Puiuti de Randunici 2008!! (321)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

repertoriu nou: sapte si bebe(il arata in poze) timid asa, parca-parca..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Oare ti-o sugera ceva???/ Stii reality-show-ul ala pe Discovery travel &living cu Jon & Kate + 8???

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nici eu nu pot sa fac curatenie cand e andru doar cu mine sau treaz...mai fac la el in camera,aspirat,sters praf dar in restul casei nu pot...fuge,nu sta intr-un loc si ar trebui mai mult sa alerg decat sa dau cu aspiratorul...si cabd gatesc e jale mare,ii dau sa se joace cu oale,polonic,tel,linguri,capace ..etc..se joaca ce se joaca si incepe sa ma traga de picioare,pantaloni,sa se bage pe sub picioarele mele...sa se suie pe scaun,coltar...sa fuga prin casa,baie..vai de mama gatitului meu...asa imi pare rau ca nu pot experimenta bunatatile lui bubu...dar necesita timp si cu andru nu pot sa le fac...ma duc sa vad ce-mi face mancarea...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

In privinta asta, ca sunt doi, sunt f. linistita! Cand gatesc Vlad nici nu are treaba cu mine, coloreaza, se uita la vreun dvd, in ultimul timp magic english rules , stie f. multe cuvinte, eu zic 100...nici nu stiu, sunt tare multumita de el! Iar Stef, de cele mai multe ori vine in bucatarie la mine si se joaca cu castronele, canute, cutiute printre picioarele mele sau cere sa-l urc in scaunelul de masa sa manance ceva...daca nu sta cu mine sta cu Vlad si mai bag capul sa-i vad cum se joaca. Cateodata nu au treaba unul cu altul, Stef se joaca in treaba lui si mai vine la mine sa-l ajut sa deseneze sau sa desfaca cine stie ce jucarii, iar eu, daca sunt cu mainile in mancare ii spun sa se duca la Vlad si sa vedeti ce scump e, se duce la Vlad si asta il ajuta

Pana acum am stat la Vlad in camera toti patru si ne-am jucat cu Vlad comoara lui Piticot, iar Stef a desenat cu un creion pe o carticica Si acum a pus Vlad un dvd cu melodii pt. copii, el canta si Stef danseaza

Mergi la inceput

Luny, vad ca e in genul Luivac http://www.efarma.ro/products.php?id=1087
Eu ii dau acum lui Vlad, daca tot ni l-a recomandat Stanciu...fac pauza, apoi repetam cura si sa vedem cum o fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, fain asa! La noi Stefan parca era mai independent! Cand este Stefan acasa deja este tarziu (5 si ceva), Stefan vrea si el atentie... Asta e, ce sa facem? Zic si eu ca asa or fi copiii alaptati mai mult, desi stiu ca nu e neaparat adevarat...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Suntem sanatosi-la trup-ca la minte..n-are nimeni leac pentru noi

Olga!

La multi ani,Raluca!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase,in viata!

La multi ani,sot de gecko!

Felicitari Giani,pentru !Sarcina usoara in continuare si..POZEE!!

La multi ani Gherman_in!

Sper ca n-am uitat pe cineva

luny o sa fie bine!!Trebuie sa fie! Doamne-ajuta!

Sanatate puiutilor bolnaviori!

Maia,Cristina cum sunteti?

Valentina ma bucur ca-i bne tatelul!!Sanatate!

Aoleu Jiaanii! Imediat ma conformez!

Nicoletasi sa treaca repede!

puii frumosi si mamicile sepsoase!

Stela si op.mea arata naspa,dar nu am avut nicio problema..Sper sa scapi repede si..fara interventii

offf..n-am terminat dar nu mai pot continua acum.vecinii mei s-au apucat sa darame peretii..la ora asta,l-au trezit pe mihai,micul urla de spaimableah
Va pup

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ela

uitasem sa o salut pe Butucica, cu ocazia asta o fac ca mi-ai adus tu aminte de ea......dar trebuie sa ma si lamuresti mai vine o surioara la Andrei????? sau am inteles eu gresit.........

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

suntem doua Giani, GianiD si gbutucica.

Eu nu m-am prea aratat, citesc, ma bucur si plang cu voi, gatesc de pe Bucataras, ii povestesc randunoiului despre voi... si rade de mine ca am prieteni virtuali, ca macar sa va scriu si eu...dar ce sa-i faci, asa-s eu, mai tacuta la scris - ca altfel abia de-mi tace gura. Dar sfaturile, discutiile si pataniile voastre m-au ajutat mult!

O sa pun si niste poze cu Alex si cu burtica Ilinca.

toate fetele si puiutii.

Giani, fericita mamica de BB Alex Mihai

http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asa..

blanka spor la pregateli si sa aveti vreme frumoasa maine!

sovi cand a zis ca o boteaza pe Anuska? Tot we asta..sau la sf.lunii?! Am uitat!

Alina s-au afisat rezultatele la examen? Eu continui cu !!

Kya

Irina! Nu mai,nu vine surioara(acum),si-a schimbat jobul!!

De Mihai nu va mai spun,nici de mancare,nice de vorbarie,nici de harnicie,nici de nazdravanie,ca le face pe toate cu succesuri!! Ba va spun ceva: i-am luat aspirator de jucarie-e si casa e luna!!

M-am tot framantat si eu cu serviciul,cu intoarcerea,nu stiu inca ce am rezolvat,dar m-am mai linistit sufleteste.Nu-s nici prima,nici ultima care trebuie sa faca pasul asta..Daca n-ar fi vorba de remuneratie,nici ca m-as intoarce.Sunt putini si banutii,dar e mai bine decat nimic(deocamdata).Nu stiu daca ma muta pe sectie,ca nu au nicio fraiera sa puna la dietetica si..pana la urma..ma doare-n fund si de partea asta! Nimeni nu-i de neinlocuit si nimeni nu-i indispensabil,nu?! Poate nici nu ma intorc! Ma apuc de crosetat,pictat,decorat!! Ati inteles ceva?! Daca nu..nu va stresati,doar m-am descarcat! Iertati o biata ametita!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Chiar vroiam si eu s-o salut pe Butucica

Giani, felicitari pt. bebelina si sarcina usoara! si fa-ti curaj si stai la povesti! Ma bucur ca iti place Bucatarasu'

Zozelici, si la mine incepuse vecina de deasupra sa sparga nuci sau ce naiba bocanea in bucatarie Vad ca s-a oprit!

Stef a adormit la ora 2, la mine in brate, s-a cuibarit si statea linistit si cand ma uit la el avea ochii inchisi...l-am dus in pat si i-am dat bibele, l-a baut tot si doarmeeee Vlad se uita la Peter Pan si apoi la nani si el. Eu ma apuc de calcat rufe...a incins careva fierul si pt. mine?

Mergi la inceput