Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 9
Alinus25 spune:
Salutare fetelor!
Wauuuuuuuuu, am intrat si eu sa dau un semn de viata si ce-mi vad ochii???? Au nascut Simina si Lumi!!!!! Felicitari mamicutelor!!! Va doresc refacere rapida, mult laptic iar la bblushe crestere mare si fara colici. Maamaaa ce emotii ma cuprind.... mai ales ca eu sunt exact la varsta de sarcina la care am nascut-o pe Riana....
Noutati nu avem, ne rugam la DD ca Dragos sa mai stea la mami in burtica macar 2 saptamani.
Va pup si sa aveti grija de voi.
Mult succes maine Suzyca
Alina 33+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007
krelia spune:
da mah, stephy...sa mor de rusine acolo, nu alta ..noroc ca nu m-am mai dus la ea.....si cand m-a mai intrebat si al meu "ah, de la tine venea zgomotul?"
raluci, vin' la mine..ca e berica la rece
Evy....eu sper sa ma coboare cat de jos poate ea..ca altfel..parca vad ca ma scurg..cu tot cu burta
lavi, eu cred ca mimozii astia doi comunica de zor....de dimineata tot misca Rares al meu..mai ceva ca mihai petre...acu'..i-am mai dat si bere..sa vezi dans de la acid...ma termina..cand dreapta sus..cand stanga jos
fata si pe burtica..si pe ce are ea in burtica
buna ziua lorelix si felicitari pt rezultate. succes in continuare!
pauza de canapea...
krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai
roxyaly spune:
Lorelix felicitari pentru bebe mare!!!!!!!!
Inca putin sa il ti in brate.
Ce col lung ai poti sa stai linistita.
Tu de ce faci cezariana?
33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
Alinus25 spune:
Am uitat sa schimb semnatura ... acum suntem mai mari
Alina 35+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007
shtephy spune:
Alinus poate intri mai des pe la noi si tine-l pe bb cat mai mult la caldurica
Krelia acum ca ai zis tu ,o sa fiu foarte atenta saptamana viitoare cand o sa ma cocoate dom doctor pe masa sa nu daram nimic.Desi asta e,se poate intampla
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia raluci, vin' la mine..ca e berica la rece pauza de canapea...[/font=Comic Sans MS][/purple] |
vine fataa sarumana, dar cica fac o pauza ca incepe raceala
33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
arcadia spune:
Hai Suzyca!
Ce frumos e mesajul Siminei
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 34+ Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
krelia spune:
stephy..asa e ..se poate intampla...oricum, ca sa ma disculp ..tind sa cred ca totusi, nu era coborata suficient..iar eu..nefiind vreo inaltime zguduitoare .....am incercat sa ma imping in picioare..sprijinindu-ma de ce gasesc..si-am gasit
acu'..sa nu ai trac de treaba asta si sa te gandesti la mine cand te-oi urca pe masa
raluci...nu-i bai, te astept si dupa raceala....ca stocul se reface sistematic..mama betiva -less..ce sunt
krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai
monis5 spune:
citat din mesajul lui andrutza Va multumesc mult fetelor pentru urari. Camy, e foarte posibil ca beieteii nostri sa aiba aceeasi zi de nastere pentru ca nu am de gand sa stau in travaliu mai stiu eu cate ore, mai ales ca la Simona am avut travaliu de vreo 4 ore, din care 2 fara nicio durere, doar cu contractii, si alta ora si jumatate cu dureri super suportabile. Si a avut si ea 3,900kg, adica bazinul meu e pregatit - sper - pentru ce urmeaza. Stiti cumva ce durata de valabilitate are adeverinta de salariu? O pot lua de saptamana viitoare ca sa imi scap sotul de un drum? Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 36+ Daniel Stefan |
Min 30 de zile. Umbla vorba prin targ ca si mai mult, dar nu m-as baga sa afirm asta. 1 luna sigur e buna. Esti in lista de inceput inscrisa la .
monis cu poze sapt 36 +
monis5 spune:
citat din mesajul lui roxyaly Stephyintradevar a crescut burtica dar tot nu mi se` pare mare. Ma alatur fetelor cu paranoia ca bebe e mic mic, dar sa fie sanatos ca il fac eu mare. ai grija cu raceala , bea mult ceai. 33+ Matei Constantin roxyaly-poze AMR 5 SAPTAMANI |
Roxy eu am parasit clubul ca m-am uitat putin pe net si absolut peste tot, la varsta asta a sarcinii, bebelusul se presupube ca are 2.600 - 2.800 gr... so...
monis cu poze sapt 36 +