Puiuti de Randunici 2008!! (321)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Bubule, sarisem fata pozele de la nunta! Ce frumosi sunteti! Si rochita, faina rau!!

Somnorica, multumesc pentru denumire, sa vedem ce putem face sambata, dat fiind ca asta micu e racit, eu trebuie musai sa vad sacul si nu ma pot duce decat cu sotul din dotare (plus copii, ca na, cu cine sa stea?). Sa treaca repede operatia asta si sa nu mai aveti alte probleme de acest fel!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hop si eu cu bombocino si CALDURAAAAAAAA (azi sunt 30 de grade si e hot, hot, hot...nu vrea sa aflu cum va fi maine pe 35)

raluca, mihutza, real succes carnea aia neidentificata gatita dupa aproximativ sfaturile voastre. Nu am prea stiut eu ce vreti sa spuneti cu impanat/impaiat dar cu apa, ulei, vin rosu si usturoi in tava s-a gatit singura. Si a mers de minune cu fasolea nu si cu dorinta noastra de viata lunga si sanatoasa.

Deseara am invitat neamurile p'aci si le-am executat o ciorba de perisoare si le mai arunc un pui mort in cuptor si gata cina si gata pe anul asta si cu folositul cuptorului (pana in aprilie pun lacat pe el ca sauna se face in casa).

Somnorica, ti-am citit problemele. Doamne da sa fie bine. Cumva m-am gandit ca e cam drastica extractia la varsta asta dar stiu ei stomatologii ce fac. Aici se incearca mentinerea dintelui cat mai multa vreme prin rezolvarea cariilor, prevenirea abceselor. Citeam zilele trecute, cand am fost cu Patrick la dentist, daca alaptatul ar fi o cauza si asa se exprimau ca nu ar fi dovedit si ca totusi nu se recomanda alaptarea prelungita. Si ca sa fie diplomati (si sa nu le numeasca pe mame suzete) ziceau ca alaptarea prelungita este cea care depaseste timpul necesar pentru indeplinirea aportului nutritiv. Acum nu ai de ce sa te invinovatesti...se intampla si la nealaptati. Important e sa nu faca abcese, sa nu il doara si las ca vin altii.
Un amic mi-a zis ca si el a fost fara un dinte pana la 7 ani, pe motiv de pupat asfaltul. Si ca a fost foarte fericit ca la 5 ani putea scuipa printre dinti si ca tare trist a fost cand i-a crescut cel permanent.
Partea mai proasta la ramas fara primii dinti este ca cel final nu va avea ghidaj sa creasca...si se va aseza posibil aiurea. Dar cum bracelet-urile au devenit un MUST in moda zilelor noastre sigur nu scapam fara ele.

Luny, multa sanatate lui domn pompier.

Si fug, ca-s grabita si-s grabita, ca mi-i casa ne-ngrijita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

iote ca te pup si eu, si o pup si pe movalinda mica.
Doamne da sa vi se mai aseze si voua lucrurile si sa aveti parte de linistea pe care o meritati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Voi cu cafeluta si eu cu niste clatite cu mere ramase de aseara

Somnorico, hai vorbeste cu mine , multumesc pentru aprecieri! reteta de copii cuminti nu stiu, asa au iesit! Multumesc lui Dumnezeu! Asa am fost amandoi cand eram mici, linistiti!
Imi pare rau de dintisorii lui Robi...bafta multa cu anestezia si cu tot, saracutul de el...

Ma gandeam sa va arat ce le-am facut aseara la baieti, a mancat Stef in continuu http://www.bucataras.ro/retete/2179/dovlecei_crocanti.html

Gecko, trimite si pe-aici niste caldura, ca in dimineata asta ploua si e friiiig, sunt 4 grade!! brrrrrrrrr!

Mutumim frumos, Ralu!

Naty!! cum esti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Ma gandeam sa va arat ce le-am facut aseara la baieti, a mancat Stef in continuu http://www.bucataras.ro/retete/2179/dovlecei_crocanti.html

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

aia molfaiau zmeiii cu spor. Suna tare bine.
Si rochia, si aranjatul, si posesoarea si barbatul.

Disclaimer: sa stii ca nu ma dau la barbat doar ca am super extra apreciat si invidiat felul cum te tine...ca pe un bibelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, ai PM!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimi si de la mine ...si iau si o gura de cafea si o gura de clatitute pufoase...bubu ma omori....hmm si ce bine arata si dovleceii..cand am vazut baietii burtosi m-am si gandit"iamm ce o fi gatit bubu?" ...

naty doar atat?ce faceti ,sunteti bine?

va pup ca si eu-s grabita ca mi-i casa ne-ngrijita si am si musafiri azi...brr nici nu stiu pe unde sa scot camasa ca n-am nimic gatit ,in casa e ca la nebuni..andru sta numai calare pe mine,vrea numai in brate...off...daca nu-l bag in seama incepe sa faca prostii...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, multam pt. complimente

Ramo, nu prea am avut timp de gatit...am facut rapid dovleceii si clatitele... Dupa ce a baut Stef lapticul de dimi s-a dus in bucatarie si a insfacat o clatita si mai adineauri un dovlecel

Ieri am facut curatenie cap-coada, am bibilit la greu toate alea, am tras canapele, paturi, m-am cocotat pe dulapuri
V-am zis ca pe fata de la firma am concediat-o, iar fata care imi venea mai demult si a zis ca vine ieri...n-a venit! Am sunat-o eu si uitase de mine, tocmai isi gasise de munca si era prima zi...si nu stiu ce sa fac, a zis ca vine luni si daca vine o s-o intreb clar, sa nu ma mai lase cu curu'-n balta, nu sa vina cand isi aduce ea aminte!
Frate, pai cand vorbesti cu un om ceva, de ce nu te tii de cuvant?
Asa m-am suparat pe faza asta...cu toate ca o inteleg, ca daca nu ai servici nu stai acasa sa te sune x sau y pt. o curatenie pe saptamana, logic! dar anunta, mai nene!
Offffff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule, ce faceau ma copiii in timpul asta? Cat ai bibilit tu? Ca si eu as face, dar Matei numai de mine sta lipit... parca m-ar pierde!! Uf! Am si eu de munca sambata asta... o gramada!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput