Hipospadias(12)
Raspunsuri - Pagina 10
filofteia spune:
CrisAndy imi pare rau ca ati trecut prin atatea si ma bucur tare mult ca acum sunteti bine in sfarsit. Va doresc sa nu mai aveti parte de alte probleme. Am inteles bine ca a fost operat si pentru reflux?
In ce priveste olita, la cate a indurat saracul cred ca are acum o problema legata de a urina. Va trebuie multa rabdare si sa nu-l presati. Cu timpul va reveni la sentimente mai bune fata de olita. Poate incercati la WC?
Citat: |
Filofteia, excrescenta de care spui este la exterior - ramasa in urma cusaturii, sau e la interior (sub preput)? |
Este in exterior si nu mai crescut. Apare ca un neg mic.
radusca spune:
Revin si revin cu vesti bune :
- ieri am fost la ctr de an la Bucuresti, am ajuns pe la 15.30 si nu intrase nici nr 1 de pe lista, a fost infernal, dar am reusit sa intram, dupa inca jum de ora de stat in cabinet a venit "momentul" pensei in urma caruia am aflat ca uretra e buna, meatul este bun (s-a mai stramtat putin - deci am vazut eu bine ce am vazut), testiculi normali, concluzie finala - NU NECESITA OPARATIE. Urmatorul ctr. va fi in mai-iunie
Meatul nu e chiar in vf. insa pentru acest lucru nu e cazul sa se mai intervina, tine doar de aspectul estetic si nimic altceva - spunne dl dr.
Multumesc da raspuns Filofteia, deci e ca la noi, nici la noi nu a mai crescut are aceeasi dimensiune ca dupa operatie, ieri dr. spunea ca in timp se mai retrage, putin probabil cred eu, dar....asta chiar nu are importanta tine tot de aspectul estetic si nu mai sunt dispusa sa imi chinui copilul cu inca o operatie doar pentru acel "neg". Tu ce crezi?
dianalucia spune:
si noi am fost ieri la control, la dr. basca. am ramas masca cand mi-a zis ca e vindecat si ca nu mai necesita o alta operatie.ne-a zis doar sa il urmarim cand face pipi, sa faca cu jet gros.parerea lui a fost ca putica arata f. bine si ca acel exces de piele ramas in urma cusaturii se va intinde in timp, cand va mai creste. la control mai mergem peste un an sau la nevoie. cand am iesit de acolo parca mi s-a luat o piatra de pe inima; as fi vrut sa il iau in brate pe dnul doctor si sa ii multumesc, dar... sa ii dea dumnezeu multa sanatate si pricepere in continuare sa rezolve si alti copii! LA MULTI ANI! pentru toti romanii.
filofteia spune:
Citat: |
Multumesc da raspuns Filofteia, deci e ca la noi, nici la noi nu a mai crescut are aceeasi dimensiune ca dupa operatie, ieri dr. spunea ca in timp se mai retrage, putin probabil cred eu, dar....asta chiar nu are importanta tine tot de aspectul estetic si nu mai sunt dispusa sa imi chinui copilul cu inca o operatie doar pentru acel "neg". Tu ce crezi? |
In nici un caz. Eu daca facea pipi din picioare nu-l operam nici prima data.
Dianalucia bravo...sa fie bine in continuare...cunosc sentimentul de usurare.
pentru toate mamicile si taticii si puiuti.
radusca spune:
Eu cred ca baiatul meu ar fi putut face pipi din picioare, caci meatul lui in acest moment nu este cu mult mai sus fata de fistula ce o avea, "grosimea" jetului era insa foare mica (cat acul unei seringi), acum insa ...e cu totul altceva.
Roxana pe unde esti? Esti bine?
sefuta spune:
Buna tuturor. Cerepede trece timpul!Abia cand vad cat s-a scris imi dau seama. Noi trebiua sa mergem la a doua interventie in noiembrie dar nu am fost caci e foarte greu sa ma decid. Nu cred ca am scris dar am fost in Ungaria la un consult si in loc sa ma lamuresc m-am mai tampit. Medicul de acolo a zis ca trebuie tot doua interventii. Ce m-a nedumerit a fost ca cel din Baia Mare a zis ca la final ramine decalotata in schimb cel din Ungaria a zis ca ramine calotata. Ungurul a fost foarte de treaba in sensul ca mi-a explicat tot.El zicea ca se face de la 3 ani si ca imi face dar ca o sa ma coste foarte mult pt ca nu plateste casa nimic tinind cont ca este o operatie care se face cu succes si in tara. Mi-a recomandat un medic de la Cluj. Ironia sortii:cunosc un prof univ si el a zis ca nu imi recomanda nici un chirurg pediatru din cluj. mai degraba sa ma duc in BM ca chirurgul pediatru de acolo este foarte bun,sef de promotie, trebuia sa mearga la Cluj dar ia fost "suflat"postul,etc, sau la Buc. Asa ca chiar nu stiu ce sa fac asa ca cu scuzele de rigoare tinind cont ca voi sunteti cu experienta va cer sfatul.Oricum vreau sa mai vad parerea unui medic. intrebarile mele sunt:
-copiii vostri cum sunt cu penisul calotat sau decalotat si cum ar fi mai bine?
-la dr Toth pot sa merg la consultatie sau doar cand vine Hadidi?
- ati ajuns careva la operatia de cosmetizare? in ce consta ea?
- la Bucuresti cum pot sa ma programez pt o consultatie? Si cam cat m-ar costa cu totul pina la final ?
Popa Ana am citit ca ai vazut pe net o conferinta cu Toth, Basca, Hadidi. Iti mai aduci aminte unde?
E asa de greu sa ma decid cum este mai bine
Monituta spune:
Sefuta, asta e linkul pentru conferinta de presa: http://www.ztv.ro/video.html?task=videodirectlink&id=2152
LA dr. Toth te poti duce la consult oricand. Trebuie doar sa il suni sa te intelegi cu el cand si cum. Oricum, chiar dak vrei sa il opereze dr. Hadidi pe copil, trebie sa il vada mai intai dr. Toth.
Pe mine, la Bucuresti, cele 2 operatii m-au costat cam 1000 de euro, incluzand tot: transport, "onorarii" (dr., asist., infirmiere), mancare, medicamente.