Puiuti de Randunici 2008!! (321)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
i-am dat acum baiatului sa roada un fagure din miere
..ma gandeam ca-l mesteca si cand nu mai are miere, il scoate, cum are bunul obicei sa faca cu cojile de strugure, albusul de ou la teflor si alte chestii mai tari si dubioase ce-l enerveaza la limba-i sensibiloasa
..insa el l-a inghitit aproape tot pana m-am prins eu..o avea ceva?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
na, ca nu e bine..m-a sunat Liv si zice ca la coloana cervicala, are un muschi cam atrofiat, incordat ceva de genul asta, care apasa pe niste nervi care nu mai raspund si dau durerile alea in brat si ca e urgenta, si ca e aproape de paralizie mana dreapta..

i-a dat trimitere sa faca programare un RMN la un centru privat, ca policlinica MAI nu are

si cica s-ar deconta, daca nu, 5 mil..ce mizerie..ma rog, nu e important, numa sa fie el sanatos..oficial, sunt cu morcovul

Iubirea mea,
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Mimo, eu aseara am lucrat cu Razvanel la matematica 5 pagini ( mari) de caiet special! ![]() O declar nebuna pe invatatoarea lui!![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA! mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
Doamne Clau chiar ca nu e normala doamna lor. Briana in 2 ore termina toate lectiile. Ce face ea suplimentar cu ai mei e altceva, daca are chef, dar obligatorii 5 pagini de teme in clas a 2 a e mai mult decat inuman. Ai mei sunt profesori de romana si mate si cu toate astea sunt super ingaduitori cu ea, lucreaza atat cat simt ca poate fara sa o streseze si sa ajunga sa para un chin temele optionale.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Doamne mai Luny, ce spui tu acolo. Multa sanatate.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Olgutzika spune:
Luny, da-i in spume de bani, sa fiti sanatosi, ca banii se fac la loc.
Nicoleta, stai, ma, cu tzatzele legate si bandajate pana se rezolva. Varza rece in sutien, si tricou pe deasupra, nu doar seara, cand nu te vede Matei. Mi-e rau de ce vreme zici ca e acolo...Radu pleaca peste o saptamana, cu masina, ca are treaba si in Budapesta
Am atata treaba si atatia nervi
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
olgule pai asta am zis si eu, normal ca nu de bani se pune problema, indignarea mea se refera la slaba dotare a unei asemenea policlinici si la faptul ca platim asigurarile alea degeaba...suntem amandoi militari, insa ajungem sa platim la particular cam tot ce facem, din cauza lipsei aparaturii, incompetentei si a bataii de joc...cum se sta pe la usi si cum te rogi de ei sa te bage in seama in policlinicile noastre, mai rar am intalnit
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Luny, peste tot e asa
. Face azi RMN-ul? Cum se rezolva "apasarea" aia pe nerv? Ce naspa
...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
Dr a scris urgenta, insa e de vazut la fata locului daca se poate face azi...mi-a spus ca i-a dat niste medicamente, pe care normal ca nu le au la farmacia policlinicii, o sa vad cand ajunge acasa ce i-a dat..
eu am explicat simplist ce i s-a spus, din ce a inteles si el..sa vad diagnosticul..cred ca e de operat...
Iubirea mea,
luny spune:
ramo mi-am adus aminte, mama facea gem de mere si e delicios!
Iubirea mea,

si a lui Matei