INSEMINARE 47
Raspunsuri - Pagina 5
viss spune:
buna seara, fetelor.eu azi dupa servici am fost la un capucino cu o prietena,am povestit despre nunta ei de peste o luna..mi-am cumparat tinctura de mladite de zmeur, nu de muguri de zmeur..ca n-aveau, si habar n-am care e diferenta.si tinctura de branca ursului.sunt ziua 5-a.deci, iau pana in ziua a 14-a?unele din voi a-ti luat zilnic, eu acum ce fac?pana cand le iau? 30 pic din fiecare, dim si seara? nu e mult? apoi mi-am cumparat 2 bluzite,asa ca sa ma razbun ca sunt tanara, frumoasa, desteapta si stearpa
va pup,si va doresc la toate ce-mi doresc si mie.
anna_ivan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss buna seara, fetelor.eu azi dupa servici am fost la un capucino cu o prietena,am povestit despre nunta ei de peste o luna..mi-am cumparat tinctura de mladite de zmeur, nu de muguri de zmeur..ca n-aveau, si habar n-am care e diferenta.si tinctura de branca ursului.sunt ziua 5-a.deci, iau pana in ziua a 14-a?unele din voi a-ti luat zilnic, eu acum ce fac?pana cand le iau? 30 pic din fiecare, dim si seara? nu e mult? apoi mi-am cumparat 2 bluzite,asa ca sa ma razbun ca sunt tanara, frumoasa, desteapta si stearpa va pup,si va doresc la toate ce-mi doresc si mie. |
eu am luat o lingurita de tinctura de branca diluata intr-o cana de apa de 3 ori pe zi
peta spune:
eu cu branca ursului chia rnu m-am inteles deloc..gustul ca gustul, dar ma duceam din 30 in 30 de minute la wc...asta nu e viata.
alla76 spune:
fetelor! dar ce se intampla! test negativ dupa test negativ?
danutza27, adrianaady, indi_77 - imi pare tare rau fetelor!
si noi ne gandim tot mai serios la FIV. De fapt revenim la ideea FIV, tinand cont ca noua de la bun inceput ni s-a recomandat direct fiv. dar am zis sa incercam si asa, sa simt eu ca am facut tot ce se putea. Eu sunt tare nelamurita si confuza... in momentul in care nimeni nu ne mai dadea sanse pe cale naturala raman gravida pe cale naturala... acum cand facem tot posibilul ... nu se prinde nici cum
sincer IA-urile astea ne-au cam amanat FIV-ul, ca am cam ajuns la fundul sacului si nu prea mai avem acum de unde. Sa speram ca reusim sa ne mobilizam cat mai repede.
sabine -eu am luat si vit C pe perioada stimularii la IA-ul asta. 10 zile Cetebe. dar am luat nu la recomandarea medicilor, ca nu le sta in fire sa recomande vitamine, ci cautand pe net ... rau nu face, asa ca am luat de siguranta. si E forte tot 10 zile. Napraznic ia sotul, cam de o luna. si s-a vazut la spermograma diferenta.
sensibila pupam BB mic si activ. Odihneste-te si ai grija de tine.
adrianaady si la noi sunt in plan analizele pentru profilul de trombofilie. poate nu luna asta, dar luna cealalta sigur. la mine problema e ca nu este in oras laborator care sa le faca pe toate. nasol, dar asta este.
sabine - bioloaga cea draguta de la OB I cluj si noua tot in ziua 16 ne-a spus sa facem testul (utro pana in ziua 16 si in ziua 16 testare) - azi e la mine ziua 16 dar nu am testat. maine cand ma intorc de la servici intru la laborator pt un beta HCG . daca mai apuc. adevarul e ca de e sa vina uratii prefer sa vina fara sa isi mai bata joc de mine si sa intarzie ca ametitii...
napraznicul e Geranium robertianum si Geranium sanguineum e ciocul berzei
viss, mi s-a cam frant inima cand am citit ultima propozitie din mesajul tau
peta spune:
z5 de la IA - secretie abundenta
alla76 - tu din ce zi ai luat vit C? ca as vrea si eu sa iau...
Araceli spune:
Fetelor, daca sunteti pe stimulare nu va bagati la naturiste, nu poti stii cum interfereaza. Vitamine puteti lua. Eu am luat la stimularea de luna asta vit. E, pt endometru.
Luna asta voi lua gonal, care nu are efect negativ asupra endometrului, dimpotriva...asadar nu voi mai lua nimic altceva.
Voi incepe un regim naturist pe care l-am mai tinut in trecut, insa dupa ce voi termina cu stimularile.
Si, cred ca v-am mai spus o data: nu luati naturiste dupa ureche, unele pot sa faca mai mult rau decat bine. De ex, napraznicul este progesteronic si este o mare prostie sa il iei inainte de ovulatie.
Foarte buna este omega3, pt cine suporta. Eu, din pacate, am intoleranta la uleiul de peste, orcare ar fi el: cod, somon...
Viss, cand am tinut regimul naturist, am luat tinctura din mladite de zmeur zilnic, de 3 ori pe zi, inainte de mese, cate 25 picaturi.
indi_77 spune:
buna dimineata fetele,
dupa o dupa amiaza si o seara cu multe lacrimi, m-am trezit dimineata si mi-am spus ca nu se poate, pana la urma o sa reusim noi, nu-i asa ?
Ma gandeam sa-mi indrept mai mult fata si catre biserica, sa ma tin un post, poate reusesc sa ma las si de fumat (uofff, al naibii viciu.....asta e cel mai greu, mai bine as face zeci de injectii)...
Voi ati reusit sa va lasati de fumat ? daca da, cum ?
Va pup si va urez o zi frumoasa si poate se lasa si la noi macar cu II la o fata....
anna_ivan spune:
indi eu dupa 10 ani de fumat am reusit sa ma las acum 1an jumate. fumam un pachet pe zi. le-am lasat pur si simplu. dar in fiecare zi ma gandesc la cat de mult mi-as dori sa imi aprind o tigara si totusi nu imi aprind, pt ca nu ar mai 1.5 ani ci o ora de la ultima tigara.
ella28 spune:
Pe la 2 primesc rezultatul. Eu sunt neutra: nici optimista , nici pesimista. Dar sunt foarte curioasaaaaaa.