Puiuti de Randunici 2008!! (321)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny ceva nu e in regula...eu nu cred ca trebuie sa mearga la particular si apoi sa se deconteze, n-am mai auzit asa ceva...trebuia sa-i dea trimitere catre un spital de stat care are un asemenea aparat ca slava Domnului la Bagdazar de exemplu nu se poate sa nu fie...nu va aruncati sa dati 5 milioane ca nu e corect, a fost la medicul de familie???? Si asa i-a zis??? In alta ordine de idei, face RMN doar ca sa fie doctorul sigur ca nu-i alta dandana, dar daca e doar muschiul parerea mea e ca se va rezolva cu fizioterapie...nici sa nu te gandesti la alte prostii!
Clau Teodora mea asa a facut lectii toate cele 4 clase primare, din zori pana in noapte Si cara in spate o tona de carti in fiecare zi Ajunsesem sa ne petrecem week-endurile numai la birou, ca sa facem lectii pentru cat mai multe zile din cursul saptamanii astfel incat sa mai poata respira si ea nitel in rest! E clar o caracteristica a invatatoarei(scolii) deoarece din clasa a V-a , dupa ce am mutat-o la Cosbuc, lucrurile s-au schimbat mult in vreme ce la 195 au ramas la fel (ca doar am vorbit cu fostii ei colegi in continuare) Culmea e ca la examen, rezultatele de la Cosbuc au fost mai bune decat cele de la 195 Sfatul meu este sa discutati cu ea in urmatoarea sedinta si sa-i explicati ca nu sunt roboti, ca au nevoie de timp de joaca si alte activitati!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, poate merge cu ceva antiinflamatoare, fizioterapie, gimnastica medicala... (oare merge daca e afectata zona cervicala?). POate nu se va ajunge la operatie...)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Clau, nu stiu cat te incalzeste, dar nu este singura invatatoare de acest fel! Eu aici nu fac deloc teme cu el acasa fiindca le face la afterschool, are putintele si nu mereu imi place cum scrie... dar nu ma bag, la ei e lejer, mai lucram si noi din cand in cand, dar putintel, ca si asa a fost stresant inceputul pentru el. La ei dintr-a 3-a incepe competitia cica, si culmineaza cu intrarea in gimnaziu, dupa care se mai asaza... Om vedea si noi. Mimo, daca asa ii e stilul, putin probabil sa renunte la temele astea mari si multe. Ca e vorba de reputatia ei de zbir, n-or sti acuma miste bieti parinti ce e mai bine pentru scolari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare

luny o sa fie bine dar asa cum a spus si mimo nu va aruncati cu banii...luati-va trimitere de la medicul de familie,ori mergeti sa faceti rmn-ul in spital ori sunt cabinete particulare care au contract cu casa de asigurari...interesati-va ca totusi e vorba de 5 mil... cand ai tu timp sau chef as vrea si eu reteta pentru gemul de mere,te rog...

clau asa te vreau

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

As vrea sa-l imunizez pe Matei cu ceva naturiste faine, eventual fara alcool. Ce sa-i dau? Voi le dati ceva? Am inceput aseara cu Septilin, ca sa nu zic nici eu ca nui dau nimic, dar la Stefan a fost apa de ploaie cat i-am dat... poate la asta micu´ o merge...? Eu vreau macar asa sa-l ajut fiindca prea culege repede din jurul lui! Si noi vom merge si pe mijloacele de transport in comun, fie ploaie, fie vant, fie ger...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Nicoleta, e bun Septilinul,dar eu ii alternez de obicei, o luna Septilin, o luna Imunoroyal Junior. Brianei acum ii dau Echinacin, ursuleti cu echinaceea iar sunt buni. Si am sa incerc si Imunice recomandat de Naty.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Radiculita - col. cervicala cu pensare/presare ce-o scrie C5-C^ si mai accentuat C^-C7..cert e ca i-a dat p punga de medicamente(Bibobil, Celebrex, Panangin, Neuromultivit) si RNM la urgenta e pe 28 octombrie..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cam asta ar fi: "In coarnele anterioare se gasesc motoneuronii sau neuronii somatomotori r a d i c u l a r i ( de unde termenul de radiculita );acesti axoni sunt radacinile anterioare motorii ale nervilor spinali.Motoneuronii spinali( somatomotori )au rolul de a controla desfasurarea normala a activitatii musculare striate .
In coarnele laterale se afla neuronii vegetativi,in jumatatea anterioara neuronii visceromotori care realizeaza motilitatea musculaturii netede viscerale si neuroni ai caror axoni parasesc maduva spinarii prin radacinile anterioare iar in jumatatea posterioara neuroni viscerosenzitivi.
Ce trebuie dv. sa retineti:in coarnele anterioare se afla neuroni care afectati duc la pierderea partiala sau totala a motilitatii unor membre sau parti ale acestora.Daca mielina neuronului este afectata dintr-un motiv sau altul (traumatism,infectie)influxul nervos(deopotriva aferent si eferent) "se pierde"ori chiar nu ajunge deloc(pentru usurinta imaginati-va o conducta prin care curge apa;daca are gauri se pierde din apa,daca sparturile sunt mari apa nu va ajunge chiar deloc la capat).
Asadar,afectarea neuronilor somatomotori radiculari inseamna o afectare a mielinei radacinii nervilor-mieloradiculonevrita(radiculita)
Afectarea neuronilor somatosenzitivi va avea ca efect pierderea senzitivitatii(tactile,termice)a unor parti ale corpului, dar si existenta unor dureri surde,proprii."

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da, asa o sa fac ...o sa discut la urmatoarea sedinta despre teme...si mie mi se par cam multe, ei sunt micuti totusi!

Luny, offf, ce nasol. Eu zic sa urmezi sfatul lui Mimo, cu medicul de familie si cu o trimitere undeva la un spital de stat bine dotat. Hai ca se rezolva si asta, nu te necaji prea tare.

Stela, hai fruntea sus, va fi bine. Ce mai face pitica?

Raluca, Ramo,

Aaaaa, au venit fardurile minerale, o sa le ridic diseara de la posta. Abia astept sa le testez!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Mama ce vreme... Urat tare!

Mergi la inceput