Puiuti de Randunici 2008!! (321)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Zoze, bine te-ai intors! Si pana la urma ce a fost (bolesnita)? Cu intorsul la serviciu... intr-un fel acum ma bucur ca nu trebuie sa ma intorc in primavara, sa vedem cum o fi mai tarziu... Oricum va fi, va fi bine, da?? 
Dansele sunt bine, stanga se mai tanguieste putin (refuz sa le admir acum, ca m-ar apuca alte depresii
), ma visez slaba si in mare forma mare... (ca cica asa se intampla dupa ce intarci...
). Pana atunci... am incercat sa dorm cu piticul, da ce, am putut de sforaituri?? Mama si tata lor de viroze!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
remaliss spune:
Ela, s-au afisat siiiiiiii... am luat!!
Au fost foarte multi cazuti.Urmeaza proba orala duminica, dar nu prea mai merge cititul, nu mai am rabdare.
Luny, sa dea Domnul sa fie bine!
Ioana, nu te stresa ca David nu vorbeste inca ROMANESTE, o sa isi dea el drumul, ai sa vezi. Cat vorbeste in limba lui, e bine si inseamna ca...VORBESTE!
remaliss spune:
Bubule, multumesc! Sa stii ca am pus la borcan zarzavaturile de care ti-am spus, dar ai o restanta la mine
Ai intrebat-o pe mama ta de dulceata de gutui? Sper sa mai reziste pana luni; zilele astea nu prea am timp de pus dulceata .
VALENTINA C spune:
Ce misto ca avem caldura...stam si noi linistiti in casa...![]()
Valentina cu
Matei si
23+ cu Luca/ Mihnea
Simo27 spune:
La noi iarasi ninge de azi -noapte
,nu am roti de iarna ,abia am mers dupa David
si sa nu mai zic ce frig e afara
.Cizme,palton,manusi-a venit iarna??!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Simo27 spune:
Alina,felicitari

si succes duminica!
Eu ma apuc sa fac clatitele pufoase ale Oanei
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
VALENTINA C spune:
Cat timp le-ati dat Eurespal copiilor? Pe reteta scrie 7-10 zile, dar mi se pare mult...![]()
Valentina cu
Matei si
23+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Weekwndul asta se anunta plin de vizite
: maine seara Movie night la nasa lui Matei, iar duminica la un gratar la o Paraschiva.
Distractie, nene!!!( De cand n-am mai avut asa ceva.....
)
Valentina cu
Matei si
23+ cu Luca/ Mihnea
Nicoleta spune:
Felicitari Remaliss!! Si succes duminica!!
Simo, pai daca e asa de naspa, nici nu ma gandesc sa mai venim... ma gandesc doar la cum o veni al meu cu masina, daca sut inzapeziri...
Vali, vine ea si distractia!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei