Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

uuuufff, abia abia a adormit, leganat pe picioare, nemancat de la 7...adica nesupt ca de mancat nu a mai mancat mancare de cand cu raceala asta...
sunt distrusa ca e vina mea ca a racit copilulm-a prins o vijelie mare cu el afara, in carut i-am pus eu pelerina de ploaie, desi doar batea vantul, el dormea, si nu puteam sta sa ne adapostim ca era destul de departe de casa si era un nor negru...imi era teama ca ne prinde ploaia departe de casa...imi vine sa la propriu!!! am plans pana acu', cum a incetat el, am inceput eu

Doamne ce bebei frumosi am vazut, mi-am clatit ochii si sufletul cu Mariuca scumpica, Aidan campionul licuricilor, Vladutu' cel performant si Razvi zambaretul ca o raza de soare...asa e si Alexutu de obicei, numai de cateva zile e asa bleg si trist....
Bebelusi, neaparat sa-mi spui de unde ai luat cadita aia, te rog.
Porumbita, sa stii ca am folosit batista de 3 ori numai dupa ce ai zis tu si chiar ca se vad imbunatatiri, de exemplu acum nu mai hornaie in somn, ca in ultimele nopti..Am folosit-o si pana acum, dar de maxim2 ori pe zi...am s-o folosesc mai des, ca vad ca e bine..si la cat sunt de lichizi mucii nici nu e nevoie de apa de mare..Robi cum mai e?

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Hei, am vazut iar poze, ce-mi place, sunt asa de scumpi toti!
Vero, ai o comoara de fata, e de album
Bebelusi, ce veselie pe baiatul tau, se vede cat de fericit e! Si frumos foc si ii place la baie, nu gluma
Maria e numai un zambet si ea Scumpetea mica e plina de energie
Razvy, tare fericit ca e acasa cu mami si tati, si mai conduce si o super masinuta. Pup eu gropitele dulci!

Mmmm, si ce bine arata praji facuta de Alinuk

Avem si noi pozici. Uitati aici http://picasaweb.google.ro/annavladut/8Luni#5393970429552123602 Sunt cateva poze si cu cei 2-3 pasi pe care ii face singur
Aici isi duce singur hianele la spalat cu camionul http://picasaweb.google.ro/annavladut/8Luni#5393971338619876354

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dark ce de super jucarii ai cumparat Bine ca s-a rezolvat cu telefonul

Dya, cred ca e greu sa te adaptezi programului de lucru duminica, dar tot e bine ca sunt si la ei 2 zile libere Asptept si eu poze cu Maya

Sanatate bolnaviorilor, sunt asa de multi, haideti ca puteti sa treceti repede si cu bine peste, sa fiti vioi si papaciosi ca si pana acum!

Si noi ne luptam cu dintele 6, nici nu apucam sa ne linistim de la unul ca incep chinurile pt urmatorul Sper sa iasa si asta repede ca sa dormim bine noaptea.

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

moama ce falcute am vazut la Vladut de anna numai bune de

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

wow pt o zi de duminica ati fost tare vorbarete
eu am avut o zi de relaxare. i-am afcut-o lui Cristi,l-am lasat cu Ana toata ziua si eu am mers la cumparaturi,manichiura+pedi,restaurant....am venit cu bateriile incarcate pt sapt viitoare.
cred ca am sa imi fac un obicei din asta
pupici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Micola,atunci imi cer scuze,eu am citit,dar din 2 in 2,ca fiind nedormita de o sapt si vbesc la modul cel mai sincer(am dormit 2-3 ore pe noapte sau deloc in ultima sapt si alea adunate,asa ca sunt cam ametita si chiar nu am vazut unde ai zis,desi am citit capitolul asta si dk ai intrebat de doze si cum sa i-l dai m-am gandit ca i-l dai de la tine putere,ca vba aia,cand ti se prescrie un medicament ti se spune clar ce doza trebuie sa-i dai si de cate ori pe zi,asta m-a indus in eroare)Multa sanatate si sper sa se faca bine cat mai curand toti bebeii.
Noi pt aerosoli am folosit dexametazona si ventolin.Intreaba dr ca se stabilesc dozele(care sunt extrem de mici,iti trebuie seringa de 2ml) si se amesteca cu serul..Si nu se amesteca intre ele..se face intai cu una si apoi cu alta,depinde ce substante iti prescrie.Noi faceam prima data cu dexa si apoi cu ventolin..si aveam show,pt ca urlaaaaaa si se zbateaaa,de abia puteam sa-l tin acolo cat de cat..Insa prima data cand a avut viroza aia nenorocita cand tusea de nu mai putea respira,aerosolii l-au ajutat enorm.
Si e foarte important sa-l aspiri mereu,ca sa nu stea mucii aia acolo ca se pot infecta.Plus ca nu poate respira bine cu ei si astfel nu poate nici dormi cum trebuie si nici sa manance.Inca un pont,fa curatenie la el in camera,daca geamurile se umezesc sterge-le,vezi sa nu fie mucegai pe nicaieri pe la el prin camera si aeriseste camera mereu sa nu se aglomereze microbii.Pt muci nu ti-a dat nimic?Ca noi am folosit vibrocil,ophtamesone si cargol..vibrocilul mi s-a parut cel mai bun dintre ele.Multa,multa sanatate.

Porumbita,eu am inteles ce ai vrut sa faci,insa cand te afli de partea cealalta a baricadei e mult mai greu sa aplici.Evident,fac acelasi lucru ca si tine,incurajez,zic sa fie pozitive persoanele in cauza,c-o sa fie bine,etc..dar cand te coplesesc personal o gramada de probleme si nu ai solutii,cand ai impresia ca vezi luminita in sfarsit,dar incep altele din ce in ce mai aiurea si totul ti se pare fara iesire,pai te apuca toate alea.Asta incercam sa-ti explic..Numai bine si multa sanatate.

Bebelusi e mortal Vladut.,dulce foc,.

Multa,multa sanateate puilor bolnavi si multa putere mamicilor si taticilor

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna dimineata! Eu profit de somnul prelungit al Theei si intru sa va salut si sa va invit la o daca nu ati baut-o inca. Vad ca ati fost harnicute si ati scris o gramada in week-end. Noi am fost numai pe drumuri si in vizite iar noaptea am avut party acasa pentru ca fi-mea, de vreo trei nopti se culca la 12-1 noaptea. Nu are nimic, nu plange, doar ca nu-i e somn si are chef de joaca.
Vad ca foarte multi licurici sunt bolnaviori si le urez multa sanatate. Mi-e si mie putin teama sa nu raceasca Thea pentru ca sambata ne-am intalnit cu alti patru copilasi, ceva mai mari, dintre care doi erau muciosi Dar i-a placut tare mult compania lor, nu au deranjat-o deloc tipetele si agitatia.
Va doresc o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara, merg sa citesc din urma

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Ce bine e sa te trezesti cu puiul langa tine si sa-ti zambeasca in loc de "buna dimi"

Multi licuricilor bolnaviori sa treaca repede - repede problemultele...

Patri de unde i-ai luat lenjeria lui Vladut? Caut si eu niste aparatori de pat mai grosute asa cum le ai tu si d'asta de intreb...

Abia astept sa ajung diseara acasa sa stau cu Razvi...aseara a picat ca migu' la 7:30 dupa baita...

O zi usoara si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

V-am zis eu ca se tin problemele scai de noi..
Ne-a externat tati,ca nu voiam sa-l plimb pe David prin tot spitalul dupa acte si chestii,sa mai culeaga si alte chestii si a vbit cu drita care a avut grija de el si i-a spus situatia in felul urmator.Copilul are sindrom de malabsotie,de aia se si imbolnaveste asa repede pt ca are imunitatea scazuta din moment ce el nu asimileaza vitaminele,fibrele,grasimile etc.De aia nici nu ia in greutate si dk nu ia sanzyme(ca luna trecuta nu i-am dat)nu ia deloc in greutate sau slabeste.(cum s-a intamplat de altfel)De aici pleaca toate problemele lui.Prin urmare ne-a dat o ditai reteta de cumparat,necompensata,ca cica astea nu-s compensate,trebuie protejat f mult,sa nu mai fie scos afara o per,sa nu mai ia contact cu alti oameni ca e plin de viroze iar el are imunitatea la pamant acum.Martea viitoare vom merge sa-i facem un test sa vedem dk e genetic,ca in cazul asta i se schimba tratamentul si cica e mai nasol.Sa-l trec pe lapte fara lactoza,ca e un pic intolerant la lactoza si de aia i se umfla burtica asa.E si anemic,desi eu ii dadeam fier,doza de intretinere evident...ca ultimele analize,acum vre-o doua luni ii iesise bine si fier si hemoglobina.
Si numai ce-mi mai revenisem si eu.Acum sa vad cat o fi pomelnicul de reteta si de unde oi face rost de bani si sper din suflet sa nu fie genetic si sa se faca odata bine.
El a avut 8200 la 8 luni,iar acum la 10 luni am intrat in spital cu 8kg,imbracat si cu pampers.Deci nu numai ca nu a luat in greutate,dar a si slabit.Si ce ma mai chinuiam eu sa-i dau copilului de toate,sa aiba si vitamine si aia si aia..si proapat si tot si copilul manaca saracu ca spartu,dar nu se vedea nimic pe el.
Cam astea sunt vestile despre noi.Multumim celor ce se gandesc la noi.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua fetele!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZIIMPLINESC LUNITELE!
INSANATOSIRE GRABNICA LICURICILOR BOLNAVIORI!

Vesti bune :a venit CM nu mai am nevoie de test!
Despre noi ce sa zic...David nu ma lasa noaptea nici sa respir...se trezeste de cel putin 6 ori...adoarme f greu seara
In rest bodogane toata ziua..ieri a mers singur cu carutul ala sau ce o fi el ..ala de se impinge...,spune mama frecvent,lalaie daca aude muzica,ieri am fost aici la biserica si bineinteles ca a tinut si el slujba in limba lui,l-am impartasit,e f. sociabil cocheta cu lumea de la biserica.Vineri mergem la seara romaneasca organizata de ambasada si biserica iar invitati sunt Arsnel,Stela,Tamara Bucuceanu si Eugen Cristea,vom manca sarmalute si alte preparate romanesti.

Vero ai avut dreptate iacata ca a venit CM-ul.Alice este bestiala...tre sa ajungem neaparat sa o vedem liv,si sa-i facem cunostinta cu David...sa nu cumva sa ne-o fure altul
Am vazut licurici f.frumosi care mai de care mai umblareti,cu falcute sau gropite dulci.Ai pupacim pe toti
Pupici la toata gashca!

Poze

Mergi la inceput