Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
Alina1976 spune:
Helau gagige
,
Iaca veni si eu de la "staurant" (cum zice Ana) si sunt veeeeery happy!!![]()
...Cred ca se trage de la vinul alb care a fost tareee bun!!

...HI-HI-HI ![]()
![]()
MULTUMESC din suflet pentru toate urarile voastre!! Sunteti niste bomboane fondante!!!

In rest, suntem si noi in trend, adica o familie de muciosi.
Sabina e plina si ea de muci, azi i-am tras cu batista sugarului tone intregi frate!! Daca se vindeau ma imbogateam
.
E bine ca nu tuseste, nu are febra...sper sa nici nu faca.
Intrebare: ce picaturi de nas folositi voi la bebei? (sa nu-mi ziceti apa de mare ca e vax albina la noi).
Ariya, zi-mi te rog exact ce marca si ce model de aparat de aerosoli ai? Si ce substanta pui si cat? Please zi-mi cat de repede ca maine ma duc sa iau. Stiam si eu de asa ceva da am tot amanat sa iau...da acum nu mai vreau sa aman.
Alinuk, m-ai zapacit frate cum arata praji aia!!! OAU!!! Maine o pun pe KIKI sa faca ca eu merg la servici. Te pup si iti multumesc de telefon si de gandurile bune. 

Crisspy, ce surpriza ti-a facut flacaul tau! Si ce frumos e RAZVY!!! Mai ca-mi vine sa fac si eu baiatul cand ma uit la el!
...PUP dulce si mamica si bebe scump.
Bebelusi 
, esti o scumpa si o draguta! Merci mult mult ca te-ai gandit la mine
. Si eu sper sa ne vedem live intr-o buna zi....si sunt sigura ca asa va fi.
Ledi, Veronica, Micola, IRINA, Oxigen, MULTA sanatate puiutilor vostri! 
Alexa, este o etapa, nu-ti face griji. Si prima mea fetita a avut o perioada cam pe la 5 luni in care refuza laptele...pur si simplu. Dar a trecut si apoi a papat din nou bine. Suplimenteaza-i cu multe lactate (iaurt, branzica in cantitati mai mari decat de obicei).
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
IRINA.C spune:
LA MULTI ANI ALINAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!sa ne traiesti si...fa-i domne si baiatu' omului
Doamne cat de dulce e Aliceeeeee

e din povesti!
ma da duc sa vad dc apuc si alte pozici..inainte de nebulizari aspirat antibiotic secretolitic si......ce naiba o mai fi.Aaaa si sa stiti ca nu e doar al doilea dinte este si al treile in acelasi timp si cu raceala..saracu papacel
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
jasmi spune:
Patri, ce frumos e Valdut! Tare drag imi e
Sper sa am si io un Vladut - intr-o buna zi, not now ![]()
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C LA MULTI ANI ALINAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!sa ne traiesti si...fa-i domne si baiatu' omului ![]() POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
UOF!!! Nush cum naiba da azi din 30 de urari pe care le-am primit cel putin juma au fost cu acelasi text!
....O sa vedem....o sa mai vedem....IO 3 COPII?????

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
IRINA.C spune:
Alina eu am un Omron si l am vzt la sensiblu la promotie la 2 mil si ceva , noi am dat asta primavara 4 pe el.Da face banii.De substante nu ti zic
merge intai cu ser fiziologic si asta ajuta la umidifiere.
Edit: noi am facut cu dexametazona si adrenalina sau floxotide dar este in fctie de situatie.De ex eu am intrerupt dexa acum si am reinceput adren
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
bebelusi spune:
Eeee,Jasmi si eu vreau o Iulia, doar ca sunt mai viteaza si o vreau la anul
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Pati, daaaa, vazut si eu bebe Vladutz!! FRUMOS dom'le, frumos baiet! Da tati era acasa cand l-ai facut? Ca esti tu copie la indigo!!![]()
Dark, da ce de jucarii ai luat si la ce sume!!! Bravo D'omle! 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Alina1976 spune:
IRINA, de adrenalina mi-a zis si mie DR mea...da am uitat cate picaturi sa pun...E chiar asa de bun aparatul asta? Chiar face minuni contra mucilor?
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
jasmi spune:
| Citat: |
UOF!!! Nush cum naiba da azi din 30 de urari pe care le-am primit cel putin juma au fost cu acelasi text! ....O sa vedem....o sa mai vedem....IO 3 COPII????? ![]() |
Alina draga, nu te speria de pe-acuma! Ca doar mai ai timp. Numai sa consulti calendaru' chinezesc, sa combini toate babismele ca sa iasa
. Nu stiu pe ce baza a fost facut tabelul ala, dar am obs ca la majoritatea lumii functioneaza 
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
DarkBendis spune:
A papat bebe, am papat si noi... astept sa-mi faca tati ceaiul si imediat vine vremea de pus bebe la nani...
A trecut si week-endul asta. Partea buna e ca saptamana asta tati are destul de mult de lucru de acasa, asa ca Mister nu va merge la childminder zilele urmatoare...asa de geloasa sunt!! Si eu vreau sa stau acasa cu bebe mic 
!
Idaira, jucariile nu sunt noi, netmums e un site local pe care mamicile vand/cumpara ce nu le mai trebuie la preturi ff bune. Tipa de la care le-am cumparat vindea si o traista cu hainute de gravida (si inca si de firma hainutele... am uitat sa zic ca suburbia de unde le-am luat e una din zonele "de lux" de pe aici) dar am zis ca vreau sa "tempting the fate"
ca tot vorbiti de cicluri intarziate, teste de sarcina etc Oricum, sunt ff incantata de ce i-am luat lui Mister
!
Pup licuricii bolnavori si le urez multa multa sanatate, iar mamicilor si taticilor rabdare, putere si numai urari de bine! Micola, Ledi, Cami, Oxigen, Irina, Aalina 

Crisspy
, ura! sta Razvi cu voi zilele astea! Ce fainut sta el la volan
Tinem pumnii sa iasa bine controlul!
Miere, Cris, aici noi suntem asteptati la controlul de 1 an ... de antigripale nu ne-a zis nimeni. Citisem in ziare ca va incepe o campanie de vaccinare anti swine-flu, am vorbit deja cu tati, o sa ne sfatuim si cu pediatrul dar in principiu nu vrem sa il vaccinam pe Mister.
Ledi, treceti prin momente grele, din ceea ce ai scris inteleg ca problemele sunt de mai multe feluri si nu numai recente
Imi pare tare rau, va doresc sa se rezolve toate cat mai repede, sa aveti sanatate si liniste sufleteasca 
Cris, felicitari pentru "bilant" si dintisor! 
Oxigen, e superba Maria. Un copil atat de frumos, reusit si expresiv! Multa sanatate!

Irina, te imbratisez si sper sa aveti o noapte linistita, sa va dispara temerile din suflet! Va fi bine!

Alinuk, ce mama lu' naiba mi-ai facut! Acu' eu nu m-am apucat de bucatarit prajituri ca nu stiu face, da' am bagat una de la pravalie(rhubarb crumble) direct la cuptor ca muream de pofta! Nici gravida nu mi-a fost asa pofta de ceva dulce!
Lisa, felicitari pentru dintisorul 6, sa iasa repede sa nu mai necajeasca fata frumoasa
si nici pe mamica ei!
Porumbita, Aalina, noi il tinem pe bebe doar cu sosetute in casa. Ghetute primeste doar cand iesim afara - chiar azi i-am cumparat 2 perechi de la Mothercare ca ce aveam potrivit ca marime erau de catifea, deloc caldurosi.
Nici eu nu am de gand sa-l intarc pe Mister, chiar daca el are cam 8.600 acum. E sanatos, e activ, papa cu pofta mancarica de 3 ori/zi, asa ca il alaptez dimineata, seara si inainte de culcare, si o data si noaptea. Oricum, nimeni nu mi-a sugerat asa ceva.
Veronica, ma alatur si eu consensului general, Alice e incantatoare 

fetita frumoasa si desteapta!
Alexa101, imi pare rau, dar nu stiu ce sfat sa-ti dau ca al meu bebe e alaptat doar de la san, refuzand complet lapte praf, biberoane etc.
Micola, multa sanatate la puiul mic!
Ariya, si noi avem chiftelute 
De aia am luat doar papuci cu velcro, ca in cei cu sireturi nu avem nici o sansa sa bagam piciorusul ![]()
Miere, chiar ca e frig la voi! Si la noi e frig, da' e normal asa pe aici. Cateva grade si bebei doar in body... uuufff! Sper sa nu fi racit Aidan, ii uram si lui multa sanatate sa treaca tusea 
Dya, sper ca a trecut cu bine ziua de azi, tare neplacut sa lucrezi cand stii ca atata lume are zi libera! Stiu ca nu sunt cele mai bune pilulele, analizele mi-au iesit bune si medicul a zis ca mono-pillurile sunt safe... dar am si eu indoielile mele. Chestia e ca mi-e groaznic de teama de o extrauterina sau de chisturi... ca astea sunt efectele posibile la sterilet... din pacate nimic nu e 100% foolproof...
Anna, multumesc de ganduri bune! Imi place enorm sa fac tururi la muzeu (the Burrell Collections, e superb!) si am de gand sa continuu cat de mult pot. LA MULTI ANI strabunicului lui Vladut, a implinit o varsta frumoasa!
Alina din Olanda, iti urez sa iasa doar o singura liniuta maine!
Aalina, cica Mister e OK fara mine... adica se joaca, papa, face nani, iese la plimbare... la plecare rade frumos la Lynn si ii da pupic... eu sunt totusi incantata ca primii lui pasi i-a facut cu noi, ca primul dintisor a iesit in timp ce era cu noi... sunt lucruri atat de importante si mi-ar parea atat de rau sa le fi ratat...ca alte "prime achizitii" sigur vom rata... In principiu, bebe e bine, mami lui... 

Alina, sper ca a fost bun Tortul Negru ![]()
si ca ati petrecut frumos!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"