Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 16
RamonaCopot spune:
Si acum hai sa facem un usor joc de glezne, invarteli si direct joc de buric pentru Suzyca de la care asteptam sa ne anunte ca e super fericita ca isi tine puiul in brate:

Suzyca suntem cu gandul la voi 

Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simonetteAm si niste noutati A zis ca stie ca eu nu merit asa ceva....ca era tare,tare nervos si ca ii pare tare rau.........acuma naa, la faza cu cutitul are dreptate, era cu el in mana si intr-adevar nu l-a indreptat spre mine amenintator si este adevarat ca in ultimul an de zile s-a purtat f bine......poate si hormonii mei.......nu stiu! Cert este ca mi-a zis ca nu mai suporta sa nu vb cu el...am simtit ca intr-adevar ii pare rau![]() |
32+
Chiara Ada
laurairina13 spune:
Simonette, ma bucur si eu tare mult sa aud asa vesti bune, si sa dea Domnul ca sotul tau sa isi mentina purtarea buna de acum inainte!
Si acu si eu ceva incurajari

Bafta Suzyca!!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
betty78 spune:
Si acum 

ne pregatim de sarbatoare si cat mai multe incurajari pentru Suzyca, urmatoarea mamica care va sparge gheata
Mamico sa ai o nastere usoara si un bebic sanatos si papacios iar noi ne pregatim de sustin ere cu cat mai multe majorete 

Suzyca

Suzyca

Suzyca

Suzyca

Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Cum te simti cu raceala? Ce iei? 32+ Chiara Ada |
Daca nu mi s-ar infunda nasul,as fi bine,de fapt, n-as fi racita.Sper sa ramana in stadiul asta.
Am baut ceai de lamaie , lapte cu miere si un cocktail din zeama de lamai cu miere.

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
dankutza spune:
Monis multumesc pt analize. O sa il intreb si pe el ce analize imi mai recomanda, pt ca vreau sa ma duc in ultima saptamana din oct sa le fac. Am vacanta o saptamana si de abia astept sa stau cu burtoiul in sus. 
Stephy si eu sper sa mearga intalnirea bine cu noul dr. Sper sa ne placem de la prima privire. Vreau sa imi dea incredere totala ca sa ma las pe mana lui. Asa am facut si cu Cezara Bucur. De cand am vazut-o am indragit-o si mi-am spus ca ea o sa ma ajute sa raman gravida. Si uite ca ma ajutat. de aia fetita mea o sa ii poarte numele. Multumesc pt lista ta de analize. 
Suzyca bafta multa maine la cezariana. Iti tin pumnii. 
30+ moi si
Cezara Maria
AMR 10 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
betty78 spune:
gata eu ma bag la somn, ptr ca maine ma duc la eco la ora 7:30 dimineata.....ma gandesc cu groaza sa ma scol la ora 6
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
shtephy spune:
Am primit sms de la draga noastra Simina
"Fata mea are cercelusi
.Maine dimineata la masa de 5 jumate mi-o da in brate sa-i dau cu bibe,PRIMUL EI BIBE.Pacat ca e 80% lapte praf ca eu nu mai am"
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
laurairina13 spune:
Betty, bafta maine la eco, si sa te uiti urat la asistenta care te-a programat la ora aia
Simina, las ca si lapticul praf nu e o nenorocire! Fetita sa creasca mare!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
krelia spune:
mihamora, cu placere! 
simo, doamne ajuta sa-i fi venit omului mintea la cap!
ionela, vezi ca la butoi cica e pus lacatu'...
![]()
Flavours, apai nu ziceau ca au dat drumul de aseara, la caldura??
Ramonelu'...deci ti-am facut ziua..ca sa zic asa..cu Clayderman
.....nici eu nu stiu exact..inca...daca/cum merge sa downloadez de pe trilulilu...dar ma informez ![]()
stephy, tine-i moralul sus siminei..chiar daca nu mai are laptic...Maya va creste mare si frumoasa ![]()
lorelix, si eu te pup, dragutzo!
mai fete..am avut azi o zi...plina de dans...nu stiu ce a fost pe Rares al meu azi...cred ca a fost plin de veselie..ca m-a terminat...sper ca la noapte sa nu mai fie asa vioi ca ii trag la ficat
...cum mi-a dat-o si el mie azi..in continuuuuuuuu......
krelia
35+ si printesu' mic, Rares-Mihai 

A zis ca stie ca eu nu merit asa ceva....ca era tare,tare nervos si ca ii pare tare rau.........acuma naa, la faza cu cutitul are dreptate, era cu el in mana si intr-adevar nu l-a indreptat spre mine amenintator si este adevarat ca in ultimul an de zile s-a purtat f bine......poate si hormonii mei.......nu stiu! Cert este ca mi-a zis ca nu mai suporta sa nu vb cu el...am simtit ca intr-adevar ii pare rau