INSEMINARE 47
Raspunsuri - Pagina 6
peta spune:
ella iti tin pumnii, sa fie pozitiv. Sa ne anunti si pe noi cand il primesti 
ceva simptome ai?
sabine spune:
Neata fetele,
Ella, tin pumnii astazi!!!!!!!!!Sa dea D-zeu sa ai o mare bucurie azi.
Alla, tu cum mai esti?Ce planuri ai? Daca va fi vei mai face IA?Pe mine dr m-a sfatuit sa mai fac una, ultima daca nici asta nu merge dar sincer parca nu as mai pierde timpul.Bine, la mine e si varsta...
Fetelor, mie mi s-a intamplat ceva ciudat.Oare ce poate fi?M-am ridicat din pat, am luat tb, tot 37,1 am umblat putin prin casa si m-am pomenit toata uda pe chilot si pantalon ca si cum as fi facut pipi.Am simtit efectiv cum iasa, dar nu prin locul de pipi bineinteles.Nu era nici progesteronul.Era un lichid incolor.Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata dar nici nu am habar ce poate fi si de unde a venit.Ca doar nu s-o fi adunat in uter, sau...?Ce credeti ca poate fi?
ella28 spune:
Peta, acum parca simt ceva la sani si la burtica. Ceea ce poate fi foarte bine inceputul de PMS
hai sa vedem ce iese. N-as vrea sa mai dau o veste proasta dar...
Sabine ciudat ce ti s-a intamplat, nu stiu ce poate fi sincer...
peta spune:
sabine si eu am patit asta ieri, dar era o cantitate mai mica, adica mi-am udat doar chilotul...de cand ci tratamentele si inseminarile patesc chestia asta cam prin ziua 6-7 de la IA...nu stiu ce e, si eu m-am intrebat...e ca o secretie da mai lichida si albicioasa ...
tu a cata zi esti?
sabine spune:
Eu azi sunt a 11 zi.Mie nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva.Cand am simtit ca iasa efectiv nu puteam tine.Cantitativ dupa cum am apreciat as zice ca a fost in jur de 30, 40 ml.
Tot asa incolor ai avut si tu?Si tot asa ca pipi?
sabine spune:
Acum am vazut la tine e albicios.La mine, nu.Iar consistenta, exact ca a apei.Oare nu o fi lichidul ala de prelucrare a spermatozoizilor?
noi2 spune:
Neata si de la mine!
Va pupacesc!
Eu sunt, ca si Ella, ziua 13 de la IA, fara simptome.. fara sani tari, fara dureri, fara acneea dinaintea PMS...nu stiu ce sa zic... nici pozitiva, nici negativa, ce-o fi, o fi. Test n-am mai prestat si nici nu prestez, decat duminica, daca nu apar uratii pana atunci. Ii tin pumnii Ellei sa vina cu vestea buna! Trebuie sa reusim!
Am avut si eu o secretie asemanatoare cu a voastra cam a treia zi de la IA, transparenta, lipicioasa... habar n-am ce poate fi. Nu stiu daca este lichidul acela de preparare pentru ca dna doctor mi-a spus ca odata intrati, spermatozoizii nu mai pot iesi... trebuie sa treaca prin doua orificii, dar imediat dupa ovulatie, acelea, cel intern si extern care fac legatura intre col si uter, se inchid. Pe de alta parte, citisem pe undeva ca lichidul acela din cateter este albastrui, sper sa nu gresesc.
Va astept cu vestile bune, Ella, Sabine, Peta si toate inseminatele si cele in curs de!
peta spune:
eu nu am putut sa-mi dau bine seama cum a fost, ca aveam lenjerie inchisa la culoare. Stiu doar ca era f lichid comparativ cu secretia normala, adica sa ca apa, si pe chilotul parea un pic albicios...nu stiu ce sa zic. Pe de alta parte chiar dupa inseminare la cateva ore am simtit cum curge ceva, era o secretie de consitenta unui gel incolor dar cantitativ destul de mult. M-am gandit totusi ca o fi glera ca eram la ovulatie, desi deobicei nu arata chiar asa, iar ce au introdus ei acolo stiu ca nu are cum sa curga...
Si am observat fenomenul asta doar dupa inseminari, deci poate o fi ceva de la inseminare...
noi2 sper sa ne dai vesti bune
haideti fetelor, sa spargem gheata 
Araceli spune:
Sabine, sunt convinsa ca secretia ta este de la progesteron. Am si eu tot felul de secretii albicioase, unele mai lichide, altele mai fluide, insa doar in lunile in care pun arefam.
Ella, haide cu vestile bune. Noi suntem mai curioase decat tine![]()
Noi2, bafta multa, mai ai putin de asteptat!
Haideti, fetelor, cu vesti bune, avem nevoie sa ni se ridice moralul!