Puiuti de Randunici 2008!! (321)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si am dovada! 4 poze cu Dudelu si Stefu
http://good-times.webshots.com/photo/2599550080102227597QERgvj

Cand ne-am intalnit in parc, mie mi s-a parut ca Dudel e timid, dar nu e deloc! imediat s-a dus la joaca, s-a mai speriat el de apucaturile lui Vlad, saracul, nu avea si el un copil de varsta lui sa se joace...Apoi la plecare a venit Dudel si s-a asezat la mine in brate si il striga pe limba lui pe Vlad al meu sa dea salut! A dat noroc cu Cata din prima!
Stef nu e asa, sta nitel, sa cunoasca omu'...cateodata se rusineaza si sta cu capul intr-o parte, hi, hi...

Ramo, Mihu, , multumesc!

Bitzo, harnicutzo, da-o in colo de farfurie si de vecina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule, ce poze faine fataaa! Si Mimo, Dudel este tu tot!! (hihi, ce burtica aveau amandoi piticii!)

Eu sunt cu sanii mult mai ok decat zilele trecute. Doar bolandul de stangu´ mai face fitze, are inca un damb marisor si rosu (sa vezi ce ii scot eu pe nas atentia negativa pe care o pretinde de zor! ca asa rau si ne-bun a fost de la inceput - la "criogenie" cu el!!).

Am sotul acasa, copiii dorm, al mic chiar sforaie (mama lor de muci, cum era descantecul ala Mimo??), sper sa scapam mai repede de 10 zile, dar nu prea cred... Maine vreau sa il tin numai in casa, ca este un vaaant! Erau 4 grade cand a venit sotul meu. Brrrr! Si nu am haine groase pentru Matei, am cautat ca zabauca ghete de toamna si uite ca am cobit, a venit Inghetata asta deja! Trebuie sa imi cumpar si o invelitoare groasa si maaare pentru carucior, ca sa nu mai inghete saracutul de el... Si ghete de iarna...

Ma duc sa-mi usuc parul si nani, ca maine e vineri, un ultim hop si iar week.end, dupa care cine stie ce ma mai asteapta!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

NU stiu cine m-a pus sa ma uit pe Bucataras...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, ai si comentat?
Multumim pt. aprecieri! si eu si Mimo radeam de burtile lor , iar Stef amancat intr-una de cand se trezise...caise uscate, migdale, crochete, apoi la 8 jumate un castron de piure cu peste

Gata, plec la nani ca adorm pe tastatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bubule, superbe pozele, frumoasa pereche, am vazut si genele , rochia un vis...iar "musafirul" si cu gazda mica criminali

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Clau, cum sunt fardurile?
Gecko, inca fierbi carnea??

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Cafea si ceai am, de restul sa se ocupe emisfera sudica.

Multumim pentru grija. Am fost ieri sa il vada anestezistul, si sa completez 4 pagini cu intrebari despre robi si familionul lui. Marti va fi operatia. Au vorbit doctorii intre ei, si chirurgul i-a spus anestezistului ca incearca sa repare. Acuma, si daca ii scoate 2 dintisori, nu o fi mare tragedie, macar cu ceilalti sa nu fie probleme.

Olguta multumesc mult pentru sustinere.

Bitza, imi este foarte cunoscuta imaginea bucatariei pline de ustensile de prin dulapuri. Daca nu gasesti vre-un obiect, incearca si sub patutul fetei.

Nico, cauta lammfell fuss sack. Este calduros si practic.

Bubu, eu cu tine nu vorbesc :P. Si areti foarte bine, ai 2 copii cuminti, mai faci si papa care inunda. Spune-mi si mie reteta macar a copilului cuminte.

gata distractia. Revin dupa 12, ca a venit si bestiuta la calculator.

Pana atunci, va sarut

Robi

Mergi la inceput

http://www.neuronu.ro/shock/un-tata-special-si-o-poveste-emotionanta/

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

http://www.neuronu.ro/shock/un-tata-special-si-o-poveste-emotionanta/

poze

off mai Raluca.. efectiv nu imi pot opri lacrimile.. bine ca nu ma vede al meu, ca doarme...

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Cat de mica si de slaba ma simt...Tot respectul pentru ei!!!

Somnorica, pumnii raman stransi, sa stii !

Bubulinne-frumoasa ca de obicei! Mi-e dor de Duduuleaaaaaaa Ce draguti sunt eu impreunaaaaa

Trebuie sa ma intorc la ale mele

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput