Fulgusori de nov-dec 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

raluci...stai linistita..ca nu esti betiva topicului ..eu abia astept sa mai pot savura un limoncelo..un cherry...un bacardi breezer .....numa' la alea mi-e gandul

lacramioara, se zice ca taman atunci, dupa ce nastem..ne pocneste isntinctul ala matern care ne face sa acyionam cum trebuie, de parca am fi facut asta mereu....fireste ca vor exista si temeri...eu sunt convinsa..dar...in mare, vom fi niste mame curajoase, care vor sti ce sa faca

stephy, vroiam sa zic sa nu ai trac si sa nu te gandesti la mine...da' tu..daca vrei sa te gandesti, prea bine..numai sa nu te apuce rasul pe acolo
(cu umidificatorul, asa voi face, mersic )

mihamora, mie mi-a recomandat anestezia locala rahi-peridurala

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...azi am dormit...cam mult, acum sa vad ce fac la noapte ..cred ca o sa vin la sch III
Si cum dormeam eu asa, m-am trezit BRUSC, cu o pofta mare, mare de tot de un sandwich de la fast-food, de-ala mare cu de toate ...m-am dus la baie direct, m-am spalat si am iesit afara sa merg sa-mi cumpar....asa pofta am avut...imi tremurau picioarele frate...
Si am ajuns acolo, era coada ...si cum am iesit din fast-food am inceput sa-l devorez...si a inceput al meu copil sa miste in toate directiile...de am crezut ca iese prin burta, nu alta...
..acum ma simt atat de bine

Roxyaly am vazut si eu pozele ...burtica arata f bine!

Lorelix felicitari pt vestile bune de la eco..

Lacramioara mai, mai, mai cum nu vrei tu sa ma asculti si pe mine..ntz, ntz, ntz.... Pai sa vezi tu alea sentimente de dragoste dupa ce nasti printesa....nu acum...

Lumi am vazut poza cu Anabelle, este superba...cred ca esti topita dupa ea...

eu ma duc sa ma uit la happy hour

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 13 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Stephy Miany nu stia cat mai trebuie sa stea. Teoretic i s-a sugerat ca ar putea negocia iesirea, dar am simtit-o putin nehotarata, in sensul ca ar fi plecat din spital, dar parca Davidelu e micut inca. Sunt convinsa ca ii vor da drumul imediat ce Davidelu mai ia putin Lorelix felicitari! Roxy tu pe cand planuiesti sa parasesti clubul paranoia? Ai o burta tare frumoasa si nici nu pare mica. Sper sa parasesc si eu clubul asta, cat de repede, ca e tare antipatic. Mihamora Hai mai des pe aici! Lumi Wow wow wow, ce frumusete de fata ai copt tu acolo! Sa va traiasca in multa multa bucurie! 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia..eu abia astept sa mai pot savura un limoncelo..un cherry...un bacardi breezer .....numa' la alea mi-e gandul
Pfooooooaaaaaaaaaaai, ce mi-ai facut! Am imbogatit lista alimentelor si beuturilor de dupa cu un limoncello baut pe coasta Amalfitana, langa vilalui Bill Gates. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,fetele!
am prins un moment liber si am intrat sa va salut...asa cum v-a zis Andre inca nu stiu cat mai stau in spital...sper ca pe sfarsitul saptamanii viitoARE plec acasa...vreau sa fim doar noi trei..sunt convinsa ca ne vom descurca si ca va fi mai bine acasa...am mai crescut un pic (avem 2160),mancam binisor (cand mai bine ,cand mai cu cantec),dar suntem f activi chit ca suntem mititei....in fiecare zi facem alte mutrite (care pe mine ma dau gata),zambim ....e senzational...nu m-as fi gandit vreodata ca o "mogaldeata " de om poate sa iti aduca atata bucurie..nu se compara cu nimic sentimentul..

O sa incerc sa pun poze pe picassa...

Va multumesc pt gandurile bune si va urez tuturor numai bine..
Lavinia ,Shtephy un special pt voi..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Stephy Miany nu stia cat mai trebuie sa stea. Teoretic i s-a sugerat ca ar putea negocia iesirea, dar am simtit-o putin nehotarata, in sensul ca ar fi plecat din spital, dar parca Davidelu e micut inca. Sunt convinsa ca ii vor da drumul imediat ce Davidelu mai ia putin

Stiam ca in general se tin bebelusii in maternitate pana ajung la 2500g.Daca nu se simte pregatita sa iasa mai repede,mai bine mai sta o vreme sub supraveghere medicala.Mult nu mai e si cum a avut atata rabdare,sigur mai gaseste un pic.Pupicei.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

buna ,fetele!
am prins un moment liber si am intrat sa va salut...asa cum v-a zis Andre inca nu stiu cat mai stau in spital...sper ca pe sfarsitul saptamanii viitoARE plec acasa...vreau sa fim doar noi trei..sunt convinsa ca ne vom descurca si ca va fi mai bine acasa...am mai crescut un pic (avem 2160),mancam binisor (cand mai bine ,cand mai cu cantec),dar suntem f activi chit ca suntem mititei....in fiecare zi facem alte mutrite (care pe mine ma dau gata),zambim ....e senzational...nu m-as fi gandit vreodata ca o "mogaldeata " de om poate sa iti aduca atata bucurie..nu se compara cu nimic sentimentul..

O sa incerc sa pun poze pe picassa...

Va multumesc pt gandurile bune si va urez tuturor numai bine..
Lavinia ,Shtephy un special pt voi..

miany

Acum pot sa te pup in direct .
Astept pozele cu sufletul la gura,mami.

_

Mergi la inceput

Si acum Dankutza uite ce analize am facut eu in sapt 28:
hemoleucograma ,uree serica ,creatinina serica ,acid uric seric ,glicemie ,vdrl ,tpha ,proteina c reactiva ,listeria serologie ,toxoplasmoza igm si igg ,examen urina ,urocultura.

_

Mergi la inceput

shtephy le-am pus...sper sa va placa de noi ..

miany

Mergi la inceput

fetelor..ma duc sa ma pregatesc pt. alaptat ...poate reusesc sa mai intru dupa...va

miany

Mergi la inceput