Hipospadias(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si ce-i cu linistea asta pe aici?

Ia....adunarea ca strig catalogul, asa ca veniti la raport: ce mai fac copiii, ce mai faceti, ati mai fost la controale, cum, cine si ce v-a zis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Rox - ma execut .
Andrei (operat de Toth&Hadidi) e bine, arata bine operatia (inca putin rosie si umflata), asteptam op nr 2. Nu am fost la controlul de 1 luna pana la zalau, am trimis poze si lui Toth si lui hadidi.

Sefuta - cum adica Toth e grav bolnav? Ce are? Eu nu am mai vb cu el din dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

exact asta ma intereseaza daca dupa toate operatiile ramine circumciz pt ca al meu are ca si o gluga sus dar la ochiul meu
nu pare sa-i ajunga pielea pt a acoperii penisul sa para normal.oricum nu sunt eu expertul. oricum astept sa vad ce-mi zice si dr basca.cat dewspre dr toth am inteles ca este in coma cu gripa porcina, mai multe nu stiu. of si asta imi da bataie de cap, eu m-am vaccinat dar am emotii pt copiii caci fetita este la gradi deci colectivitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Sefuta, "gluga" aceea am inteles ca o au majoritatea copiilor cu hs, asa avea si Calin. Acum, dupa operatie, arata normal, am mai spus, doar ca spre varf nu-i "mulata" pe puta ca la un copil fara hs, e ceva mai larga, (de fapt nu pot spune nici ca-i mai larga, doar ca nu-i mulata), dar arata bine, te asigur

Ciufik, ma bucur ca totul e ok la voi. A 2-a operatie va fi in primavara parca?

Irina, stiu ca citesti, nu mai am nr tau de telefon, am schimbat nr. pe Cosmote cu fii-mea si am pierdut o parte din numerele din agenda mea(eu am uitat sa le copiez iar ea le-a pus pe ale ei si a sters o parte din ale mele). Te rog, da-mi tu un bip sau un mesaj. Nr meu de acum e ca celalalt, doar ca in loc de 19 din coada, acum am 18. ( adica in loc de 076.....19, acum am 076.....18). Nu stiu daca aveai si nr meu de pe Orange, ala a ramas la fel.

Nawel, multumesc ptr mesajul trimis, te rog, da-mi pe pm nr tau ca nu-l mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Buna Roxana,
Prezenta la apel .
Noi tot n-am ajuns la control, dar din pacate am mai descoperit inca o problema torticolis care parea usor la inceput, i-a facut o kineto tanara si cred acum cam fara experienta masaj de 2 ori pe sapt timp de 1 luna, parea ca e mai bine si totusi ... tot inclinat isi tine capsorul. Pediatra si cu dr de medicina sportiva care ne-a recomandat masajul au ajuns la concluzia ca ar fi cazul de operatie si se pare ca dr Basca face si acest tip de operatie. Cand ati fost internate in spital cu puiutii vostri erau astfel de pacienti ?
Oricum vrem sa mai consultam si un ortoped pana sa il bagam in operatie.... Trebuie sa ajungem neaparat la consult si cu putzica pt ca un testicol e cam mobil, dar inca nu ne-am hotarat dc acceptam propunerea dr Niculescu sa il opereze ea ...
Ma gandeam sa astept sa treaca putin nebunia cu gripa si eventual cu virozele astea de iarna.
Sanatate maxima la toata lumea si un an plin de bucurii, fara suparari si griji de nicio natura.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_ana spune:

Dupa o lunga absenta........ Prezanta la apel.
Desi cu intirziiere permiteti-mi sa va urez tuturor un An Nou fericit, plin de succese si realizari. Sa ne ajute Dumnezeu sa ni se implineasca tot ce ne dorim, sanatate si bucurii si nu in ultimul rand cat mai multe operatii reusite.
Nu caut o scuza, dar sincer in ultimul timp am fost ingrozitor de ocupata, pe de o parte la serviciu, unde sfirsitul si inceputul de an este o perioada foarte aglomerata. Acasa nu mai trebuie sa spun ce inseamna sarbatorile: pregatiri, curatenie, munca la bucatarie, musafiri, etc, etc. Totusi am reusit sa intru de citeva ori pe forum, insa doar pentru a mai citi mesajele.
Sunt inca ocupata cu inchiderea de an dar vestile despre dr.Toth m-au pus pe ginduri si pe scris. Eu chiar trebuia sa-l sun in aceasta luna pentru a ne comunica detaliile referitoare la venirea Dr.Hadidi la Zalau in aceasta primavara. De fapt chiar vreau sa-l sun miine.
Pe bune, chiar este bolnav? Ca nu-mi vine sa cred.
Daca stie cineva mai multe va rog scrieti.
Despre noi ce sa mai spunem? Baiatul meu este bine. Nu de mult a implinit 15 ani. Asteptam programarea pt operatie. Speram ca dr.Toth sa fie bine, chiar daca o fi fost bolnav. D-zeu sa-i dea multa sanatate.
Asteptam vesti bune.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Narcisica - imi pare rau de pb pe care le aveti. Dc vrei recomandare pt un ortoped bun, pls da-mi PM. si sper sa se rezolve toate.

Anita, din pacate, dr Toth nu se simte bine momentan. Inca din dec a facut o pneumonie urata (nu gripa porcina), a respirat cu ajutorul aparatelor, acum este la Cj, se pare ca e un pic mai bine, respira si singur si cu ajutorul aparatelor, insa pericolul complicatiilor nu a trecut :-(. Sa speram ca isi va reveni. Sfatul meu e ca inca sa nu-l suni.

Dr Hadidi mi-a spus ca ar fi programat sa vina in Ro pe la mijlocul lui aprilie, insa totul depinde de starea de sanatate a dr-ului Toth. Mi-a spus sa ii mai scriu la inceputul lui martie.

Mamici care stiti mai multe despre starea dr-ului Toth va rog, dc vreti, sa scrieti si aici.

Mergi la inceput

Buna

Narcisica ai PM.

Mai stiti ceva de starea de sanatate a dr-ului Toth?
Sper sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

buna. am fost la bucuresti la dr basca ieri si pe 11.02.2010 trebuie sa mergem la operatie.acum cer sfatul celor care au fost operate acolo: ce trebuie sau mai bine zis ce pot sa iau cu mine? te lasa linga copil 24h din 24h? pot sa-mi duc bagaje in salon? care sunt conditile?.de citi bani am nevoie? please raspuns

Mergi la inceput

Sefuta - mult succes la operatie!
Pana intra fetele care si-au operat puiutii la Dr Basca, citeste capitolele anterioare. Vei gasi f multe info cu privire la spital, conditii etc.

Eu am aflat ca dr Toth a avut o recadere, ca a facut iar febra...mai multe nu stiu. Doamne ajuta sa se faca bine!

Revin cu rugamintea ca cei care au informatii despre starea lui sa le posteze si aici.
Multumesc

Mergi la inceput