Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- si eu m-am gandit ca o sa-mi fie greu sa-i bag manutele alea mici pe maneca la geaca. As prefera un sac gros de carut ca cel din linkul postat de tine. Pe de alta parte geaca o pot deschide -inchide, da jos mai repede si era asa de draguta
Anca- barbatii astia !!! E bine ca e multumit de schimbare. Eu tot sexy te vad.
Vio- maioneza nue buna daca e facuta cu galbenus de ou crud. Poate sa aiba sarmonella si tbc. Cea de la supermarket e ok.
Nemary- daca nu pui poze nu te credem ca ai burta mai mare decat Anca

Am fost si eu afara 20 de min sa continui operatiunea ''floarea din gradina'' . M-am udat pana la piele. 50 % din plante sunt in casa . pe jos , pe proasoapele lui Honey . Sa vad cand o sa le fac loc.

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Atb, scuze si eu ca nu te-am felicitat mai devreme, pur si simplu am avut mult de de citit din urma si nu cred ca am apucat sa citesc tot. sa iti traiasca flacaul si sa fie sanatos. tu o sa fi printesa casei cu atatia barbati in jurul tau
scuze anticipate si altor fete pe care le-am trecut cu vederea...

Rebiana, iti tin pumnii la control, o sa fie totul bine. si daca in ultima instanta trebuie sa faci cerclaj cred ca e pt binele lui bebe, am auzit foarte multe cazuri de cerclaj si totul a decurs ca la carte.

Honeybaby am vazut pozele, ai o burtica super si te prinde foarte bine.

cam atata, si pe aici ploua si e frig dar ma consolez ca vine weekendul si am mai mult timp pt mine.
va pup fetelor si spor la treaba.

Ina 17

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna burticute,
Am reusit sa mai ajung si eu la calculator, trebuie neaparat sa gasesc o solutie sa-l mut in dormitor, asa o sa pot scrie din pat
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burticute,cate o fiecareia, Atb, Nemary, scuze daca am omis pe cineva. Incerc sa recuperez in timp scurt ce s-a mai scris si poate nu retin toate numele.
Eu din pacate tot condamnata la pat, Rebiana, daca doctorul considera ca e mai bine sa faci cerclaj, fa-l, iar daca nu ai incredere in parerea lui, schimba-l, sunt destui...Eu am incredere in doctorul meu si am mers pe mana lui cu cerclajul, decat sa-mi para rau mai tarziu, mai ales ca eu am mai pierdut o sarcina din aceeasi cauza. Asta e parerea mea, acum fiecare face cum crede. Oricum, multa odihna.
Voi vorbiti de hainute si carucioare, eu n-am cumparat nimic, acum nu am voie sa ies, deci, bebe al meu chiar o sa fie dezbracat O sa ma bazez pe familie si prieteni...Nu am alta alternativa.
Aveti multa grija de voi si de burticute, promit ca incerc sa intru zilnic, ca sa nu mai raman in urma cu evenimentele.
Va pup pe toate, o zi buna va doresc,
Ramona 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

MIRIA, v-am vazut pozele, sunteti niste frumoase amandoua; fetita este o dulcica, de aceea am mai vrut eu tot o fata. dar tati aseara mi-a spus: "sa vezi ce dulce o sa fie cand o sa lipseasca noaptea de acasa"

Rebiana, si eu zic sa nu te grabesti cu cerclajul. daca se poate rezolva numai cu odihna, mai bine te muti la alta doctora care mai intai vede si apoi hotaraste ce si cum

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 15+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana doctora ta vede starea colului prin telefon. Unii sunt asa de mandrii incat nu accepta sub nici o forma ca e posibil sa se fi inselat.
Eu i-am explicat clar doctorei mele ca daca vrea sa fac ceva trebuie sa-mi dea o explicatie logica de ce ar trebui sa fac acel lucru. '' Ca sa zic eu '' - nu tine la mine ( mama poate confirma )
Roxana- te inteleg cu vizitatorii. Chiar nu stiu ce e in capul unora de vin pe capul unei femei care tocmai a nascut. Culmea mai au si pretentia sa fie serviti cu cafele si alte bunatati , ca doar au venit in vizita.
Rammy- eu am caculcatorul langa canepea de mult. Asta pt ca inainte de sarcina lucram ca disperata cate 16-18 ore pe zi, iar pe scaun nu as fi facut fata.

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

ramona, bine ai revenit! multa sanatate. cred ca e greu sa stai in pat, macar poate iti iei calculatorul ca sa iti mai treaca timpul. cu hainutele si restul, stai linistita ca recuperezi. mai ai destul timp pana vine bebe, cand te simti mai bine sa iesi un pic sa faci niste cump. sau ai si comenzile pe net tu, cum te mai simti? sper ca bine, multa sanatate sa fiti bine si tu si bebe, si gandeste pozitiv!!!

vio asteptand pe bebe 12+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

alta :
'' Nu e bine sa cumperi haine pana nu misca '' - pai misca draga de la 8 sapt l-am vazut la eco cum misca.

[quote]

super tare asta , ha ha ha, ce-am mai ras

sa va spun cum am facut eu la primul copil: tot vroiam sa-i cumpar hainute si nu ma lasa sotul, ca mai e timp, mai asteptam, poate apare altceva si mai frumos. si atunci am cazut de acord cu el sa-i cumparam de Craciun cateva hainute sa vina si pe la ea mosul

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

ioanaa28 multumim de felicitari, sigur o sa vina si la tine, mai ales daca iti doresti atat de mult.

dayanara, eu si acum mai dorm pe burta doar ca imi pun o pernuta intre picioare sau sub burtica.

pentru fetele care vor naste in aprilie, eu zic ca nu are rost sa cumparati de pe acum cosmonaut, nu se stie cum v-a fi vremea. dar daca v-a fi ca acum 2 ani, eu zic ca nu veti avea nevoie. iar ca sa-l luati pentru 1 an nu are rost, atunci bb va incepe sa mearga in picioare si va avea nevoie de ghetute/cismulite.

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ma gandeam eu ca nu-s paranoica!
Nu-s contra cerclajului, Rammy77, nici vorba, doar ca mi se parea firesc sa stabilim asta in urma controlului programat pt maine. Nu stiu daca ai citit postarea mea dar aseara m-a controlat un alt dr care a vazut orificiul intern al colului inchis. Mie dr mea nu mi-a recomandat nici macar sa ma odihnesc cat mai mult... a sustinut ideea cerclajului atunci cand a masurat colul si a vazut ca are 2,4 cm. De asta mi se pare aiurea insistenta asta fara ca macar sa incercam sa vedem daca da randament repausul si tratamentul medicamentos.
Anca am vazut burtica! E asa frumoasa si nu e mare cum zici! A-propos de asta, ieri cand asteptam la dr, o fata cu care intrasem in vorba ma intreaba: "Tu ai 17 saptamani? Pai... tu nu mananci??" I se parea burtica mea foarte mica, desi mie mi se pare a fi imensa.
Denisa clar nici la mine nu tine faza cu "pt ca asa zic eu", tocmai de-aia am mers la un alt dr... si probabil voi mai merge la un altul
Adriana felicitari pentru baietelul din burtica! (in aiureala mea cu "uite cerclajul, nu e cerclajul" am uitat sa te felicit!) Sa stea cat mai mult la tine in burtica si sa nu-ti creeze stari rele.

Mami de Luca si16+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

ATB ,NEMARY ...iertare va cer dar stiti cum sunt soacrele mari...nu vad decat botzul lor de aur .....Uite trebuie sa fac ceva ca sa ma iertati.M-am gandit!Pe tine ATB te las sa zici ca fii-tu are putza mai mare decat a lu fii-miu si tie NEMARY iti promit ca fii-miu o scoate o tura cu masina pe fii-ta.Gata?Ma iertati?
In alta ordine de idei trebuie sa declar ca o iubesc pe VIO(parca) care a zis ca-s slaba.DRaga , ai reusit sa ma cuceresti.Al meu sot imi mai spunea in gluma inainte de a fi gravida "patratzica" si acum imi zice octogon ...ca doar sunt la dublu.
Cat despre fazele cu nu manca dulciuri, lasa-l sa planga etceterea etcetera....de afurisita fac pe dos cand mi se zice asa.Oricum eu am placa pusa cand incepe cineva cu ceva :DRAGA, CEL MAI BUN SFAT ESTE CEL PE CARE IL CERI!!!.Evident ca pica fetzele si ah! ce bine ma simt.
Am vazut niste pozici (honey sau baby nu mai stiu.... ) cu o graviduta cu tatuaj.Super gagica!Deci daca de tine a zis sotu ca nu mai esti sexy inseamna ca te minte sau se minte pe el ca abia asteapta sa sara pe tine.Al meu zice ca de cand cu burtica am ceva...ceva in sensul ala bun...si ca ce mi-ar mai face daca m-ar prinde ...dar nu prea ma impiedic si ...ramane omu cu poza si gandul.
Kossir si noi am avut spectacolul de care vorbeai tu.Tumbe, rotiri si alte shmecherii.
Rebiana ma dezamagesti.Sincer!Serios!Oare de ce vrea tanti dr sa te coasa?Pentru BANI.E simplu.Deci mergi cu sotul.Tu o tii si el ii da!Sau invers.Dar numai in capul ala prost .Auzi la ea!Sa coasa biata fata fara motiv.Schimb-o !
Ramy sanatate multa si optimism.

19+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput