Puiuti de Randunici 2008!! (321)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

auzi alta varianta ce-i zise neurologul: e posibil sa fie un virus care se localizeaza la radacina nervului, si cica ar fi bine, ca se trateaza cu injectii...dar la el pare sa fie cervical si ca e aproape de paralizie, dupa ce i-a descris ce fel de dureri a avut ieri..asadar, nici macar baiatul in brate nu are voie, efort zero barat
Cu dr de familie: el a fost la dr de familie, i-a dat trimitere la neurolog, toti sunt la pol lui, adica MI, si neurologul i-a dat trimitere la RNM ptr ca nu au unde sa il faca in alta parte..astia particulari cica ar avea contract cu OPSNAJUL si ca tot ar trebui sa plateasca substanta de contrast cateva milione..deci nu se pune problema de aruncat banii pe geam, alta solutie nu e..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, ma bag si eu in discutie. Din cate stiu cei care lucreaza in armata, ministerul de interne... au alt regim de decontare in sistemul sanitar, respectiv nu beneficiaza de toate serviciile din spitale si au un fel de casa de sanatate a lor, asa se explica probabil faptul ca l-a pus sa achite RMN. Stiu ca socrul meu a lucrat in aviatie si s-a lovit de probleme de genul asta de multe ori. De exemplu ca sa isi ia bilet in statiune trebuie sa mearga la un medic militar si sa i se bifeze biletul de un fel de casa de pensii a lor.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca, multumesc. Aici imi propusese doctorul pediatru o solutie tare ciudatica..........

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

asa e, Raluca, avem alt regim in toate cele...si mie mia-u decontat ecografii 3-4D din sarcina ptr ca nu aveau aparat..le faceam la Medlife, apoi cu factura mi le decontau..acum, nu mai dau un ban, tot ce fac e din buzunar..criza, domne!

Mergi la inceput

Olgule, am cautat magazine cu incaltaminte Naturino in Viena, pe net. E doar unul, si e central tare! In Stephansplatz... ma intreb daca are sens sa-mi bat picioarele pana acolo... Tu cat ai dat pe cizmulite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

aseara Amira a reusit sa-si bage un bat de chibrit in ureche si a inceput sa urle. ne-am uitat in ureche si nu se vedea sange sau ceva, dar ne-am speriat tare. azi ne-am mai uitat mai atenti, am pipait-o nik. dar nu stiu ce sa fac, parca as duce-o la un control la un ORL-ist bun, sa verifice. ce ma sfatuiti? si cele care cunosc sa-mi dea si mie un dr bun ORL-ist pediatru la care pot merge... va multumesc!

cuscra, e vb de cuscru? ca nu am apucat sa citesc din urma.. eu zic neaparat un RMN, e cel mai elocvent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, eu am dat 55.99 EUR, sunt la reducere. Uite aici tot ce au ei de la Naturino http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.23/?query=naturino, poti restrange cautarea selectand la GroBe marimea pe care o vrei. Poti traduce site-ul cu translate.google.com

Rox, ! In afara de pumni stransi sa fie bine...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

aseara Amira a reusit sa-si bage un bat de chibrit in ureche si a inceput sa urle. ne-am uitat in ureche si nu se vedea sange sau ceva, dar ne-am speriat tare. azi ne-am mai uitat mai atenti, am pipait-o nik. dar nu stiu ce sa fac, parca as duce-o la un control la un ORL-ist bun, sa verifice. ce ma sfatuiti? si cele care cunosc sa-mi dea si mie un dr bun ORL-ist pediatru la care pot merge... va multumesc!

cuscra, e vb de cuscru? ca nu am apucat sa citesc din urma.. eu zic neaparat un RMN, e cel mai elocvent.

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

ooo, ce noruta nazdravana am...nu stiu ORL-ist..mai bine o duci la Budimex ca acolo sigur gasesti unul..
de ma, de Liviu e vorba...speram sa nu fie afectata maduva, ca restul se repara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salutare lume

Sunt un picut cam suparata. Se pare ca va trebui sa ii scoata dentistul cel putin 2 dintisori la Robiloi. A facut cariute la incisivii centrali. Se pare ca sunt de la alaptatul prelungit in timpul noptii (sta si cate 1,5 ore la tzatza). In 30 min. vom pleca la anestezist sa il verifice, sa vada daca este in ordine, iar marti avem programarea la operatie.
Ce va rog: spalati copilasii bine de tot pe dintisori. Minim 10 miscari la fiecare grup de dinti.
Nu ii lasati pe ei, ca nu stiu sa faca asa cum trebuie.
Nu indulciti cu nimic bauturile copiilor.
Dupa sucurile de fructe, spalatii pe dintisori.
Merele nu ajuta la prevenirea cariilor, ci din contra, sunt acide.
Nu se servesc gustari dulci intre mese. Ar fi de preferat sa nu rontaie nimic.

In rest, suntem bine. Face prostii, urla, chiraie, se da cu curu de pamant si pocneste. Jur, ca eu nu l-am invatat asa ceva. Nici macar atunci cand se loveste nu batem locul ala rau.

Azi dimineata, a fost sub 0 temperatura, si al meu fecior a vrut neaparat pe balcon. L-am infofolit bine, si am iesit, ca altfel, trebuia sa ascult concert de urlete.
De dimineata nu a servit nici cereale, si nici fructe cu cereale. A vrut ceea ce mananc si eu: omleta cu branza le teflon. Si nu oricum, ci cu furculita de om mare, de la mine din farfurie. Am ajuns sa mananc omleta cu mana.

Cu vorbitul: teu= catelul, trenul; to= masina, acolo, macaraua, luna, soarele, si restul animalelor; te= stea, uite; tiom= cioara, pasarea, veverita, mancarea, laptele si apa. Asa ca, suntem si noi pe lista lenesilor la vorbit, dar nu ma mai plang, pentru ca abia asteptam sa mearga, iar acumaimi doresc baietelul meu ala mic si cuminte si statator.

Va sarut, va urez sanatate, si ma duc la echipat.

Robi

Mergi la inceput

Olga, m-ai imbolnavit! Ce frumosi sunt! Si mai ales pantofiorii!! Si cei de fetite, superbi!!! Vreau si eu o fetita!!

Mergi la inceput