Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 8
shtephy spune:
V-am mai zis ce ma enerveaza reclama asta cu milka?trebuie sa stau sa dau mereu f5 ca sa pot scrie ceva si eu.
Laura pup fata somnoroasa,sper ca te-ai mai odihnit intre timp.
Monis m-am apucat deja sa ma iau la tranta cu racela,sper sa ii vin de hac repede.
Lavinia sanatate !Nici eu nu pot respira cand racesc.
Felicitari sotului tau.
Andre da ,beau ceiut si laptic cu miere.
Ce ma bucur ca ne-ai scris de mami Miany.Cat trebuie sa mai stea in spital?Abia astept sa vina acasa cu Davidut ,totul merge mai bine acasa.Ii pup cu drag.
Ramona din fericire eu niciodata nu am fost racita asa cum ai fost tu atunci.Sa speram ca nimeni nu va trece prin experienta ta .
Cred ca va iesi dupa putin timp mirosul de vopsea din calorifer,dar mi-e mila de tine cu gura soacra-tii
Dienutze eu nu am luat vitamine prenatale,doar fier .
Cu lacrimile de bucurie cand vom vedea cate un fulgusor,asta e,ne clatim ochii
Andrutza uau ce urias ai tu in burtica.Te asteptam mai des si vom pune majoretele la treaba pentru voi in 28oct.
Raluca eu astept detalii despre cum decurge masajul ala,facut de sot,da???
Cred ca trebuie sa mai lasi berile alea si sa te apuci de ceaiuri caldeSanatate multa
Evy deci te-ai imprietenit pana la urma cu caprita.Acuma sa vii cu rezultate bune,ok?
Krelia uau ce tare cu tava de la capritaEi si ce?
Richard Clayderman imi place si mie
Floricik sa-ti fie de bine iesirea la restaurant
Ma tratez eu cumva,sper sa treaca repede.
Ramonika astazi ti-am zarit doar nasucul
Dymomo esti tare aproape si tu,felicitari.
Roxyaly esti tare frumoasa si burtica e super,a crescut bine
Multumesc tuturor pentru ideile de nume.Daca nu-s dusa si nici probabil e si numele de familie de vina.
Va pup pe toate si nu mai stati atat la umbra
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+
roxyaly spune:
Stephyintradevar a crescut burtica dar tot nu mi se` pare mare.
Ma alatur fetelor cu paranoia ca bebe e mic mic, dar sa fie sanatos ca il fac eu mare.
ai grija cu raceala , bea mult ceai.
33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
andrutza spune:
Va multumesc mult fetelor pentru urari. Camy, e foarte posibil ca beieteii nostri sa aiba aceeasi zi de nastere pentru ca nu am de gand sa stau in travaliu mai stiu eu cate ore, mai ales ca la Simona am avut travaliu de vreo 4 ore, din care 2 fara nicio durere, doar cu contractii, si alta ora si jumatate cu dureri super suportabile. Si a avut si ea 3,900kg, adica bazinul meu e pregatit - sper - pentru ce urmeaza.
Stiti cumva ce durata de valabilitate are adeverinta de salariu? O pot lua de saptamana viitoare ca sa imi scap sotul de un drum?
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 36+ Daniel Stefan
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy V-am mai zis ce ma enerveaza reclama asta cu milka?trebuie sa stau sa dau mereu f5 ca sa pot scrie ceva si eu. Raluca eu astept detalii despre cum decurge masajul ala,facut de sot,da??? Cred ca trebuie sa mai lasi berile alea si sa te apuci de ceaiuri caldeSanatate multa |
si pe mine ma enerveaza reclma
ma gandeam eu ca trebuie sa renunt, sau merge cu bere incalzita
si eu astept masajul itit dai seama
33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
Evy30 spune:
m-am imprietenit cu "caprita" ...ce sa zic .
sper ca rezultatele sa fie ok . astept o saptamana .
Krelia se pare ca am avut noroc , dar la un moment dat am crezut ca vin jos ca nu mai nimeream pedala aia de jos ...e ...super tare
cat despre raceala , cred ca ne vom tot imbolnavi ca e tare urata vremea . dar sa speram ca trece repede si am scapat .
sa stiti ca nici eu nu am burta mare . insa nu e o regula . si apoi bebelusii iau repede in greutate in prima luna . stati linistite . sa ii vedem sanatosi , ca pe urma ii pune noi la ingrasat
pupicei
Evy 35+
lorelix spune:
buna ziua,
avem si noi ceva noutati:
bb are 2850 gr
lungime 4,99 cm
COL INCHIS DE 5 CM
deci este dezvoltat in parametri normali
urmatorul control pe 28 oct, dupa care programare CEZARIANA.
ROXY, FOARTE FRUMOASA BURTIK.
VA UREZ SARCINA USOARA IN CONTINUARE
LORELIX DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
shtephy spune:
citat din mesajul lui raluci_b ma gandeam eu ca trebuie sa renunt, sau merge cu bere incalzita |
no way,nici sa nu incerci.berea e buna doar rece ca gheatza...ceea ce ma face sa ma intreb daca nu cumva de aici ti se trage
_
shtephy spune:
citat din mesajul lui lorelix buna ziua, avem si noi ceva noutati: bb are 2850 gr lungime 4,99 cm COL INCHIS DE 5 CM deci este dezvoltat in parametri normali urmatorul control pe 28 oct, dupa care programare CEZARIANA. ROXY, FOARTE FRUMOASA BURTIK. VA UREZ SARCINA USOARA IN CONTINUARE LORELIX DANIEL 35+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
Bravo pt bebe in grafic dar si pt colul inchis si luuuuuuuuuung
_
laviniablaga spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru felicitari! I le-am transmis si sotului, care acum saracul ingheata prin Cluj in asteptarea trenului...mai are de stat cam inca o ora!
Camy incredibil cat de putin mai este! Si eu cand ma gandesc ca mai am 4 saptamani...ma trec fiorii....ufff
Kreliutza....Raresh ii transmite printului tau multe salutari...tocmai se impinge pe la mine prin burtica...cu manutele cred...am impresia ca nu mai are loc...desi burtoiu meu e imens...
Lavi, 36+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
shtephy spune:
Suzyka mult curaj .De maine esti mamica!!! Hai Suzyka!!!!!!!
_