Puiuti de Randunici 2008!! (321)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

nu ma pot abtine sa nu rad Simo cin a venit friguul crede-ma ca la tine ( voi ) m-am gandit cat de disperata erai cad noi umblam in tricou si la tine inca ningea.

Ela, mey, tot nu poci suna , oare nu mai vrea dg-iul meu sa te sune?????, contact me pe mes cumva, nu mai am valabil mobilul pe care il stii, pliz, pliz.

fetelor
si eu va pupez , dar nu pot sa scriu mereu, si sper sa nu va suparati , ca de inteles stiu ca o faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Remaliss felicitari!
Fetele, l-au internat pe tata in spital... inca nu se stie ce are. De luni seara n-a mancat mai nimic, a varsat si a avut diaree nasoala, ieri a fost sa faca analize si azi l-au oprit in spital... Ce ma fac daca e ceva nasol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Cleme, trebuie sa fii tare si sa fii alaturi de el. Poate insa nu e ceva grav. Nu te gandi si tu la ce e mai rau!

Valentina cu Matei si 23+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Cioc-cioc!

Ne mai primiti si pe noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ce de lume nouaaaa! Si eu nici nu am apucat sa salut...

Remaliss, felicitari! Tinem pumnii in continuare!!! Ce face Ciresica?

GianiD, felicitari si tie!!! Scrie, scrie, nu mai sta!!!

Butucel, felicitari si tie pentru noul loc de munca! Poate astia nu mai jupoaie piele de pe tine!

Cata-Tonic, unde disparusi!?! Primim, primim!

Si mai asteptam si restul!!!!

Cleme, respira adanc. Nu te speria, asteapta, e foarte bine ca e in spital, sunt oameni acolo care stiu si pot avea grija de el. Nu te gandi la ce e mai rau, asteapta!!!

Vali, distractie placuta! 5 zile Eurespal, atat mi-a spus sa ii dau. Ati vazut ca s-a triplat pretul la Nurofen?

Nico, ma ucide vremea aia de la voi . Simo....asemenea .

Va Olga!

PS Zoze, abereaza linistita, ma, ca noi intelegem !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cleme, sanatate multa si orice ar fi sa nu fie grav si sa se rezolve repede!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Haaaa, lume noua! Butucica, Giani,Tonic, Remallis (felicitari ) bine ati revenit! Ce-ar fi sa apara si Liana?
Pe noi nu ne-a mancat Bubu aseara , suntem vii si nevatamati dar s-a luat vrednicia si azi toata ziua am trebaluit Eu sper sa-mi treaca "viroza Bubu" repede si sa-mi vin in fire repede
Despre vizita sa va spui, a fost grozav dar prea scurt Eu m-as muta de tot la Bubu Copiii s-au jucat frumos, era curat, avea clatite cu mere si crochete bune Ce poti sa mai vrei? Sarumana pt poze, cu ocazia asta am observat ca e cam gras Vladutz si o sa-i reduc portia
In rest, nimic nou....ma enerveaza vremea asta rau
Valentina fac cinste cand ne-om vedea, habar n-aveam ca au dat drumu' la caldura

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,declaram:2 copii si o burtica clatitele pufoase cu mere tare,tare delicioase.Am mancat si simple si cu Nutella.Normal cu laptic.Vaaai imi pocneste burta

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Tocmai am aflat: e in coma prediabetica, cu glicemia 400 si direct pe insulina. Momentan e la Terapie Intensiva la Cantacuzino. Offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Razi,Giani,razi.In curand ne vom da cu sania.David a fost afara si a facut bulgari,iar Sam e minunat de zapada,ii zicea Apa si nu ii prea place ca se pune pe el,tot da cu manuta sa se ia
Nico,inca ninge...
Cleme,sanatate tatalui .Stai sa vezi cum ies analizele,nu te speria,da?
Tonic,
Zoze,vafibine,vafibine,vafibine

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput