cand se joaca (mai trebuie sa invete sa si ajunga in pozitia aia).
Cam atat de la noi. Ne pregatim sa mergem la pranzul de duminica la bunici, asa ca trimitem un mare licuricilor
Duminica frumoasa tuturor!
Leditia spune:
Irina,o trece pana la urma,sunt convinsa,doar ca atunci cand te chinui cu el o luna si zici Doamne ajuta ca ai scapat si o iei de la capat iar si vezi ca bagi tone de medicamente in el(mie mi se par fff multe,eu ce-am luat in sarcina multe medicamente,dar in rest,nu am luat niciodata atatea,de asta ma si sperie)si nu-i trece te lasa nervii.Cand spui ca-i mai bine si nu mai tuseste,muceste, si-ti face o febra de te baga in boala si nu sti ce naiba se intampla cu el iti vine sa-ti iei campii..Si mai presus de toate cand vezi ca se baga multe antibiotice in el si stii ca-i distrugi si stomac si ficat si imunitate si tot si el tot face febra..si vbesc de febra mare,nu de un 38 acolo..pai nu stiu ce-ti mai vine sa faci,dar eu nu mai pot.Am ajuns sa ma bucur ca are copilul meu doar 38 febra..nu se poate asa ceva.
De vineri noaptea cand a facut 39,9 n-a mai facut febra,slava Domnului,ca efectiv nu mai pot,dar la modul serios..simt ca nu mai pot sa rezist nici fizic si nici psihic,daca mai imi face vreo "minune".Acum doarme,sper eu ca de oboseala si nu de boala sau mai stiu eu sa=l apuce nush ce..Azi noapte am dormit max 4 ore si alea adunate,ca ma duceam la el,iar la 5 ne-am trezit definitiv sa mergem la tratament.
Multa sanatate lui Andrei si numai bine va doresc.
Cami multa sanatate Antoniei si sper sa iesiti curand din spital.Eu maine ar trebui sa primesc externarea,dar sa vedem si cum decurge ziua de azi...sper eu sa fie bine,.
Multumesc pt sustinere si gandurile bune celor ce se gandesc la noi.
POZE CU NOI
de David Christian
ariya spune:
Alina,la multi ani!!!!!!!!!!!!!
Cami,Ledi,Iri,putere muuuuuuuuuuuuulta si rabdare ca altfel va iesiti din minti!
Miere,intrebai de kg...iti scriu dezvoltarea boierului,dar stai pe scaun,da?
la nastere 3,750kg,la 1 luna 4,800kg,la 3 luni si o sapt 7,400kg,la 5 luni 9,200kg,la 6 luni jumate 10,500kg,la 7 luni si 3 sapt 11,400kg,la 8 luni si o sapt 11,600kg!
am luat fisele si am scris,iar acum sunt si eu cu gura cascata de cat de mult si bine a crescut!
Eu iau cerazette si nici nu ma gandesc la sterilet,mai ales cu uterul meu varza...dr a spus ca se poate pune fara nici o problema,dar eu nu vreau...
Ingrid nu mi-a placut ce ai spus despre fratii cu nr impar -ca unul ramane tot timpul singur...asta se poate intampla si cand sunt numai 2,depinde de parinti sa-i invete sa se iubeasca si sa fie uniti!
Oricati copii am avea,important e sa le dam dragoste neconditionat,doar asa cresc fericiti si echilibrati si trebuie vorbit mult cu ei,dialogat,chiar si cand nu ai chef,doar asa inteleg ce e pe lumea asta...o sa vedeti cand incepe perioada "de ce"...si trebuie sa le raspunzi ca n-ai incotro!
Pup,fetele si toti puiutii!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Alina1976 spune:
Buna dimineata,
Multumesc fetelor care s-au gandit la mine azi!
Si eu va doresc voua ce-i mai bun pe lume!!
Si evident ca va invit la o felie de "tort negru" fie ....ca si mie imi place la fel de mult ca si lui Teo
La masaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:
Si la un pahar de....vin/sampanie/...ce vreti voi
Azi ma simt mai "matura" cu un an...si in acelasi timp mai fericita cu un an! Am un sot bun, doi copii frumosi si sanatosi...ce mi-as mai putea dori.
Va multumesc ca sunteti niste prietene minunate
Ma duc la shopping cu sotul meu
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Aalina spune:
Alina sanatate si bucurii alaturi de familia ta.
si licuricilor sarbatoriti zilele astea.
Irina, Ledi, Cami sanatate multa puiutilor si voua puterea sa treceti peste zilele astea grele. Ca mamici e tare greu sa vezi cat se chinuie puiul mic si sa ai senzatia ca nu il poti ajuta. Sa va faceti bine bine.
Miere ori schimba modelul sau numarul la scutec ori vezi daca nu e bine pus daca A se agita ori pur si simplu face mai mult in unele nopti si atunci trebuie schimbat pana dimineata. Am patit si noi asa. Saraca voastra pisi
Lisa si eu am sterilet, si am avut si dupa sarcina cu Dori. Din cel normal. E super ok, poate un pic mai abundenta menstruatia.
Dark orice banut in plus e binevenit. Cum mai e Mister ziua fara tine?
Am vazut poze de fetite frumoase de Ada, Alina si Naty.
Paul e total in harnicia lui!
Alinuk sunt atat de scumpi puiutii tai. Tare imi place sa ii admir.
Anna pentru Luca acum ma uitam si eu ca sarbatorim azi Sf. Luca si chiar ma gandeam ca am baietelul unei prietene sa il felicit. Asa ca va urez si voua toate bune.
Dya sa treaca repede ziua de lucru si usor si sa ai de acum numai vesti bune
Noi inca suntem sub tratament dar destul de ok. Doar ca haraie asta si ma streseaza ca nu prea vad sa cedeze.
Aici ieri a fost o zi superba de toamna cu soare de am stat mai mult in curte.
Zi faina sa aveti!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 [br Azi ma simt mai "matura" cu un an...si in acelasi timp mai fericita cu un an! SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006) "http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra "http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra |
sa-ti dau un pont
de la o varsta incolo...
nu mai zici am imbatranit cu un an..sau m-am maturizat cu un an...
ci
'nu mai imbatranesc, de'acu ..imi creste valoarea!!!!!!!'
ceea ce iti doresc din tot sufletul!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................