Puiuti de Randunici 2008!! (321)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat sa va spun ca are Bubu niste copiii , eu asa ceva n-am mai vazut Vlad si-a facut nitel de cap cand am sosit, mi-a aratat o parte din ce poate el (tipete, sarituri, d-astea) dar recunosc ca l-am si incurajat Iar Stef este cumintenia intruchipata , nu va puteti imagina, nu scanceste, nu trage, nu urla, nu se bate pe jucarii, NIMIC El doar se muta usor de colo colo , papa non stop, se zambareste, mi-a zis cum il cheama si cati ani are , o comoara pe cuvant!
Acum sa va zic:
Luny imi pare rau de noaptea ta agitata, n-ai mai zis nimic de Liviu, sper ca sunteti bine!
Stela eu sper sa nu fie cazul sa-ti faca anestezie generala, ca totusi nu-i asa mare dandana!Capul sus si mai vorbeste si cu noi un pic!
Zoze eu am inteles asa: Mihai e bine-bine si mandru in toate cele si asta-i cel mai important! Si ca sa spun drept n-ar fi o idee rea sa incerci sa te reprofilezi , gasesti tu un talent acolo pe care sa-l materializezi!
Naty ce-o fi in sufletul tau Se incheie un capitol in viata ta cumva, doi ani de mamicit non stop dar vor urma altele si altele...cel putin la fel de frumoase!
GianiD sa ai sarcina usoara, sa fie intr-un ceas bun!
Remallis bafta duminica
Olgutz hai si cu vorbaraia, ca nu ne pacalesti asa usor
Nicoleta ninge viscolit, dar ninge la Viena Macar tu n-ai treaba cu cauciucurile de iarna, ca Simo! Acum acum se imbraca orasul in haine de sarbatoare , nici nu vreau sa-mi imaginez si frumos o sa fie! Sa vezi ce bucurosi vor fi copiii!
Cleme multa sanatate tatalui, hai nu te impacienta ca nu-i musai sa fie grav!
Asa scrisorica scurta? Ori am uitat jumatate de lume, ori voi ati fost tare cuminti si n-ati scris prea mult!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, Cleme, sa isi revina repede, sa fie totul bine!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Remaliss, nu am uitat , abia acum am vb cu mama Gutuile le cureti si le dai pe razatoarea mare, storci zeama de lamaie peste ele. La doua farfurii adanci pline cu gutui rase pui 1 kg de zahar. Si le pui la fiert sau bagi oala in cuptor pana scade si se leaga. Poti toca cubulete si lamaia, coaja ei, ii da un gust super, mama asa face!

Mimo Si mai zici ca sapa aia in fata blocului si ai caldura...eu nu am

Cleme, nu te speria! sanatate multa tatalui, o sa fie bine!

Simo, sa va fie de bine, ma bucur mult ca v-au placut! eu sunt topita dupa ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cleme hai ca nu-i f grav, poate nu va fi insulino-dependent! Poate va lua pastile si va avea grija de viata lui mai mult!
Am uitat de Roxana Ce-ai facut cu Amira atunci, ca m-am ingrozit cand am auzit ca si-a bagat batul in ureche Ati fost la doctor pana la urma?
Si de bietul Andru care a cazut pe scari Sper ca sunteti bine si ca nici nu mai tuseste, ca de mult n-am mai intrebat!
Gata, s-a trezit domnisorul ...adio stat degeaba! Hai ca m-am odihnit destul!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Of, Cleme...nu stiu cat de grav e asta, dar cum a zis Mimo, cu tratament trece!

Fug sa mai calc...mai am o tura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, nu stiu cum e afara (sigur e frig, dar mai bine nu ma gandesc; vad cum e, dar nu am iesit), dar nu mai ninge... picura si bate vantul! Si sa stii ca abia asteptam Craciunul (in perioada asta sigur vom fi toti 4, SIGUR!). Cat despre burtica lui Vladut... fii fericita ca mananca! Cu laptele ce mai faceti? Al meu bea cu paiul 15 ml Ma, ca sunt frumosi amandoi (si el si Bubu cel mai mic) era evident din poze! Dar eu ma gandeam la bunatatile Bubulinei, care isi facusera loc in burticile lor!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Mimo, cum sa fie, mai, gras?? El e si inalt, e cu 2 luni mai mare decat Stefu, cum vrei sa fie? Mie imi place mutrita lui de baiat mare

Uf, ce ma enerveaza mozilla asta ca nu vad culorile...si nici nu bolduieste....tre' sa pun eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Off, deja nu mai tin pasul, sunt atatea de raspuns...Da, Mimo, e in sufletul meu ceva mai ca ploaia de afara (e si cam furtuna). Se incheie capitolul asta de viata noua, ALTFEL, ma intorc la cea veche, care insa nu mai POATE fi la fel ca inainte, acum va fi o combinatie a celor doua...Daarr, vorba lui Zoze, nu-s nici prima nici ultima, n-oi muri, sper...O sa fac si altceva decat gospodarie si mamiceala, lucrurile pe care ma pricep sa le fac si pt care am invatat atata amar de vreme, vor fi si banuti in plus, chiar daca nu multi siii...aia e!
Salut si eu pe cele 2 Giani (Butucicooooo...daca ai nr nou de tel il vreau si eu, da???), o felicit din suflet pe Remaliss-iata ca mamiceala nu te face deloc -neaparat- sa-ti pierzi competenta...ce sa mai zic, si mie Steful lui Bubu mi s-a parut ceva IN-CRE-DI-BIL de cuminte si uite imi pare rau ca a trecut timpul meu de stat acasa si n-am ajuns sa-l vad pe Dudell...
Iar pt tine Cleme: isi va reveni, chiar mai repede decat crezi, va primi tratament si regim pe care daca le va urma riguros poate trai aproape ca oricine altcineva. Nu e deloc obligator sa ramana pe insulina, dar si daca va fi cazul, la varsta asta tratamentele se fac cu 2 injectii pe zi; ia gandeste-te ca eu fac 4 injectii pe zi-cu gospodarie, copil mic, pana de curand fara ajutor si in curand si cu serviciu. Sunt nenorociri MULT mai mari decat un diabet tratat cu insulina. Si poate Tuchi te citeste si-ti va zice mai multe
Iata, de pilda despre Tanta mea am vesti ff proaste: are cancer pulmonar in stadiu deja neoperabil si, mai grav, cu metastaza cerebrala; ameteste, are mana si piciorul amortite, uneori scapa urina...o femeie care acum 2 luni muncea ca un cal 5 zile pe saptamana. Mi se rupe sufletul efectiv...si eu sunt cea care va trebui sa-i dau vestea, nepotii ei asa m-au rugat...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty, m-ai lasat masca legat de Tanta..Doamne saraca femeie!!!!!

Bubule iti ofeream eu fierul de calcat incins ca am calcat si eu mai devreme toate rufele Antoniei(cu ocazia asta am sortat )cele de vara si care au ramas mici la dulap......dar s-a racit intre timp ca avenit o prietena in vizita......urmeaza sa le calc pe ale noastre dar mai pe seara.....

M-am luminat cu Gianinele noastrece ma bucur ca scrii butucico.......

Remaliss ..felicitari!!!!!si bafta !!!!

Vali super ca te distrezi in vikend

cred ca mai trebuia sa zic ceva dar nu ai stiu ce???

aaaaaa, sa va spun prietena care a fost in vizita la mine(are si ea un baietel mai mare decat Antonia cu un an -Albert, dar a venit fara el acum) nu a avut de lucru, de fapt, a zis ca a facut-o intentionat si i-a adus Antoniei cadou un pulover fain si o cutie cu plastilina......si nu va spun ce era in sufragerie pe gresia mea spalata azi noapte...a zis ca ce numai ea sa aiba plastilina in toata casa si barba-su sa plece la servici cu costumul plin de plastilina pe cot si pe fund???
am lasat-o sa se joace dar dupa ce a plecat ea, am strans-o, am sters pe jos si nici ca i-o mai dau..

am scos-o si eu pe Antonia putin afara cand a plecat ea si ma gandeam ca tare bine i-ar fi prins niste cizmulite de cauciuc pe vremea asta...aveti idee unde se gasesc???ca as vrea sa-i cumpar week end-ul asta....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

suntem bine, eu am avut o perioada mai grea, dar imi revin incet.
Mi-a fost f dor de voi toate si de atmosfera de pe ramurica.
Revin pe innoptat cu amanunte ca acum misuna vizigotii, hunii si alte triburi pe aici si mai am si treaba.

Mergi la inceput