Hipospadias(12)
Raspunsuri - Pagina 11
theooo spune:
sefuta,
pe dr basca il gasesti lunea la policlinica spitalului de la ora 14-17 dar sta pana la ultimul pacient. vezi pe prima pagina ca ai date de contact acolo si de la spital si de la clinica dagnosis unde te costa 2 milioane consultatia.
de decalotat, mie mi l-au decalotat doctorii la fiecare consult, asa ca stai linistita ca stiu ei ce trebuie facut. parerea mea este ca il decaloteaza oricum la operatie daca nu inainte.
bafta multa
sefuta spune:
ma-m programat pe doi februarie la dr basca.am emotii de pe acumdar cu calotarea si decalotarea tot n-am inteles. la final dupa operatie cum raman ? cu penisul decalotat?
theooo spune:
Sarbatori fericite tuturor ! sanatate multa puiutilor vostrii si operatii cat mai reusite.
andreea_71 spune:
Buna mamicilor!
Am absentat o vreme pentru ca mi-am propus sa nu stau stresata pana la primele controale cu cel mic, asa ca am fost pe la munte de vreo 2 ori, suntem, bine, si tocmai azi ne-am programay si noi la dr basca, diagnosis, pe 16 februarie si la dr voinescu, medlife, pe 21 ianuarie.
Sa vedem cu ce vesti venim de acolo, citeam la voi ca se mai intampla sa iesi din maternitate cu diagnosticul de hs balanic si de fapt sa fie proximal, sau mai jos, :(, eu m-am tot uitat, parca e in jumatea de sus, cam la un sfert din toata lungimea, masurata de sus in jos, adica de unde ar fi trebuit sa fie gaurica inspre baza... Si ma tot gandesc, oare au fost printre voi si cazuri fericite cand operatia de cosmetizare a fost in aceeasi cu cea de corectie? Off, sunt asa linistita cand va vad pe voi ca ati trecut de hop, sunteti acasa cu bebeii operati si reusiti, si incerc sa ma incarc si pe mine su speranta si optimism de la voi. Va pup si va tin la curent. Aa, si mai voiam ceva sa va intreb, oare ar fi util ca pe prima pagina, cea cu tabelul copiilor, sa fie si o coloana cu ce medic a operat? ma gandesc ca in acest fel putem stii excat pe cine sa intrebam detalii, in fct de medic... Ce ziceti?
filofteia spune:
Un an nou bun, cu impliniri si operatii reusite si La multi ani pentru Ioane si Ioni.
Andreea, la noi operatia de cosmetizare a fost in acelasi timp cu cea de uretroplastie. Ne-am operat la 3 ani si 4 luni, in aprilie 2004 la dr. Basca... pe atunci era cea mai buna posibilitate. Penisul baietelului meu era si foarte curbat si a facut operatia de indreptare si cea de uretroplastie (gaurica era la mijloc) in aceeasi operatie si nesperat pentru noi am scapat cu o singura operatie, desi ceilalti medici la care am fost plecau de la doua. Acum penisul arata destul de bine, urineaza din picioare si se decaloteaza singur.
roxana c. spune:
La multi ani si de la noi, un an mai bun , cu reusite si impliniri pe toate planurile, si in primul rand cu sanatate.
Am avut o perioada mai ...aiurea, sa-i zic, n-am avut chef de scris, am mai citit doar uneori.
Andreea, si eu ma gandisem sa trec in lista si medicul care a operat, ce ziceti, e cineva impotriva? Eventual, ca sa aiba loc, as trece doar initiala, adica H, B, V...
Din mamicile care nu sunt trecute in lista, cine vrea sa fie trecut, sa-mi dea datele.
Despre noi...suntem bine, sau asa cred, face pipi la wc, din vara am terminat cu pampersii, face cu jet...eu zic ca-i ok.
Va spuneam ca ii aparusera 2 gaurele undeva in preput, sub puta, dupa ce am studiat in amanunt, am descoperit ca sunt exact pe linia de imbinare dintre pielea care era inaintea operatiei si bucatica aceea care i-a cusut-o acolo dupa, in dreapta cum ma uit, nu sunt pe mijloc, sper sa ma fac inteleasa. Uneori se vad , alteori sunt inchise, saptamana trecuta aparuse ceva intr-una din ele, ma gandesc- poate fi vreun rest din ata cu care a fost cusut, ptr ca la vreo 2 zile dupa aparitie, cand m-am uitat iar, nu mai era nimic, nici macar gaurica nu se mai zarea. Am tot studiat cand face pipi, nu se scurge/prelinge/picura nimic de nicaieri, totul e doar pe unde trebuie.
Of, tot mai stau cu teama, acum vreo saptamana se juca cu Ana si fara sa vrea, i-a tras un picior chiar in puta, cand l-am auzit ca-l doare puta si am aflat ce se intamplase.... sa innebunesc, imediat am studiat "obiectul", plus ca am studiat mai in amanunt cand face pipi si multumesc lui D-zeu, totul pare ok.
S-a obisnuit sa ii studiez puta dupa baie, fapt ptr care de cele mai multe ori imi aminteste el:" uiti tu tuc?" adica, in traducere:"te uiti la cuc?" Va dati seama, baie ii fac zilnic, de uitat acolo nu ma uit zilnic( o-i fi eu stresata, dar nici chiar asa rau), dar cand imi aminteste el, ma uit, mi-e teama ca daca nu ma uit, va incepe sa nu mai ma lase, sa se dezvete , mai ales ca a inceput sa-si ascunda "tucul", sa-i fie rusine, si de taica-su si-l ascunde uneori.
Mai vroiam sa scriu, dar mi-au fugit ideile...e aproape miezul noptii, mai revin maine, cred.
sefuta spune:
buna.scuze dar eu revin cu aceiasi intrebare. bebei vostri cum ramin cu penisul dupa operatii, calotat sau decalotat?si apropo ati auzit ca dr toth este grav bolnav?
zmotocel spune:
ce vrei sa afli mai exact?
daca trebuie sa faci decalotarea la baita dupa operatie?
sau cum arata penisul dupa operatie (adica daca mai are preput sau nu)?
roxana c. spune:
Of, am scris ditamai mesajul si am apasat aiurea. l-am pierdut
Reiau pe scurt ca nu mai stau iar sa scriu romane:
Sefuta, de cand pleci din spital si pana revii ptr primul control, nu umbli la zona aceea. Am mai spus, il spalam cu ceai de pelin si atat. Dupa 2 sapt, cand am fost la primul control de dupa op, a fost decalotat. Dr. Basca ne-a spus sa-l decalotam si sa-l ungem cu Nidoflor. Nu stiu cum procedeaza alti doctori, Calin a fost operat de dr. Basca, de altii nu stiu.
Daca intrebarea ta se refera la faptul ca este sau nu circumcis, ei bine, nu, nu este, am citit si eu pe unele situri ca-s medici care prefera asta. Iarasi nu stiu in cazul altor medici, dr. Basca nu practica asa ceva.
Gata, trimit iute ca sa nu am timp sa fac iar vreo prostie