Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
laurairina13 spune:
..bei fetilor, mi-au dat lacrimile citind azi si mesajul Siminei, si acum a lui Miany, si am mai vazut si pozica printesei Annabelle

..ce pisarcioasa
am mai ajuns..abia astept sa ne tinem si noi matzuca in brate si sa simt si eu ce simt mamicile astea fericite

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
acu am vazut si puiul mic si dragalas de Miany
Sa creasca repede mare! Si ce parinti mandri acolo...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
s_alinutza spune:
Miany sa-ti creasca mare si sanatos printisoru! E tare scump si dulce!
Azi numa' v-am citit fetelor, am fost prea obo ca sa scriu....![]()
Am muncit mult prin casa azi 

desi n-am dormit deloc bine azi noapte si m-am trezit cu ochii cat cepele si cu mainile amortite 
Am incercat sa
dupa masa da nu s-a lipit somnu de mine, poate o fi mai bine la noapte.....sper...
Va doresc o seara linistita si o noapte odihnitoare tuturor! 
35+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 shtephy le-am pus...sper sa va placa de noi ..miany fericita mami de DAVID ANDREI |
V-am vazut

.E scump tare mititelul

.Va pup si sa papati mult sa cresteteti repede mari.
Tu mami cum te simti?

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
vias spune:
Miany ce flacau ai tu acolo 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 13 ZILE
POZE
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Buna dimineata si de la mine ![]() Katy si eu tot burtiera de-aia o sa-mi cumpar, cred ca saptamana viitoare ...si costa aici si f putin, am vazut in piata 10 ron.... O zi buna tuturor! ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian AMR 2 SAPTAMANI![]() POZE |
pai da CAMY din Romania o am si eu cand l-am nascut pe Andrei si am luat-o cu mine ca am zis ca nu s stie.si astia aici au niste burtiere ca iti vine sa le arunci la gunoi
Alexandra
35 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Katyuscha21 spune:
facem si noi o cinste mare ca am schimbat semnaturica

acum fug ca trebuie sa ma pregatesc pt control la medic pote mai revin mai tarziu.va
-cesc pe toate si multa sanatate.
Alexandra
36 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 4 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot In legatura cu masajul pentru epiziotomie si eu as fi curioasa daca il face careva. Eu una as fi vrut sa-l fac, dar nu mai ajung acolo cu degetele. Abia mi-o ating, intr-o pozitie foarte chinuita sa mi-o spal, apoi sa o mai si masez. Eu nu am gasit nici o pozitie in care sa stau si sa ajung cu degetele sa fac ceea ce trebuie. Daca ar fi sa trag in sus...ar fi o chestie, dar trebuie sa masezi si sa tragi de partea de jos....asa ca no way. La sot i-am povestit despre el, dar nu i-a suras deloc ideea, mai ales ca masajul ala se incepe pe la 34-35 sapt cand scurgerile abuundente is in floare si nici eu nu cred ca as fi fost capabila sa stau relaxata in asemenea conditii. Ramona, 37+ DOMINIC ANDREI |
O Doamne, de ce scurgeri zici? Am citit cate ceva pe net dar experienta personala e mai importanta pt mine. Vin zile grele?

30+ cu
Matei Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
RamonaCopot spune:
Salutare la ceas de seara!
Mie iara nu mi-a mers netul azi, asa ca luna asta ma cert un pic cu ei inainte sa le platesc factura
.
Am citit de poze noi, ma bag si eu sa vad.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Salutare la ceas de seara!Mie iara nu mi-a mers netul azi, asa ca luna asta ma cert un pic cu ei inainte sa le platesc factura |
32+
Chiara Ada