Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Claudia daca tot nu merge cu medicina moderna acolo, nu pierde vremea si incearca si ceva naturiste. Sper sa treaca repede si sa nu ia si printesa mica

Va las si eu si va doresc o noapte buna!

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Mersi Raluk,
O mai las sa vad cum i merge la noapte, oricum vad ca ea rezista foarte bine...dar o nu mai las sa o pupe pe Isabella si e cam suparici..dar n-am ce face ..
Sa speram ca maine va fi mai bine...
Am fugit la somnic ca sunt rupta de oboseala...va doresc noapte buna .

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara duamnelor,

am intrat si eu un pik...copilul meu a facut o criza de colici si a adormit dansat de tati. ca la mami a urlat si a fost suparat. ma duc la somn si a mai scriu maine dimineatza ca ma usuieste iubitul la pat acum.

am vrut doar sa spun ca Monica are un baiat superb, superb. SI ma regasesc in povestile ei si ale Aidei. Imi sta agatzat de tzitzi doar asa ca sa aiba unde adormi. si cand dau sa ma trag...ma prinde...o splendoare la sfarcul meu cel varza. si culmea ca ziua doarme dus si seara are chef de tipat.

Dana, Raluk...mai, voi faceti acolo ce faceti si parca va vad nascand o data.

Suede nastere usoara si sa vii rpd inapoi cu bb sanatos si voios!

Claudia sper ca Iulia sa se insanatoseasca rpd! Cred ca e greu tare cu doi copilasi cand unul e bolnavior. si asteptam poze cu noua culoare.

kemsy ma tot tin sa iti spun ca ti-am admirat flacaul. E cuminte? bravo pt baie...noi am fost cam dezastru, dar perseveram.

v-am pupat si noapte buna.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!!!

Va las cafeaua proaspat facuta si pt doritoare,un pahar de laptic cald

Monica, e tare dulce zambaretul tau (o sa-i fac si eu la Razvi o poza cand rade sa-l vedeti si voi...ca mie mi se pare ca seamana un pic cu Dragoselu')

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza mamici de dovlecei si mamici de dovlecei in devniere

haideti la un lapic , ceiut si pentru cine isi permite. Mie mi-e inca teama sa beau, desi mi-e o pofta....

FELICITARI
proaspetelor mamici!

nu reusesc sa intru atat de des pe cat imi doresc, ca au grija ai mei copilasi sa ma ocupe, dar si alte activitati...incercam sa ne schimbam casuta, cu ceva mai mare...

pe 24 octombrie suntem nasi de botez, asa ca incerc sa ma organizez cat mai bine posibil. Am reusit s aimi cumpar ceva de imbracat, ca eu inca nu am revenit la formele intiale

Aveti vreun pont de vreun magazin unde pot merge sa gasesc tot ce imi trebuie: panza, cruciulite...???

cristina- cand vrei sa vii in parc la Sebastian sa imi spui, ca eu ies cand imi permite vremea, chiar si ieri am fost o tura cu Iris si Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Mary- mi-ai luat-o inainte cum mai sunteti cu constipatia?

sa scot si eu agitatle pentru dana...poate, poate ajuta la ceva
HAI DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata Miha

Tot asa din pacateam incercat si cu miere,dar degeaba...

Hai Suede!!!!Bafta sa fie totul bne

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata dragelor

Miha, nu prea stiu ce sa-ti spun decat eventual la o firma de genul celor care se ocupa cu nunti si botezuri cam au de toate.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neatza, neatza dragelor!!

Melania, Miha un pupic pentru fiecare

asteptam pozici cu Razvi

Ralu cred ca o las balta cu uleiul de ricin..vad ca si Claudia a spus ca la ea nu a avut cine stie ce efect; plus ca ideea de a inghiti ceva uleios..cahhh!! (am amintiri neplacute cu ceva ulei ce ma obliga bunica sa iau in fiecare dimineata ca sa ma fac mare..aveam vreo 5 ani pe atunci)
si socrii mei erau tare suparati pentru ninsoarea asta..strugurii in vie, merele inca in pomi..ufff! la noi s-a mai topit (a ramas asa acoperisuri), dar este destul de frig!!!

Claudia sper sa se faca bine Iulia! no comment pentru medicii de acolo! (eu chiar aveam impresia ca sunt super bine pregatiti)

Bafta multa pentru Suede!!

Dragele mele, eu o sa cam trag chiulul astazi de pe forum..o sa profitam de aceasta ultima zi in care suntem numai noi doi (ce frumos suna!! inseamna ca de maine vom fi trei )
Revin mai pe seara!

sa aveti o zi frumoasa!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

41s...+2

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vaaai Dana, profita, ce frumos suna si in acelasi timp aiurea putin. UIte eu n-am reusit. Abia aastept ziua de maine sa-ti facem galerie
Sa petreceti frumos

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput