Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 15
simonette spune:
Buna seara mai gagici!!!
Iertare ca nu am mai dat nici un semn dar am fost libera si acasa am avut pb cu netul....adica n-am avut
Azi am lucrat dar pana ceva mai devreme nici la servici n-a fost internet
Mai am cateva pagini totusi de citit ca sa fiu la zi![]()
Am si niste noutati![]()
M-am impacat cu omul.....
, si-a cerut iertare si mi-a zis ca nici vorba sa sara cu cutitul ci s-a intamplat sa fie cu cutitul in mana caci isi taia cascaval si habar nu avea ca mi-a intrat furculita in picior......l-a bufnit rasul cand i-am zis
A zis ca stie ca eu nu merit asa ceva....ca era tare,tare nervos si ca ii pare tare rau.........acuma naa, la faza cu cutitul are dreptate, era cu el in mana si intr-adevar nu l-a indreptat spre mine amenintator si este adevarat ca in ultimul an de zile s-a purtat f bine......poate si hormonii mei.......nu stiu! Cert este ca mi-a zis ca nu mai suporta sa nu vb cu el...am simtit ca intr-adevar ii pare rau![]()
Si mai am o noutate, am hotarat al doi-lea nume al lui Nicholas...este Ellan Vine de la nasica lui Elena si imi place f mult
Acum merg acasa la putuici si apoi ajung la zi cu cititul
Nu inainte insa de a scoate si eu fetele ptr Suzyca

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
RamonaCopot spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lorelix![]() ![]() pupicesc toate fetele inclusiv KRELIA![]() Roxy, fac cezariana pt ca am 36 de ani si cred ca este mai putin riscanta. ![]() ![]() ![]() BAFTA SUZYCA MAINE ![]() ![]() LORELIX DANIEL 35+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
Uauh... multi inainte
! Nu as fi zis niciodata ca ai trecut pragul de 30
. Sanatate multa si bebel frumos asa ca tine sa ai!Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui simonette Buna seara mai gagici!!! Iertare ca nu am mai dat nici un semn dar am fost libera si acasa am avut pb cu netul....adica n-am avut ![]() Azi am lucrat dar pana ceva mai devreme nici la servici n-a fost internet ![]() Mai am cateva pagini totusi de citit ca sa fiu la zi Am si niste noutati M-am impacat cu omul..... ![]() A zis ca stie ca eu nu merit asa ceva....ca era tare,tare nervos si ca ii pare tare rau.........acuma naa, la faza cu cutitul are dreptate, era cu el in mana si intr-adevar nu l-a indreptat spre mine amenintator si este adevarat ca in ultimul an de zile s-a purtat f bine......poate si hormonii mei.......nu stiu! Cert este ca mi-a zis ca nu mai suporta sa nu vb cu el...am simtit ca intr-adevar ii pare rau Si mai am o noutate, am hotarat al doi-lea nume al lui Nicholas...este Ellan Vine de la nasica lui Elena si imi place f mult ![]() Acum merg acasa la putuici si apoi ajung la zi cu cititul ![]() Nu inainte insa de a scoate si eu fetele ptr Suzyca ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 30+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 9+!!!!! ![]() |
Asa da
. Ma bucur ca a realizat si el ce pierde si ca si-a cerut scuze. Sper din tot sufletul sa nu mai treceti prin episoade din astea si sa va bucurati impreuna cu putulicile voastre de burtica voastra (ca sunt convinsa ca toti o iubesc si o pupacesc)! 
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
ionelamaria spune:
buna seara
Eu inca sunt intr-o stare din aceea ciufulita. am cam umblat aiurea zilele astea... si am chiulit de pe Dc
Felicitari pt vestile bune tuturor... vazut si pozici cu printi si printese super frumosi.
Simonette, ce spui tu acolo sunt vesti extraordinare... Sa dea DD sa il tina tot restul vietii starea asta pe sotul tau... si sa ai liniste si pace si fericire pentru copiii tai si pentru tine pana la adanci batranete 

.
Gagici, ma intorc la starea mea apatica... si revin cand oi fi vesela... va pup pe toate.

Suzyca 

32+ AMR 8 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Flavours spune:
astia nu mai dau caldura? cat sa imi sufle in freza AC-ul? criza necriza caloriferul il vreau cald!
36 sapt 

RamonaCopot spune:
Rony ma bucur ca v-ati hotarat amandoi la un nume sa va placa mai ales ca e doar unul si nu a venit fiecare cu numele lui. E foarte frumos Mateo. Am o prietena, fosta colega al carei bebel e Mateo Darius, deci de asta era taiat de pe lista noastra de preferate.
Cat despre "fonctionarii" aia...no comment. Nu stiu cum ai stat asa calma, ca la mine era deja tsunami in biroul ala daca eram in locul tau.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
lorelix spune:
MIANY CE BAIETEL FRUMOS AI!

LUMI, FETITA ESTE O SCUMPICA SI SEAMANA CU TINE.

RAMONA, merci
..off..nici mie nu-mi vine a crede ca am trecut si de 36..........

LORELIX
DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Flavours astia nu mai dau caldura? cat sa imi sufle in freza AC-ul? criza necriza caloriferul il vreau cald! 36 sapt ![]() ![]() |
Nu stiu de ce, dar nu cred ca o sa va bucurati de caldurica inainte de 1 nov. Asa ca ai varianta AC pe 32+ sau pui prosoape calde pe calorifer sa fie cald
Imbraca-te bine sa nu racesti
!Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
mihamora spune:
Miany si Lumi v-am vazut comorile, sunt asa de scumpe, sa va traiasca !
Dymomo - nicieu nu am arsuri tura asta, la Dominic am avut la greu si s-a nascut destul de paros, acum ma gandesc ca o sa am o cheliuta 
Rony - felicitari pentru nume
Simonette- ma bucur ca te simt fericita 
Lorelix -multi ani inainte fericiti!
SUzyka -nastere usoara! Asteptam cu nerbdare vesti despre voi!

Michelle
32 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
RamonaCopot spune:
Bai...deja ascult a 4-a oara colajul ala al lui Clayderman
. Cine stie cum sa-l descarc si eu? Oare se poate sa descarci ceva de pe trilulilu? As vrea sa mi-l pun pe telefon sa-l am cu mine la spital, ca asta m-ar face sa ma simt mai bine si sa ignor mai multe pe acolo
.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI