Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 14
mihamora spune:
Krelia - merci 
Eu am facut data trecuta anestezie generala si acum m-ar bate gandul sa fac de locala...
Shtephy - asa ar trebui sa vina pana atunci, sper sa nasc si eu la termen. 
Andrecluj - incerc sa scriu mai des
Miany - ma bucur ca sunteti bine si ca David e activ, in curand o sa ajungeti acasa 
Ma duc sa ma uit la poze si sa pun si eu cateva.
Michelle
32 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
In prima faza cred ca ar trebui sa ceri un desfasurator, iar daca nu si nu ii ameninti cu OPC, la care, desigur, chiar poti depune plangere, numai ca m-ar mira sa te ocupi de asta cu AMR-ul tau. La mine cu OPC si "bip"-uri se rezolva in maxim o zi. 32+ Chiara Ada |
maine ma duc...neaparat!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 13 ZILE
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui Andrecluj
Burta are un maaaaaaaaaaare efect. Azi cand am sunat pentru centrala, au vrut sa ma programeze saptamana viitoare, cand le-am bagat textul cu gravizenia, au venit in juma de ora. Asa ca tot ce avem acte, chestii de rezolvatl, acum e momentul. 32+ Chiara Ada |
ahaaaaaaaa....deci merge si cu AMR-ul meu

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 13 ZILE
POZE
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Ramona ia zi ,ai fost la coafor?Daca da stii tu ce vreau sa vad,nu? Si la colegele "profitoare" de servici ?Acum o sa fiu si io profitoare si o sa te rog sa pregatesti pentru maine un Breezer de portocale ca tot mi-a adus aminte Krelia de el .Dar de la cine ai tu net de ai problemele astea? Of Andre deci ai experienta la reclamatii ![]() _ Ramona,mami de Stefita (20.11.2006) si 32+ ![]() |
Da...pana la urma m-am urcat in taxi si am ajuns la coafor. M-a ciumpavit un pic fata aia acolo (stiam ca nu e prea experta si totusi m-a dus la ea ca era libera si nu mai trebuiau programari si sa astept in mirosuri de vopseluri si permanete), alta m-a pensat destul de fain si dupa aia am venit acasa chitita sa-mi fac si eu o poza in oglinda... caut aparatul si ia-l de unde nu-i. E la sot in rucsac, ca doar a venit toamna si spera sa prinda peisaje faine sa le imortalizeze si el
, numai ca nu stiu zau cand, ca el tot pe la 2-3 noaptea vine acasa
. Parca vad ca iara imi aduce acasa toti alcoolistii pozati, cazuti pe sub mese, sau adormind cu cainii vagabonti in brate 

). Deci eu de acuma nu o sa mai zic cat China, ca stiu ca is cat Rusia! Bai cu Bacardi Breezer m-a omorat Kreliuta
. Balosesc acuma dupa unul din ala rece, cu aroma de pepene verde
. Oare e prea mult alcool in unul din ala sa ma ospatez si eu??? La colegele profitoare de la birou, maine la 12:30 ma prezint cu tortul in brate, cu bere si angelli, iar mancarea dau comanda de la o frima de catering, care au nush ce meniuri cu 9 lei. Le pune o colega meniul in fata si fiecare isi alege ce vrea (ca toate costa 9 lei
Acuma ma gandesc cu voi cum sa fac? Va trimit si voua meniul sa va alegeti? Sau ma acompaniati la o pizza, ca eu dupa aia balosesc
cu un sos super iute si cu o sticla rece de bacardi breezer...?Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
dymomo77 spune:
Felicitari Miany si Lumi. V-am vazut comorile. sa dea domnul sa fie sanatoase si norocoase si sa aveti parte numai de bucurii.
Apropo de arsuri eu una nu am deloc(nu ca imi pare rau) si nu stiu daca stiti dar din popor se zice ca arsurile sunt de la faptul ca ii creste lui BB parul. Si ii zic lui taica'miu " cred ca gogosel o sa fie chelbos ca eu n-am arsuri deloc" iar taica'miu drep consolare "Draga mea tu ai fost cheala bine, abia la un an ti-a aparut ceva pufulet pe cap de am avut sa-ti taiem motul, ca era maicata ingrijorata si erai si fata pe deasupra" Hi Hi
37+
Dan Mihail
krelia spune:
hihihi
..deci nu sunt singura amatoare de bacardi breezer si de alte alea alcoolice
...nu-i bai fetelor, ca ne scoatem noi parleala ![]()
(oricum e slab alcoolizat..undeva pe la 2 sau 5%..nu mai stiu exact)
ref la reclamatiile catre furnizori..ma bag si eu la niste bip-uri catre RCS..care-mi furnizeaza cica hbo...desi eu nu l-am vazut vazut de vreo juma' de an aproape....am jde' sesizari la ei...si cand le-am spus ca vreau sa renunt...si ca nu ma pot deplasa..cica, nu-i pb...poate veni sotul cu procura legalizata....
..adica, tot eu sa platesc pt un serviciu de care nu beneficiez...(bine, prostia mea ca am stat pana acum...dar cum cel mai mare dusmai e timpul..)
..de ce ar facilita ei, oare, niste operatiuni....de ce sa nu le pot trimite o cerere prin fax...sau..pur si simplu, scrisa de mana..fara a mai legaliza ceva.....prin sot..ca doar nu e un strain care vrea sa ma saboteze 
vazut si eu minunile mici...ce sa mai....avem niste comori de fulgusori!!!
krelia
35+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot |
Bai...nu vreai sa te sperii, dar poate depinde de fiecare si nu o sa fie asa la tine. La mine au fost niste scurgeri mai abundente, albe..fara nici un miros, dar era tare naspa sa ies de la dus si sa simt iara ca is "uda". Eu eram si obsedata si ma si uitam cu oglinjoara si vedeam cum se prelinge, asa usor...gata nu mai zic. Atunci am avut o perioada ca nu imi mai erau de folos abosrbantele alea zilnice, din alea discreet foloseam, ca imi placea cum miros si am folosit absorbante normale, pt ca astea aveau aripioare si stateau mai bine fixate pe chilot. Din alea discreet foloseam cate 4-5 pe zi si tot uda ma simteam. Dar acum s-au mai diminuat cantitativ, desi sunt...fata de perioada cand nu eram insarcinata, cand aveam f putine scurgeri si doar in perioada ovulatiei.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI[/quote]
In acest caz nici vorba sa imi faca altcineva masajul...o sa ma chinui eu, dar din ce am citit am observat ca la noi medicii fac taietura oricum, din start, asa ca sa nu ne frecam degeaba...
30+ cu
Matei Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
Rony spune:
Buna,
In sfarsit am ales numele
pentru bebeleu: MATEO, e suficient de simplu , usor de pronuntat si sunt sigura ca o sa i se potriveasca cu fizionomia
Sunt foarte fericita !
In rest obosesc, sunt stresata de nastere pentru ca stiu ce ma poate astepta si eu am cam suferit dupa
;
|Mai nou am fost la Filantropia si clar nu o va lasa pe Anais , fetita mea sa ma viziteze asa ca o voi duce la mama , la tara... mai rau este ca mi-a spus o tanti acolo ca oricum nici pe sot nu-l va lasa sa ma vada pana la ora 15 cand este ora de vizite : o fac cezariana dimineata; ei, asta mi se pare o tampenie si oricum sotul a zis ca el vrea sa-si vada baiatul imediat ce iese sau cel putin in prima ora si oricum el nu pleaca de langa sala de operatie. Presimt scandal
dar oricum eu sunt anesteziata .
In alta ordine de idei, asta asa ca sa radeti putin: am fost sa platesc impozitul si mi s-a spus ca am si niste amenzi de vreo 3 mil. si jumatate; eu am zis : ok platesc , platesc dar vreau sa stiu si eu ce?- atunci tipa de la casa mi-a zis: va duceti in biroul de dupa colt si intrebati de Dl Marinescu el va arata procesele verbale. Bun , zis si facut, intru in birou unde se aflau 4 doamne si 2 domni si intreb de dl Cezar Marinescu; aaaaa pai sa vezi ca nu este .. aa nu stim cand vine aaaaa este in concediu medical! tacere - eu cu burta cat caru- adica sunt mareeee-am o suta de kilo- 30 luate in sarcina-stau in mijlocul salii si astept- domana de dinainte vazand ca nu plec ma intreaba- si ce va trebuie?- pai , niste procese verbale , amenzi ! vazand ca sunt hotarata sa nu plec incepe sa tipe : cine poate sa o ajute , sa caute niste procese verbale din dosarul lui marinescu - tacere totala , toata lumea concentrata in birouri , in calculatoare, in hartii- tanti mai tipa odata si inca odata incepe sa se enerveze, se cearta cu un coleg care ii spune ca din cauza ei va fi dat afara- tambalau timp de 10 minute in care eu , cat ursu, stau in picioare in mijlocul camerei si nu stiu ce sa fac - sa urlu sau sa rad! am preferat a doua varianta, desi am trecut si prin prima insa fara sa verbalizez. Am inceput sa rad si le-am spus ca eu pot sa nasc acolo daca ei se pricep la mosit ; aaaaaa esti insarcinata se ridica niste capete ( camera este ff mica -deci era imposibil sa nu ma fi vazut pana atunci); insa nimeni nu zice nimic , in final , razand le spun ca nu este nicio pr vin peste o saptaman cand va veni dl Marinescu.. si dau sa plec... in sfarsit tanti care a tipat la ceilalti imi da numarul de tel si-mi spune sa o sun inainte sa vin ca poate mi le cauta ea inainte sau poate Dl Marinescu Cezar... eu ies razand , multumind pentru amabilitate si mandra de mine ca nu le-am spintecat , ca nu m-am enervat si ca am avut putere sa rad![]()

RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Andre_lina
Bai...nu vreai sa te sperii, dar poate depinde de fiecare si nu o sa fie asa la tine. La mine au fost niste scurgeri mai abundente, albe..fara nici un miros, dar era tare naspa sa ies de la dus si sa simt iara ca is "uda". Eu eram si obsedata si ma si uitam cu oglinjoara si vedeam cum se prelinge, asa usor...gata nu mai zic. Atunci am avut o perioada ca nu imi mai erau de folos abosrbantele alea zilnice, din alea discreet foloseam, ca imi placea cum miros si am folosit absorbante normale, pt ca astea aveau aripioare si stateau mai bine fixate pe chilot. Din alea discreet foloseam cate 4-5 pe zi si tot uda ma simteam. Dar acum s-au mai diminuat cantitativ, desi sunt...fata de perioada cand nu eram insarcinata, cand aveam f putine scurgeri si doar in perioada ovulatiei. Ramona, 37+ DOMINIC ANDREI |
In acest caz nici vorba sa imi faca altcineva masajul...o sa ma chinui eu, dar din ce am citit am observat ca la noi medicii fac taietura oricum, din start, asa ca sa nu ne frecam degeaba...
30+ cu
Matei Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
[/quote]
Asa se prcatica si pe aici, taietura din start. Insa stiu o tipa care a apucat sa nasca cu moasa, 2 fetite gemene, doctorul de garda dormea si al ei nu era in localitate si a scapat netaiata. A zis ca a ascultat de moasa si a impins cand i-a zis ea si a scapat doar cu o singura ata, ca s-a rupt putin de tot, ca i s-a parut ca nu aude bine la inceput cand i-a zis moasa "nu mai impinge" si ea tot impingea. Fetitele au avut una 2900 si cealalta 2600, deci nu foarte mari si ea era la a doua sarcina,si ma gandesc ca si asta poate sa influenteze.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
lorelix spune:

pupicesc toate fetele inclusiv KRELIA
Roxy, fac cezariana pt ca am 36 de ani si cred ca este mai putin riscanta.

BAFTA SUZYCA MAINE

LORELIX
DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Chiara Ada
Stefita (20.11.2006) si