Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 13
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
O Doamne, de ce scurgeri zici? Am citit cate ceva pe net dar experienta personala e mai importanta pt mine. Vin zile grele? ![]() 30+ cu Matei Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2 |
Bai...nu vreai sa te sperii, dar poate depinde de fiecare si nu o sa fie asa la tine. La mine au fost niste scurgeri mai abundente, albe..fara nici un miros, dar era tare naspa sa ies de la dus si sa simt iara ca is "uda". Eu eram si obsedata si ma si uitam cu oglinjoara si vedeam cum se prelinge, asa usor...gata nu mai zic. Atunci am avut o perioada ca nu imi mai erau de folos abosrbantele alea zilnice, din alea discreet foloseam, ca imi placea cum miros si am folosit absorbante normale, pt ca astea aveau aripioare si stateau mai bine fixate pe chilot. Din alea discreet foloseam cate 4-5 pe zi si tot uda ma simteam. Dar acum s-au mai diminuat cantitativ, desi sunt...fata de perioada cand nu eram insarcinata, cand aveam f putine scurgeri si doar in perioada ovulatiei.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
vias spune:
citat din mesajul lui Andrecluj
Daca ai nevoie de sugestii, just tell me, sunt specilista la "va trimit OPC pe cap" si "facturile de telefon cat stau sa urlu cine le plateste?" 32+ Chiara Ada |
pai atunci scoleste-ma si pe mine, ca nenorocitii astia de la RDS luna trecuta mi-a bagat minute vb in Italia (nu am pe cine sa sun acolo)...luna asta in germania (nici acolo nu am pe cine sa sun)....e adevarat ca sun afara...la mama care e in Belgia...dar daca ma iau dupa factura zici ca face turul europei, nu alta...

Trebuie sa ma duc neaparat la ei...ca nu mai tine, deja sunt prea nesimtiti...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 13 ZILE
POZE
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui camy_puspai atunci scoleste-ma si pe mine, ca nenorocitii astia de la RDS luna trecuta mi-a bagat minute vb in Italia (nu am pe cine sa sun acolo)...luna asta in germania (nici acolo nu am pe cine sa sun)....e adevarat ca sun afara...la mama care e in Belgia...dar daca ma iau dupa factura zici ca face turul europei, nu alta...![]() ![]() Trebuie sa ma duc neaparat la ei...ca nu mai tine, deja sunt prea nesimtiti...![]() ![]() |
32+
Chiara Ada
shtephy spune:
Ramona ia zi ,ai fost la coafor?Daca da stii tu ce vreau sa vad,nu?
Si la colegele "profitoare" de servici ?Acum o sa fiu si io profitoare si o sa te rog sa pregatesti pentru maine un Breezer de portocale ca tot mi-a adus aminte Krelia de el
.![]()
Dar de la cine ai tu net de ai problemele astea?
Of Andre deci ai experienta la reclamatii
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui shtephyOf Andre deci ai experienta la reclamatii![]() |

Trebuie sa ma distrez si eu cu ceva, nu? Mai ales ca la Italica nu reclam, cand sunt in Romanica recuperez tot. Cum te simti cu raceala? Ce iei?
32+
Chiara Ada
BoboMom spune:
Sa ne traiasca fulgusorii!
I-am vazut (si eu si mami) - sunt tare scumpi. 
Noi la 3 mergem la dr. Mai postam dupa, daca avem ce.
Suzyca, bafta multa maine! Sa fiti sanatosi si tu si bebe. 
pe toate!
Laura
36+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
laviniablaga spune:
Fetili ma duc sa il vad pe Ianis, feciorul prietenei mele.......o venit si barbatelu` acasa si l-am felicitat pentru reusita - manca-l-ar mama de inteligent![]()
Kreliutza
pup mare la tine si la Rareshu` mishcator!
Miany.....ce sa zic...ai o dulceatza de ficior! Sa va traiasca...iti inteleg din suflet dorinta de a ajunge cu puiul tau acasa!
Rabdare...ca nu mai e mult dragutza!
Lumi, sa stii ca nici nu ma asteptam la altceva decat la faptul ca fetita ta va fi o mandrete de domnisoara...de fapt nu are cum sa nu fie asa...ca si tu si Richard sunteti samanta de oameni faini -scuza=mi exprimarea! E minunata! Sa va traiasca!
Lavi,
36+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Andrecluj
Daca ai nevoie de sugestii, just tell me, sunt specilista la "va trimit OPC pe cap" si "facturile de telefon cat stau sa urlu cine le plateste?" 32+ Chiara Ada |

Esti tare, merci de oferta! Eu acuma planuiesc sa ma duc direct la ei, cand ies la o plimbarica sa vada ei o gravida cu burta la gura ce le mai zice...

. Plus ca mai e o chestie care nu-mi convine si am inteles ca mai este la cativa operatori de net la fel. De exemplu, daca vii tu pe la mine si vrei sa te conectezi la netul meu, prin laptopul tau[....nu se poate. Ca ei imi dau acces numai pe ip=ul de la calc meu. Bine...si mie daca mi se strica lapotpul si iau altul imprumut pana mi=l repar, ce fac, stau si ma uit la el?? Asta nu imi convine...si intentionez sa ii fac sa imi dea acces liber, ca doar de aia am ales netul cel mai scump cu banda de 20... dar tre sa actionez acuma cat mai am burta mare, ca par mai de speriat asa
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREIAm editat partea ingrosata.
laviniablaga spune:
Aha...si pentru Suzica...pe maine bag niste majorete de pe acum...ca o sa fiu la Cluj...si nu o sa pot agita in timp real!

GO SUZY

Lavi,
36+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot![]() Esti tare, merci de oferta! Eu acuma planuiesc sa ma duc direct la ei, cand ies la o plimbarica sa vada ei o gravida cu burta la gura ce le mai zice...![]() ![]() . Plus ca mai e o chestie care nu-mi convine si am inteles ca mai este la cativa operatori de net la fel. De exemplu, daca vii tu pe la mine si vrei sa te conectezi la netul meu, prin laptopul meu....nu se poate. Ca ei imi dau acces numai pe ip=ul de la calc meu. Bine...si mie daca mi se strica lapotpul si iau altul imprumut pana mi=l repar, ce fac, stau si ma uit la el?? Asta nu imi convine...si intentionez sa ii fac sa imi dea acces liber, ca doar de aia am ales netul cel mai scump cu banda de 20... dar tre sa actionez acuma cat mai am burta mare, ca par mai de speriat asa |
32+
Chiara Ada