Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia raluci...nu-i bai, te astept si dupa raceala....ca stocul se reface sistematic..mama betiva -less..ce sunt [/font=Comic Sans MS][/purple] |
aaa de ce nu zici bre asa, credeam ca-s betiva topicului ca nu mai zice nici una, bun atunci stai sa vad cum pacalesc raceala si ne vedem la o bericica
33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
lacramioara2 spune:
Mai Fetili, voi care nasteti peste o luna va infiorati cand va ganditi cat mai e. Pai eu care nasc in 25 decembrie (DPN) ca sa mai zic???.
In alta ordine de idei, citeam mesajul Siminei si vine ca un raspuns la niste temeri mari ale mele legate de sentimentele astea care se nasc in mamici cand li se nasc puiutii. Eu tot stateam si ma intrebam, de cand am ramas gravida, cum oare se naste instinctul asta matern, cand vine dragostea aceea coplesitoare de mama, devotamentul , sacrificiul etc? Voi care sunteti deja mamici stiti probabil mai bine! Marturisesc ca stau si ma intreb uneori daca o sa fiu o mama buna, daca o sa imi iubesc copilul suficient, daca o sa pot sa ii daruiesc emotional tot ce are nevoie!???
Si ma apuca uneori o panica de nu va pot explica.
Saptamana 29+
shtephy spune:
citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]stephy..asa e ..se poate intampla...oricum, ca sa ma disculp ..tind sa cred ca totusi, nu era coborata suficient..iar eu..nefiind vreo inaltime zguduitoare .....am incercat sa ma imping in picioare..sprijinindu-ma de ce gasesc..si-am gasit acu'..sa nu ai trac de treaba asta si sa te gandesti la mine cand te-oi urca pe masa |
pai normal ca nu a fost vina ta,ci a asistentei ca nu urca/coboara masa de cate ori e nevoie.
o sa ma gandesc cu siguranta dar sper sa ma ajute si asistenta sa ma urc si pe tine la fel
vroiam sa-ti mai zic de umidificator,eu am avut ca nu faceam fata fara el,cu tot cu castroane cu apa ,prosospe ude ,dar cel mai bine e sa vezi cum se prezinta nasucul printesului.
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+
roxyaly spune:
Monis ma bucur ca ai abandonat gasca de para noia .
Saptamana viitoare merg si eu la masurat sa vedem daca mai stau in gasca sau ies si eu.
33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Roxy eu am parasit clubul ca m-am uitat putin pe net si absolut peste tot, la varsta asta a sarcinii, bebelusul se presupube ca are 2.600 - 2.800 gr... so... monis cu poze sapt 36 + |
Bravoooooooo!!!
propun sa se desfiinteze clubul asta.
_
mihamora spune:
HAI SUZYKA!!!
Maine e ziua cea mare ce emotii
Am aparut si eu pe aici.
Shtephy - suntem bine, multumim, am terminat cu tot prin casa, am ajuns la capitolul haine si dulapuri Am inceput sa obosesc mult mai repede, si sa ma misc greu, mi-e lene sa mai ies din casa...
Am fost si noi la ultima eco inainte de nastere... deja m-au luat emotiile, cat de putin mai e...Data probabila ar fi 14 noiembrie sau in jur de...
Felicitari Simina! Ce mesaj frumos
Lumi - ce faceti, cum sunteti?
Fetele care nasc prin cezariana, ce fel de anestezie preferati sau care vi s-a recomandat?
Am vazut ca vorbeati de centura pentru burtica, eu am purtat , inainte sa ma dau jos din pat dupa operatie am avut nevoie de centura.Aici asa iti cer asistentele. Nu stiu daca si pt nasterile naturale trebuie.
Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
shtephy spune:
citat din mesajul lui lacramioara2 In alta ordine de idei, citeam mesajul Siminei si vine ca un raspuns la niste temeri mari ale mele legate de sentimentele astea care se nasc in mamici cand li se nasc puiutii. Eu tot stateam si ma intrebam, de cand am ramas gravida, cum oare se naste instinctul asta matern, cand vine dragostea aceea coplesitoare de mama, devotamentul , sacrificiul etc? Voi care sunteti deja mamici stiti probabil mai bine! Marturisesc ca stau si ma intreb uneori daca o sa fiu o mama buna, daca o sa imi iubesc copilul suficient, daca o sa pot sa ii daruiesc emotional tot ce are nevoie!??? Si ma apuca uneori o panica de nu va pot explica. Saptamana 29+ |
Nu iti fie teama ,sentimentele materne se nasc o data cu bebelusul.Sunt minunate si cresc mereu.
eu una nu am crezut vreodata ca sunt capabila sa iubesc atat de mult si in fiecare zi dragostea fata de fetita mea sa creasca si va creste toata viata.
a fost absolut minunat sa vad cum ma cauta cu privirea cand se trezea din somn,cum imi zambea,cum manca din sanul meu si se cuibarea in bratele mele,cum mi-a spus mama,mami si apoi mamica mea.Acum sunt alintata de ea zi de zi,ma tine in brate,ma mangaie,imi spune ca ma iubeste,ca sunt dragostea ei si iubita ei si cate si mai cate.Am crezut ca va suferi enorm ca nu ma voi mai putea juca cu ea asa cum ne jucam inainte de sarcina,ca nu o voi mai duce in brate atunci cand ii obosesc piciorusele ,dar ea ma intelege perfect.
_
Lumi_Richard spune:
Fetele,va pupam dulce si imi cer scuze ca nu pot sta. Am intrat doar sa va spun ca am pus o pozica cu printesa pe contul comun.
Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Mihamora imi pare bine sa te vad.
Deci sunteti pe final cu amenajarile din apartament.Bravo!
Nu am retinut cat timp mai esti singura cu Dominic,se intoarce sotul tau inainte sa nasti?
_
shtephy spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetele,va pupam dulce si imi cer scuze ca nu pot sta. Am intrat doar sa va spun ca am pus o pozica cu printesa pe contul comun. Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
Este minunata Alexa Annabelle Denise
Multumim de prezentare.
Va pupam dulce pe amandoua
_