Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
miria_cristina spune:
Ooo, legat de sfaturi, ce-am mai patimit la prima sarcina!![]()
Imi trimeteau cunostintele maiin varsta cu copii, caiete cu notite si carti.![]()
![]()
In plus, fiind la inceput si complet neajutorata, ca n-am avut pe nimeni langa mine nici macar la baita, am zis sa aleg un pediatru bun. Asa ca, am vorbit la inceput cu vreo 3 ca sa-mi fac idee cu cine sa raman. Pai, au reusit sa ma incurce de tot! Fiecare, se contrazicea cu celalalt in pareri, de nu mai stiam ce sa-i fac fii-mii. Pana la urma am ales o dr. care mi s-a parut mie mai potrivita atunci si ea s-a ocupat de Dami in primii 3 ani.
E greu si cand n-ai sprijin, dar si cand se exagereaza.
In plus, ma enervau la culme sfaturile prin telefon sau prin notite. Adica, de venit la mine sa ma vada nu erau in stare, dar cum prindeau o ocazie nu ma mai lasau sa inchid telefonul.
Vaaai! ce bune intentii!
Trebuie sa ai o idee de ca urmeaza si trebuie sa faci, dar e bine sa adaptezi totul stilului tau si copilului tau nu sa faci dupa sfaturile cuiva anume.
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4013728056/
Acuma se vede?
Acuma am verificat din nou. eu zic ca-i de pe retea. Cand merge, cand se blocheaza. Am sa mai incerc sa vad daca pot face ceva.
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Rebiana27 spune:
Vaaaiii!!! Am sunat-o pe dr care ma urmareste in sarcina si a parut atat de intrigata ca nu m-am dus sa-mi cercleze colul, desi eu i-am explicat ca am avut contractii si stiu ca nu se face aceasta interventie pe col contractat. Dumneaei m-a contrazis. Am solicitat un control (aseara am mers la alt doctor pt ca vroiam si o alta parere si el mi-a zis ca e ok colul, ca orificiul intern e inchis si asta dupa o noapte de contractii...) si m-a programat pentru maine la control DARRRRRR cu specificatia ca luni ma duc la Bucuresti sa-mi cercleze colul!!! Ma intreb si eu, ca omu'.. nu era normal sa traga concluzia asta dupa controlul de maine?? Ce Dumnezeu tot insista pe cerclaj? Mie mi se pare aiurea... voi ce parere aveti?
Mami de Luca si
16+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
bordeancavio spune:
wow babyangel, ce burtica frumoasa ai, si tu esti o scumpica, iar Lucas e asa de frumusel si serios ca merge la scoala!!! 
vio asteptand pe bebe
12+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
kossir spune:
Buna dimineata burticute,
Subscriu si eu celor cu lipsa de somn. Mai nou, de fapt de mult se intampla asta, ma scol de la 5.30 dimineata, merg la toaleta, apoi stau cu ochii strans lipiti, doar, doar oi adormi. Inainte adormeam din nou. Acu, nimic, asa ca citesc, sau stau cu ochii mijiti. Noroc ca dorm ceva la pranz, cand am timp.
Aseara am avut o repriza de spectacol dupa cortina. El, ea, cea din burtica, a avut un chef de zbenguiala, ceva de speriat. Simteam in doua locuri odata. Cred ca dadea cu picioarele si capul, mainile in acelasi timp
. Chiar s-au vazut vreo doua miscari, se misca burta efectiv
.
Nemary, sa-ti traiasca printesica,
si felicitari sotului pentru cele 3 "pasarici"
.
Am vazut o intreaga dezbatere despre mancaruri aici. Sa va expun si situatia mea, de femeie de 40 de ani, cu mintea coapta cica
. Stiam exact ce am si ce nu am voie. Doar ca in vara, am mancat icre, ma innebunesc dupa ele si aici nu am, slanina cu ceapa, ceva pateu de ficat, ciuperci,salam afumat(negatit), ce mai cam tot ce e interzis. Si stiam ca nu am imunitate la toxo din sarcina trecuta, doar ca nu m-am putut abtine
. Nu am exagerat, dar
. De atunci am facut analizele de doua ori si negativ
, asa ca, sa nu exageram. Cum zicea Ellanik, nici globul de sticla n-ar fi suficient de bun
.
Rebiana
, bravo, Doamne ajuta. Doar ca eu tot insist sa stai cumintica. Cat mai in repaos 

Acum am citit si mesajul din urma, pai eu zic sa nu mergi asa la cerclaj ca vrea dr. Eu zic ca dupa controlul de maine sa va ganditi impreuna, sau cu alt dr eventual. 
Ellanik iti spun din nou, esti o gravida superba si radiezi fericire 
.
Atb 
. Nu va suparati, nu va ocoleste nimeni, pur si simplu ai dreptate, te obisnuiesti foarte tare cu anumite persoane. Cu voi s-a intamplat, pentru ca sunteti deja de-ale noastre, doar ca
. Hai 

.
Jeni h
pentru tine si
pentru bubulina din burtica ta. Sarcina usoara, la termen si sa va intalniti sanatosi cu printesica 

Babyanghel, ai o burtica superba, nu e mare deloc, iar tu nu ai pus nici un gram pe restul corpului??????????? 

Iar de Luca, ce sa-ti zic, baiat mare si frumoooos 
. Succes in noul an scolar.
Miria Cristina, ai dreptate, asa de repede trece timpul si-i vedem dintr-o data maaari si nu stim cum. Eu as vrea de mult timp, de pe la 3 ani ai lui sa-l pastrez asa, dar ce sa-i faci, asta e 
Doamne cat m-am intins iar. Scuze
O zi buna tuturor 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
20+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Am facut si eu 3 poze la burtica mea mare (la 18 sapt)...Cred ca nu concureaza numeni cu mine http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Babyangel# Anca 19+ cu Tereza sau Codrinsi mami de Lucas |
sigur eu te intrec
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
15+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
bordeancavio spune:
vai fetelor, ce vreme e afara!!! ploua in continuu si frigggg. am iesit si eu putin, nu pot sa stau toata ziua in casa, parca ma iau nervii. m-am imbracta bine, umbrela, tot. abia astept sa mai treaca frigu asta odata.
am si eu o intrebare, parca zicea cineva sa evitam maioneaza. are ceva? eu mai mananc de la borcan sau de ex azi am luat niste salata orientala de la magazin, si are maioneza. bine, ca nu mananc multa, ca nu-mi face bine la stomac, dar, din cand in cand... parca e mai gustoasa mancarea cu sosuri, maioneze, etc... nu in exces normal. ![]()
vio asteptand pe bebe
12+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
nemary spune:
avem voie maioneza, dar sa fie facuta in casa din galbenus fiert tare.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
15+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
dayanara spune:
vio, maioneza la borcan n.are nimic, si eu mi.am facut griji, dar nu are cum sa fie facuta din ou crud si gata, trece prin procese termice etc etc, eu n.as mancat din ou crud
nu de alta dar stiu caz real de listeria capatata in luna 7 si cu urmari groaznice pt copil, de asta ma feresc in limita bunului simt
miria, si eu cred ca tre sa.ti faci o idee, oricum depinde de copil plus instinctul matern care e cel mai important
la mine in casa nu vor calca musafiri, decat dupa ce ne vom acomoda in noua formatie noi intre noi, nu.mi trebuie bataie de cap, oricum mai mult de venit si belit ochii altceva nu.mi aporteaza
acum sunt foarte calma, dar pe urma cine stie ce ma apuca si daca la ivan i.am rabdat pe cativa pe aici care in afara de fum n.au facut nimic, de data asta n.am de gand
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
rebiana, si eu cred ca ar trebui sa hotarasca daca face cerclaj sau nu dupa control, mi se pare suspect, daca dupa control spune ce a zis si celalalt medic spune.i ca mai amani
nemary tu spuneai ca ai stat pe burta? eu noaptea tot pe burta as dormi dar mi.e frica, nu stiu de ce, sa inteleg ca nu face rau?
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE

Lucas