Puiuti de Randunici 2008!! (321)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Somnorica, serios? Ii scoate dintii fiindca sunt cariati? Oau! Si sa stii ca am mai auzit de caria "de san", dar nu mi-a venit sa cred!! Sigur asta e? Sa treaca repede si sa uitati momentul asta! (Matei nu vrea periat, il si inteleg, la cat de inflamate are gingiile, periuta in zona ii mai rebuie, saracutul. Sper sa nu patim nepatite pana trece eruptia.)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Roxana, mai bine mergi la un control sa fiti voi linistiti.

Mergi la inceput

http://www.wetter.at/wetter/oesterreich/wien/donaustadt

Uite Olga cum va fi vremea saptamana viitoare, spune-i sotului tau sa se echipeze de iarna, daca nu a facut-o deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a, si zicea neurologul ca e in pragul de a-l pune in 'incapacitate temporara de munca' asta ce naiba inseamna, medical, neplatit sau ce?..
somnorica sa treaca repede...multumim ptr sfaturi...si mie mi-e teama, si incerc mereu sa-l perii cat mai bine peste tot..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-am adus aminte, mihutza, vrei sa fac o poza biscuitilor Picnik? mai am cateva pachete ramase p-aici, ca a luat iub sa fie..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny,medical cu 75% din media salariilor pe ultimele 6 luni. Sper ca nu s-a schimbat nimic...

Nico !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Hai mai Luny lasa cele mai negre pronosticuri. Lasa omul sa faca tratamentul, RMN si fii optimista. Si sa stii ca intradevar fizioterapia face minuni.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny imi pare rau de pb lui Liviu. Sanatate multa va doresc si nu te gandi inca la ce e mai rau, doar stii cum e la noi, intotdeauna ti se spune ce e mai rau.
Mama Nicoleta nu mai vreau la Viena daca zici ca ninge. Deja??? Si o sa treaca si durerile, rabdare multa iti trebuie.
Amira ufff, numai prostioare fac astia mici. Cel mai bine te duci la Budimex, aia sunt cei mai buni in domeniu. nazdravanei.
Am inceput sa iau Claritine, insa in afara de o usoara greata si somnolenta nu stiu daca are efect... stie cineva un dermatolog ca lumea? Sper sa reusesc sa ajung saptamana viitoare ca tot sunt in concediu si am timp.
la toata lumea!
PS - Diana ia cate 2 periute sau boabe de struguri si zice "doua". Si s-o auziti cum zice "let's go!" lesinati de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

somnorica uff imi pare rau...dar chiar trebuie scosi,nu stiu intreb si eu ,off saracutul nici nu vreau sa ma gandesc ce chin...

amira aoleo... nazdravana mica..bai cate pericole ,nici nu stii de ce sa te feresti..

andru meu aseara a cazut pe scarile din interior,s-a rostogolit vreo 2 trepte si are nasul julit...a vrut sa se tina de usa,usa s-a dat inapoi iar el a cazut ,cred ca nu l-am vazut,dar usa nu mai era cum o tinem noi..off ce a mai plans si tot nu a prins frica,deja a uitat...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

NU mai stiu ce vroiam sa spun... A, da, nu mai ninge, vii Cleme? Merg dupa Stefan si revin ! Sa fiti harnicute, sa am ce citi, ok?

Imi vine sootuuul!

Mergi la inceput