Hipospadias(12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Eu tot de 1 caz la 300 de copii stiam.

Voiam sa va intreb: am auzit ca mamicile care au folosit in primul trimestru de sarcina fixativ, sau care au lucrat cu fixativ- in domeniu-, sunt predispuse la copii cu hs. La mine nu se potriveste, nici nu am lucrat si nici n-am folosit, voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Eu am folosit aproape zilnic fixativ inainte si pe perioada sarcinii. Citisem si eu ceva de genu'...si chiar m-am gandit mult la faza asta. Dar cum cei mai "docomentati" decat noi spun ca inca nu se stie sigur care e cauza...
Stii ca se mai spune ca e mai mult posibil ca intr-o familie sa apara hs la frati decat sa transmita copilul care are hs, in generatia urmatoare hs-ul, adik copilului lui. (cam incalcita explicatia, dar intelegeti ce vreau sa spun ca s-a mai discutat). Si uite ca la gemenii mono sau dizigoti nu se verifica din ce stim noi de aici de pe forum.
Da', asa cum ziceam, nu se tie ce anume provoaca hs...sau poate nu m-am mai documentat eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna mamici incercate ! Un martisor virtual va ofer sa va mai insenineze fetele.

Ne-a programat dr Basca la operatie pe 16 martie; Mihnea va avea atunci 9 luni si 3 saptamani. Consultatia a fost la policlinica si nu a durat mai mult de 3-4 min... diagnosticul hs balanic sau glanular, nu s-au hotarat. Din fericire o sa imi povesteasca mai multe dr Niculescu. Sunt speriata deocamdata pt ca dintii sunt in plina ascensiune, este foarte agitat si nu stiu cum va reactiona cand se va trezi cu sonda si cu branula... trage de tot ce e in preajma lui si pare interesant .

Rog mamicile care au fost internate de curand sa imi trimita PM cu "preturile" din spital.

Acum citesc capitolele de la inceput sa invat din experienta voastra.
Multumesc anticipat de raspuns.

PS
Ciufik multam de PM, la dr recomandat de tine am fost si acum facem recuperare la sotia lui.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Un martisor virtual si de la noi.

Sefuta, ati ajuns acasa?

Narcisica, bafta multa, tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Un martisor si de la mine!

Narcisica va tinem punmii.

Eu nu m-am dat cu fixativ... nu folosesc in general, decat la ocazii speciale, ca am parul foarte aspru...

Monituta si eu tot concluzia asta am tras-o ca nu se explica existenta HS.

Mergi la inceput

Emilia, ce mai face Adi? Cum ti se pare clasa a III-a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Roxana ne descurcam cu ritmul invatatoarei , la matematica a facut deja din programa de a IV a, metoda grafica, algoritmul impartirii, l-am lasat mai moale cu suplimentarul, facem numai la mate. Abia astept clasa a V-a sa vad daca pretentiile vor fi tot asa de mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Va doresc o primavara frumoasa!

narcisica - ma bucur ca ti-a placut dr-ul ortoped.
multa bafta la operatie! noi am avut la 10 luni, insa din fericire andrei nu era f activ la varsta aia si a rezistat destul de bine 2 saptamani cu sondele. sunt convinsa ca o sa va adaptati si voi .

eu am folosit fixativ fix in saptamana 8, aia in care se formeaza organele genitale , si cand ma gandesc ca am stat nevopsita pana la 14 saptamani ca sa nu risc ceva .

noi i-am scris dr-ului Hadidi, pt a afla mai multe detalii cu privire la o operatie in De, asteptam raspuns.

multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Emilia, cred ca invatatoarea e dusa! Si in clasa a IV-a ce vor face, materia ptr a V-a? Stiu ca se face suplimentar, mai ales daca merg pe la concursuri, dar totusi....nici chiar materia de anul viitor, ce naiba!

Ciufik, ce se mai aude cu Hadidi, nu mai vine sa opereze in Romania?

Acum, ca ai spus tu de vopsit, ma gandesc ca probabil m-am vopsit in perioada aia....chiar nu stiu, imi macin creierii sa-mi aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

buna! o si un martisor si de la noi. duminica ne-am intors si noi acasa speram ca bine.bb a fost operat pe 11 operatie care a decurs bine dar problemele le-am avut cu branulele. in prima zi pt recoltare l-au impuns de 7 ori pt ai pune branula de anestezie. restul zilelor au fost la fel zilnic impuns de cate trei ori pt ai schimba branula ca se tot infunda . asa am tinuto 7 zile pana am trecut pe siropel. a 8 zi i-au scos sondita (intr-o vineri)si urma sa plecam luni acasa dar duminica profesorul i-a pus alta sonda pt ca zicea ca vede ceva umed. asa ca am ma-i stat o saptamina cu sonda care se pare ca a stat bine. dar nu pot sa va descriu stresul si suferinta bb-ului. cand vedea sala de pansamente deja incepea sa planga si sa se tina de gatul meu. si acuma nu ma lasa sa-i schimb pempersul decat cu plinsete. oricum am ajuns persoana nongrata. nu ma mai prefera pe mine ci pe taica-s-odoar cand suntem singuri vine la mine in rest ma ignora. acum face si febra dar sper ca e doar o viroza, azi i-am recoltat urina pt analize si sper sa nu avem probleme caci jetul este pe mijloc bun dar il face cu intreruperi. cred ca il ustura inca!?
Roxana mersi mult sfaturile tale mi-au prins f bine. si cum spunea careva dr basca pare obosit dar acolo o are pe extraordinara dr niculescu care are ochiu vigilent, care este alaturi de parinte, cu care poti vorbii si pe care o poti intreba orice "prostie" iti trece prin cap. acum ma duc sa caci dupa ce vi de acolo din stres si oboseala ai nevoie de recuperare. desi am avut norocde pat la perete dar tot ca iepurele dormeam.
sanatate la toti piticii.

Mergi la inceput