Fulgusori de nov-dec 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Am vazut pozele cu cei 2 fulgusori, David si Annabelle
Sunt perfecti.

Simina ma bucur pt asa o veste. Bravo Maya.

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Kreliuto, cu tot capacul pus, cred ca nu avea cepul bine batut...si am intrat cu tot cu burta pe gaurica aia mica... Cum? nu stiu

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ramon, fii antena ...sa mai zici ca nu-s expeditiva :

..si pentru restul fetelor care ar mai fi interesate ...

- intri pe www.infoplay.ro
- scrii in caseta URL, linkul catre melodia pe care o vrei salvata (in cazul nostru, http://www.trilulilu.ro/marcelo64/6a2ce580b1a4dc)
- dintre cele trei optiuni (youtube, 220, trilulilu, alegi trilulilu)
- apesi descarca
- dupa ce se incarca pagina, din nou, vei avea undeva ins tanga, in josul url-ului, optiunea Descarca
- click dreapta pe descarca, save as si gata

edit - nu stiu daca o sa-ti incapa in telefon..poate doar daca ai card de memoir...ca are cam 51 mb

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Suzyca bafta multa pt maine!

HAI SUZYCA !

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Miha abia astept sa pui poze si cu flacaul ca a crescut bine de la ziua lui de cand nu l-am mai zarit si cu burtica ta

Ramo sa-ti fie de bine coafatul si pensatul si abia astept poze.Mersi,mie nu-mi trebuie liste si meniuri,doar un bacardi receeeeeee de porto,parca are 5% alcool .Praf ma fac! de cand n-am mai pus in gura asa ceva ,mi-am pierdut antrenamentul

Dymomo eu nu am avut arsuri data trecuta,stefi nu a avut par deloc si nici acum nu am ,dar ma bucur,parul creste

Rony bravo pt stapanirea de sine.
Mateo este un nume superb .

Inca ma mai gandesc cu numele astea daca ar trebui sa ma intereseze ca cineva din anturajul nostru are un nume care mie imi place pt bb meu.

Simonette mi-ai lipsit dar ma bucur ca vii cu vesti asa de bune.Sa va fie de bine impacarea si sa fie ultima cearta.
Bravo si pt Nicholas Ellan Suna foarte bine

Ionela si multe frezii sa te mai inveselesti putin.

Ramo cred ca merge sa descarci de pe trilulilu cu un programel cu care descarci si de pe you tube.Daca nu gasesti sa imi zici si ma uit eu la programelul meu daca e in stare sa ia si de pe trilulilu desi nu stiu daca il am in laptop.Vad ca a rezolvat Kreliuta.

Dankutza mereu am vrut sa te intreb daca exista o legatura intre numele dnei dr si cel al fetitei voastre

Betty sa vii cu vesti bune de la echo.Deci ai gasit cu cine sa il lasi pe Mario.

Krelia asa este,nu e un capat de tara ca nu prea mai are lapte Simina,dar am sfatuit-o sa insiste cu mulsul totusi.Pare sa stea bine cu moralul de cand au scos gagalicea din incubator

Suzyka multa bafta maine.Nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
GO SUZY!!!!

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMONETTE...Doamne ce bine ca v-ati impacat...Stii aveam asa inima stransa cand ma gandeam la tine. Chiar ma bucur ca v-ati impacat

SHTEPHY mie imi place ANDREI. Daca faceam baiat asa il botezam.

SUZYKA NASTERE USOARA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Ramon, fii antena ...sa mai zici ca nu-s expeditiva :

..si pentru restul fetelor care ar mai fi interesate ...

- intri pe www.infoplay.ro
- scrii in caseta URL, linkul catre melodia pe care o vrei salvata (in cazul nostru, http://www.trilulilu.ro/marcelo64/6a2ce580b1a4dc)
- dintre cele trei optiuni (youtube, 220, trilulilu, alegi trilulilu)
- apesi descarca
- dupa ce se incarca pagina, din nou, vei avea undeva ins tanga, in josul url-ului, optiunea Descarca
- click dreapta pe descarca, save as si gata

edit - nu stiu daca o sa-ti incapa in telefon..poate doar daca ai card de memoir...ca are cam 51 mb

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Moammmmaaaaaaaaaaaa ce totala esti! !

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lidia multumesc

Ramo vezi sa nu care cumva sa pleci de aici.Daca intre timp apare si Elenic m-am scos nesperat de bine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Lidia multumesc

Ramo vezi sa nu care cumva sa pleci de aici.Daca intre timp apare si Elenic m-am scos nesperat de bine.

_

Nu plec, tocmai acum! Oricum am adormit putin dupa amiaza cat nu am avut net, iar sotul a facut schimb de tura azi sa fie maine cu mine, asa ca pana pe la 2-3 cand o ajunge si el tot calare pe laptop is (cat m-o mai tine si asta , ca vad ca tare greu se misca in ultima vreme).

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Haideti mai fetelor......chiar ma gandeam ca o sa imi ziceti ca nu trebuia sa-l iert....nu ma asteptam sa va bucurati. In fine, eu sunt mai impacata acum si mi-e mila de el saracul ca e bolnav rau...;;;gripa,l-am doftoricit cum am stiut mai bine, cu ventuze, impachetari si inhalatii

Lidia ce dragutza ai fost!!! Cum aveai tu inima stransa

Vamultumesc tuturor ptr suportul moral si ptr ca va bucurati alaturi de mine

Nu mi-ati zis daca va place Ellan??

Unde sunt pozele cu Anabelle???

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 9+!!!!!

Mergi la inceput