Puiuti de Randunici 2008!! (321)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
neatza...ptr voi, ca la ce foiala am avut noi azi noapteeeeee
mai exista vreun copil care doarme pe jos?? e a doua noapte cand coboara din pat si se pune imediat pe parchet si adoarme, dupa zeci de minute de impachetat in pat..i-am pus o perna pe jos, a mai dormit pe ea, apoi tot pe jos..
azi am parte de ilustra vizita a soacrei..ce minune-ce misto!
in alta ordine de idei, m-a sunat o colega cu sot care lucreaza in domeniul medicamentelor si copil mai mic cu 2 luni ca Mufa, si mi-a spus ca inst Cantacuzino a scos de curand un intaritor ptr sist imunitar ultra mega smecher, de care nu prea se stie inca - OROSTIM...sa caut si eu info despre el, si ma gandesc serios sa-l iau..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
bubulina-ravisanta
, super ai fost la nunta!! am vazut si baietii Stfe si Dudell cu crochetele in dinti!
ce s-au mai jucat p-acolo!
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Nico, asta ii povesteam si lui Mimo...stau in picioarele mele
Vlad cu Pronto in mana si cu o carpa sterge praful peste tot
si eu imi fac treaba, iar Stef sta in usa si se uita de la distanta, pentru ca nu-i place cand dau cu aspiratorul si sta departe
. Apoi pe-acolo, pe langa mine. Si ii mai trimit pe amandoi in dormitor la ei si le inchid usa si se joaca frumos un timp...in verific
, apoi ii mut in alta camera si tot asa!
Plus pauza de pregatit papica, de mancat, pauza de adormit...si cat dorm ei spal baia, spal pe jos etc...
Luny, multam
Si da
, Vlad mai doarme pe jos
Azi-noapte dormea cu fundul pe covor si cu capul pe pat
. Noroc ca noi ne culcam tarziu, pe la 2-3 noaptea si ii tot verificam, ii mutam, ii invelim...dupa-aia...nu stiu cum mai dorm ![]()
bitza037 spune:
neata si de la noi
imi beau
cfelutza cu voi...si bineinteles cu Antonia tragand de mine in timp ce stau la calc.(cred ca nu suporta sa ma vada la calc)
Bubule am admirat si eu pozele
...inca o data iti zic:rochia a fost dementiala!!!!....i-am vazut si pe pitici
|Somnorica
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Nicoleta spune:
Eu cu Stefan nu am cum sa dau cu aspiratorul, ca asta are mare putere (aerul din el starneste praful... el e alergic), iar Matei e cocotat pe el, sa dea el (de obicei tin geamurile laaarg deschise, sa si aerisim)!! Si daca fac alta treaba, ma tine de picioare si plange!! (mai ales la spalat vase si gatit
!). Cand doarme de pranz, se trezeste des (cam de 2 ori, daca nu sunt pe faza sa-l readorm, adio somn!). Acum scriu si el este sus pe birou, se joaca lipit de mine, cu creioane!!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
Asta e, ptr cine e interesat
http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4597
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Luny, mie mi-e frica de astea cu fractiuni din microbi... stiu ca in general se indica in cazurile de multiple infectii bacteriene, in care antibioticele nu-si mai fac efectul... la cei cu imunitate "depresiva". Si daca e nou, as mai avea un of, ca nu au fost studiate reactiile in timp... eu lui Stefan i-am dat, la indicatiile unui pediatru la moda in Bv din vremea aceea (era la cresa, avea 2 ani si ceva) Ribomunyl... avea niste reactii apoi la viroze!! 2 zile febra maaare, peste 39, nu scadea cu nimic!! Si apoi disparea viroza! M-am speriat si am zis ca nu e cazul sa-i mai fac asa ceva! Am incercat cu naturiste... Acum e ok (si el e si alergic, deci mai sensibilos), ei se mai intaresc destul de mult cu varsta si cu imunizarea naturala (viroze...). Asta e parerea mea. Daca te intereseaza
.
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Eu ma simt foarte obosita. Abia acum, dupa ce am intarcat. Imi lipseste "actiunea" si imi dau seama de cat de mult ma motiva alaptatul, chiar daca usor nu a fost pentru mine... Cat O mai dura pana sa devin si eu mai tonica?
si a lui Matei 
luny spune:
cam asa e , Nicoleta..acum am gasit si am citit si eu despre el si nu e ce ne-ar trebui...bacterian nu am avut treaba noi..
Iubirea mea,
luny spune:
repertoriu nou: sapte si bebe(il arata in poze)![]()

timid asa, parca-parca..
Iubirea mea,