Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

LA MULTI ANI PATRICIA SI ALINA!

Sa fiti sanatoase, sa traiti ani multi, multi si sa va bucurati de puisorii vostri!

Si scuze de intarziere

Am lipsit un timp fiindca sunt super ocupata, am un proiect greu si care-mi mananca mult timp, numai la 8 seara am plecat de la birou toata saptamana trecuta.

Si eu si Nadia suntem racite cobza, eu nici nu am dormit de doua nopti (cred ca din cauza racelii). Nadia e plina de muci, ne chinuim sa-i tragem cu aspiratorul dar face ca toate alea. Insa fiind deja la al cincilea "sezon" de raceli sunt destul de linistita

Sambata am fost din nou la o petrecere de copii, numai asa o tinem

De mai bine de-o saptamana merge si Nadi in jurul patutului.
Pe de alta parte, fetelor, bebelsul meu cel cuminte a disparut complet si a lasat locul unei fetite nastamaparate si rautacioase.
Ne innebuneste de-a dreptul, face fite la mancare, nu mai vrea sa doarma in timpul zilei (doarme doar o data, dupa masa si atunci cu mult chin, fiindca cum o punem in patut culcata se ridica in picioare si o tine tot asa pana, in zbierete infernale, cade lata - si cadem si noi). Nu are stare nicio secunda, nu-i mai place nimic, se misca continuu, ne cearta, striga, ce mai, e tare greu cu ea.

Vad ca vorbiti de urmatorul bebe ... ce frumos!
Pentru noi s-a terminat cu "odiseea sarcinii" si, desi nu mai imi doresc inca un copil uneori mi-e dor de burtica.

ledi offf, stiu cum e la spital cu bebe! multi lui David sa se faca bine repede si tie pentru rabdare.
Am trecut si eu prin perioade din astea, pur si simplu iti vine sa-ti iei campii, te inteleg perfect.

cami, irina si voua si insanatosire grabnica!

Am vazut poze cu printesele alinei si cu cavalerul Aidan, tare scumpi toti

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Ah, fetelor, am uitat sa ma laud: dupa 5 ani jumate am reusit sa intru in pantalonii de dinainte de sarcina cu Ioana!
Nu-mi vine sa cred ... dupa Ioana am ramas cu 3 kg in plus si un dulpa de haine in care nu mai incapeam. Ma resemnasem cu gandul ca nu voi mai reveni niciodata la forma initiala si am dat majoritatea hainelor, insa cateva le-am pastrat ca sa-mi aduc aminte ce slaba am fost
Ei bine, ieri mi-am scos hainele de iarna si am dat peste un pantalon pe care mi-era imposibil sa-l imbrac, l-am pus pe mine si surpriza, m-a incaput!
Deci, ca sa reveniti la greutatea de dinainte de prima sarcina trebuie sa mai faceti un bebe!

L-am vazut si pe bb Andu prins in flagrant cu don`soara din patut, iar Alice m-a terminat cu poza cu fundite rosii.
Am vazut-o si pe Maria de oxigen, care face foarte bine reclama la bere si pe Razvi cel scump in premergator si pe Vladut intr-o cadita tare misto!

oxigen, alinamulta sanatate si voua!

alina eu am niste picaturi, parca opthamestone sau ceva de genul.

Voi ati trecut la formula de lapte 3?
Eu am inceput de cateva zile sa-i dau, ii fac trecerea treptat.

Dati-mi si mie o idee ce sa ii dau la masa de la 5? As vrea sa nu-i mai dau lapte dar avand in vedere ca iaurt, branza si alte asemenea nu pot sa-i dau, nu stiu ce sa fac.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

naty incearca combinatii cu tofu nesarat. de ex la carol ii place tofu cu pastarnac

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna fetele,

Io la munca...racita varza. O noapte nedormita la activ...Sabina s-a trezit noaptea ca nu putea sa respire, aspirat de doua ori, stat cu ea...Ana trezit de 3 ori, ultima data ca a auzit-o pe Sabina plangand. So, de abia pe la ora 4.00 dimineata am reusit sa adorm...

Naty, saru'mana . Felcitari pt kg pierdute!! Oricum erai slabaaaa...Noi am trecut de vreo 2 sapt la NAN 3.
Legat de masa de la ora 5...pana la urma tu esti sigura ca ea este alergica la lapte?? E pacat sa te/o chinui daca nu e sigur ca asa e. Poate e alergica la altceva...
Zi-mi cati ml de lapte papa Nadia pe zi? A mea are doua mese sanatoase de lapte cu cereale (prima si ultima) care insumeaza cam 400-450 ml. Mai are o masa de legume si una de fructe. Iar a 5-a masa mie mi-a zis DR sa o mai las tot cu lapte. Si la masa asta (care la tine e la ora 5) eu ii dau lapte simplu sau cu biscuiti...si papa intre 70-130ml...depinde cat a papat la masa anterioara.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

alina deci ne luam de mana!

Nu i-am facut inca testele de alergie, dar pana i le fac, evit sa-i dau lactate sa nu-mi faca mai rau.
Ea mananca 3 mese de lapte, dimineata si la 5 lapte gol, iar seara lapte cu cereale, in total cam 600 - 700 ml/zi. Ce biscuiti ii dai? Asta e o idee ...

cristi cum faci tofu? N-am facut niciodata!

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Ledi, nu-mi place deloc sa dau sfaturi medicale pe forum...dar totusi vorbeste cu pediatrul tau si fa-i daca e cazul lui BB testele pentru boala celiaca (= intoleranta la gluten). Se mainfesta ca si un sindrom de malabsorbtie mai mult sau mai putin grav (de la foarte putin simptomatic, pana la retard de crestere). Este o boala subdiagnosticata in Romania. In strainatate este unul dintre primele diagnostice de exclus in cazul unui sindrom de malabsorbtie aparut la un bebe dupa introducerea glutenului in alimentatie.

Eu ma tot mir si minunez de ce citesc pe aici....cu cata usurinta se prescriu antibioticele....fara nicio analiza de sange inainte pentru a confirma o infectie bacteriana, fara niciun alt test care sa arate unde e localizata infectia si care este bacteria care o cauzeaza.......

In plus pacientii pleaca de la dr. fara sa stie cum exact se administreaza antibioticul....si cat timp....inadmisibil!

Of si of cu sistemul asta medical din Ro......imi reamintesc de ce am plecat din tara.....

Multumesc pentru urarile de ziua lui Paul! Am sarbatorit si noi cu tortulet si i-am cumparat niste hainite noi de iarna si o masa de activitati la care nici nu se uita........sper sa fie interesat pe viitor (scrie pe ea 10 luni +). Tot mucos si el, parca iar mai rau.....respira pe gura saracutul si are buzele uscate. Tot spal nasucul cu ser fiziologic si-l sterg cum pot si cand ma lasa, fara sa insist prea mult, ca e cam rosu si nu vreau sa-l irit si mai tare.

.....si mie mi-am cumparat o consola de joc (WII).....ca sa vedeti cu ce ma ocup eu.....

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Alina
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata. Sa ai doar bucurii si impliniri de la printesele tale.

Licuricilor sarbatoriti azi si weekend-ul trecut Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Sanatate multa bolnaviorilor!

Noi am fost duminica si am taiat motzul finutei noastre Ilinca, ff frumos a fost, copiii s-au simtit bine si noi la fel.

Am vazut poze cu Aidan, Razvi, Alice, Andu si Teo, Vladutz de bebelusi si Vladutz de Anna.

Va pup, ca sunt cam varza si eu...nu prea am dormit azi noapte, nu stiu de ce...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata si de la noi, o noapte mai buna am avut:)) de cand am luat puiul in pat cu mine ne odihnim amandoi:)) pe mine nu ma deranjeaza, am mai avut perioade cand am dormit impreuna si dupa aceea a revenit la sentimente mai bune si a dormit bine mersi in patutul lui.
Nu cred ca mai rezistam mult in ritmul a 4-5 treziri pe noapte, asa doarme de pe la 8 la 2-3 in patul lui si dupa aceea il iau cu noi in pat si doarme pana la 7.
Cam tuseste, dar fara nici un alt simptom, nu are secretii nazale, temperatura sau nas infundat. E ceva in neregula cu geamul de la dormitor, ca se umezeste pe interior si face muncegai, tb sa vad cum fac...

Pyc, Wii rocks, am avut si noi....dar atentie ca da dependenta, noi l-am vandut ca nu se mai putea...

Multa sanatate bolnaviorilor, Ledi, bine ca ati descoperit ce are David!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

pyc,multumesc,dar nu cred ca ar fi asta,din moment ce David a primit cereale cu gluten abia pe la 8 luni si o sapt parca,chiar 8 luni jumate(tin minte ca am vrut sa-i dau la 8 luni,dar cum luasem cam multe cutii fara gluten am asteptat sa le termin ca deh,nu am bani de aruncat pe geam,deci stiu ca a primit cereale cu gluten dupa 8 luni)In plus,am mai explicat,el pana la 5luni a luat f bine in greutate,dupa care a fost groaznic.De la 5 la 7 luni a luat abia 300gr,desi copilul meu manca,nu se juca.Apoi a fost bolnav,a slabit 600 de gr.Cand a avut viroza aia in iulie-aug,drita lui mi-a zis ca s-ar putea sa aiba acest sindrom,ca nu-i place deloc cum ia in greutate si mi-a dat sanzyme cu care i-a mers excelent.A primit sanzyme si a luat 1300kg,recuperand f bine si cele 600 gr pierdute cand a fost bolnavior.Apoi nu i-am mai dat sanzyme,ca-i dadusem toata sticluta si mi-a fost un pic teama sa nu ia prea mult..crezand eu ca s-a reglat problema.Cert e ca el n-a mai luat in greutate si chiar daca a fost bolnav,ca vba aia de pe 23 luna trecuta tot intr-o boala a tinut-o,a mancat ff bine,dar n-a luat nimic in greutate,ba mai mult cand m-am internat cu el am fost socata sa vad ca copilul avea 8 kg cu body,pantaloni si bluza si pampers.Ok,nu e acelasi cantar..dar totusi..Prin urmare am revenit pe sanzyme si cand o veni barbatu acasa voi vedea si ce alte chestii mi-a prescris.
Oricum multumesc de sfat,momentan nu am bani,dar pe viitor sper sa reusesc sa-i fac si testele astea sa excludem varianta asta...sper numai sa nu fie f scumpe ca m-am saturat de dat bani pe medicamente,analize,vizite la dr..cand vba aia platim si io si ta-su taxe si impozite.

Naty,acum si eu sunt un pic aiurita ca mi-a zis sa-l trec pe lapte fara lactoza ca e f probabil sa aiba intoleranta la lactoza si vine acum ora 6 si nush ce sa-i dau sa manance.Aseara i-am dat lapte fara lactoza cu cereale,dar gros,facut piure...Acum ma gandeam sa-i fac un pic de suculet de portocala si sa-i pun niste cereale in el.Mai si fii-miu e disperat dupa iaurt,ar manca si o oala mare daca i-as da.Acum nush daca mai pot sa-i dau din moment ce m-a trecut pe lapte fara lactoza si barbata-miu a uitat sa intrebe,nah,naucit si el de atatea informatii si vesti proaste.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Daca vreti s-o mai vedeti si pe
Nadia

NOI

Mergi la inceput