Puiuti de Randunici 2008!! (321)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Aoleu, Naty...imi pare asa rau de Tanta...
Tu cand incepi, luni? Ce sa zic, o sa te adaptezi ca trebuie! Pup Iuliuta! E bine, nu? mai tuseste?
Chiar, Ramo, Andru mai tuseste?
Nu-l mai laudati pe Stef ca mi-e frica sa nu si-o ia in cap
Si eu ma minunez cat de bun si cuminte e 

bitza037 spune:
...vroiam sa mai zic
ca si Criss si Nicolconte lipsesc cam de mult dupa crenguta...
am gasit cizmulite dar oare nu sunt cam scumpe pt cizme de cauciuc??
http://www. chic bebe .ro/products/493-cizmulite/4112-kidorable_cizmulite_din_cauciuc_ladybug.mbs
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
cleme spune:
Uff Naty te cred ca ti-e greu, dar o sa te obisnuiesti... asa e, e greu sa te rupi de puiul tau si sa te duci la munca... Dar e atat de frumos cand vii acasa si vezi cum i se lumineaza fata, te ia in brate si zice MAMA... e un sentiment superb. Cat despre Tanta, doamne e cumplit, asa a fost si socra-miu si intr-o luna jumate s-a dus...
Faza cu tata e ca are 70 de ani, nu stiu cat de repede isi va reveni si, in plus sta doar cu frati-miu, care nu e in stare sa aiba grija de el, dapai de tata. Poate acum se va indura si va veni sa stea cu vreuna dintre noi fetele, ca pana acum ne-am rugat degeaba de el. Si ma oftic pt ca se simtea rau din iunie si nu s-a dus la doctor desi sor-mea cea mare l-a tot batut la cap.
Nicoleta as veni si eu de Craciun la tine, doar atat, in rest urasc iarna si e destul de frig si urat la noi...
la toata lumea.
VALENTINA C spune:
bitza, am vazut de mult in carrefour, dar nu aveau numere asa mici. Eu am cautat vreo 3 zile innebunita pentru nepotelul meu si am gasit unele nu chiar ce as fi vrut, dar erau singurele. Le-am luat de la Piata Cultural, e un magazin Bambino, cu 25 ron.
Valentina cu
Matei si
23+ cu Luca/ Mihnea
natynic spune:
Da, Bubu, de luni gata sunt pe baricade!
In slujba omenirii...
Mai, mai e vreun copil ATAT de disperat si obsedat sa manance biscuiti??? Culmea e ca tine mortis tot timpul sa-mi dea si mie si nu accepta un refuz iar eu nu am voie biscuiti cu tonele, cum ar vrea ea sa pape...![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Bitza, au numai marimi mari, deci nu mai conteaza pretul ![]()
Mimo, mi-or veni si restul vorbelor in zilele astea libere ![]()
fetele
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Naty, i-ai din aia Diet, fara zahar, leibnitz si asa papi si tu |
Pai si de-aia sa fie, sunt fainoase si eu alea le cantaresc la grame!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!