Hipospadias(12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Sefuta, bine-ati venit! Am vazut mesajul offline pe care l-ai lasat si m-am gandit ca ai scris aici. Da-mi iar nr de telefon ca nu stiu ce-am facut cu el, l-am notat dar....nu-l mai am.

Irina, daca ne mai citesti, da un semn si tu, am mai sunat la ultimul nr dar mi-a spus ca nu e in retea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Multumim de incurajari... e asa de greu, am inima cat un purice; va citesc povestile din urma si plang la fiecare.

sefuta imi pare bine ca ati scapat de operatie, va tinem pumnii sa fie cu succes si sa va reacomodati repede si usor acasa.
Noi acum ne pregatim . Te rog frumos dupa ce te odihnesti , poate iti faci timp sa imi dai si mie sumele corespunzatoare prestatiilor din spital si ceva detalii utile (cat de cald e in spital,care asistente sunt mai dragute, etc)
Multumesc anticipat.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

tuturor

Am o veste buna si una rea.

Sa-ncep cu cea rea. Se pare ca postul pt chirurg pediatru la Zalau totusi n-a fost aprobat, s-a cerut doar deblocarea postului insa nu se stie ce va fi, poate dura luni de zile pana sa se rezolve ceva, deci prof. Hadidi nu va mai opera la Zalau.

Iar acum vestea buna. Am vb aseara la tel. cu prof. Hadidi (scuze ca nu am postat mai devreme dar nu mi-a mers netul) si mi-a spus sa va transmit tuturor celor interesati sa stati linistiti ca anul acesta va opera in Romania toti copiii programati pt aprilie (si nu numai, adica daca mai sunt doritori nu e nici o problema), insa nu stie exact cand anume. Are mai multe oferte din tara, trebuie sa le studieze si va alege un oras unde va opera de acum incolo. Mi-a spus ca prima data trebuie sa se convinga de faptul ca virgula copiii vor ramane pe maini bune postoperator. In momentul in care se va hotari unde va opera de acum incolo, ma va anunta iar eu la randul meu va transmit noutatile.

Sanatate multa tuturor

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna.
La multi ani, mamicilor!
Noi suntem bine, acum este perioada dintre interventiile chirurgicale poate o sa intru mai des pe forum.
Noi am fost internati in spital la sfarsitul lui februarie, i s-a facut o cistoscopie pentru refluxul vezico-uretral, a fost cu reusita. Are profilaxie cu Sumetrolim si vom reveni pentru investigatii la inceputul lui iunie.
Va pupik.

Mergi la inceput

La multi ani ptr 8 martie!

Makaua si Andy0107, daca mai cititi, va rog sa-mi trimiteti si mie pm cu adresa voastra de mail sau mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

CrisAndy ma bucur sa aflu vesti bune de la voi.

Sefuta sper ca totul sa evolueze bine.

Narcisica succes la operatie.

Enni vestile sunt chiar bune.

Roxana ne descurcam si eu ma intreb ce va face la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Emilia, multumim de sustinere.

NU NE AJUTA SI PE NOI NIMENI CU NISTE SCORURI ? si mai vechi,macar sa am un termen de comparatie ..., sa nu uit pe nimeni cand fac bugetul .

Vroiam sa va mai intreb daca este cald in spital si daca se fura (am avut - nu eu - evenimente neplacute in acest sens in maternitate).

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Narcisica, ti-am trimis PM.

Acum 2 ani pe vremea asta eram varza, asta-i cuvantul potrivit, ne pregateam , maine sunt 2 ani de la operatie.
Ce sa spun? A trecut si sper sa nu mai trecem niciodata prin asta, e bine, spun eu, in continuare ma uit sa vad cum face pipi ( acum suntem mari, facem la wc, doar ca mai ma ia cu el ca nu vede "gaua") , tot mai stau cu teama sa nu apara ceva, va spuneam eu ca se vad 2 gaurele mici sub puta, una din ele apare si dispare, cealalta e cu ceva inchis la culoare in ea, se vede o urma de la ac, nu stiu cum sa explic, ca impunsatura de ac, banuiesc ca de la cusatura, e pe locul unde a fost adaugata piele ptr refacea preputului. Am tot studiat, nu picura nimic prin locul ala. La control nu stiu cand vom ajunge, vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Buna seara tuturor!

Dupa o absenta semnificativa, revin scurt in primul rand cu toate urarile de bine, putere si sanatate micutilor incercati si familiilor lor..

Noi suntem bine, sa zicem. N-am urmarit de unde nu am mai scris, n-am reusit sa ma pun la curent cu evolutia voastra, dar sper ca sunteti bine toti.
Darius a trecut prin cateva dilatari si o sonda pusa acasa pentru 10 zile in decembrie 2009. De atunci e bine.
Eu continui sa apreciez foarte tare talentul si dedicatia unui doctor, al carui nume nu vreau sa-l amintesc (relativ tanar, Gr. Alexandrescu). Ma inteleg cu acest om extraordinar, imi raspunde la telefon si la 6 dimineata (mi s-a intamplat), ma ajuta cu sfaturi prin telefon si este mereu gata de a ne ajuta (ne intalnim inclusiv duminica la spital, ceea ce pentru un doctor.....duminica....). Profesorul imi pare din ce in ce mai ocupat, nu inteleg nimic din ceea ce vorbeste..ma rog, poate a avut el zile mai grele si m-am nimerit si eu in zona. Operatia profesorului insa este foarte, foarte reusita. S-ar parea ca nu mai ar fi nevoie decat de o operatie cu dilatare-sonda de un calibru mai mare-anestezie, uretra taiata, sonda mare, cusuta, n-am prea inteles. Sa speram ca nu ajungem acolo.

Irina (capsunica), poate imi povestesti despre Ianis, ce ati mai facut - urma sa-l operezi in oct 2009 la Zalau, asa retinusem.

Crisandy, am citit rezumatul tau si nu pot decat sa-ti doresc sa te tii tare atat pentru copil, cat si pentru tine. Te cred ca-ti este greu si ai impreasia ca nu mai ai resurse de unde sa mergi mai departe, dar esti o luptatoare si tu si Andy blondutul si veselul si cu ajutorul lui Dumnezeu se va face bine.

Bun. Salutari tuturor.
Cristina si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Narcisica, ai un PM de la mine. Citeste-l te rog.

Mergi la inceput