INSEMINARE 47
Raspunsuri - Pagina 7
peta spune:
eu una nu am luat progesteron, dar la mine nu au fost cantitati asa mari ca la sabine...
consuella spune:
Salut, Peta.
Ma intrebai acum cateva zile cum am ajuns la inseminare. Am pierdut o sarcina acum ceva vreme si de atunci nu s-a mai intamplat sa raman insarcinata. Cum spermograma nu e dintre cele mai bune, am ales ca prim pas IA. Speram sa fie cu noroc. Deocamdata nu simt nimic special, doar mi-e teama ca nu s-a intamplat si va trebui sa o luam de la capat luna viitoare. Am vazut ca fetele vorbeau si despre posibilitatea de a face un test de sarcina dupa 14 zile de la inseminare. Pai, daca astept 14 zile pentru test e ca si rezolvata problema pt ca atunci ar trbui sa vina CM si rezultatul e clar. Ori e laie ori balaie!
sabine spune:
Nu neaparat Consuella.De obicei dupa IA medicul recomanda progesteron ovule care poate intarzaia ciclul.Probabil ca asta e ratiunea.Mai exista si ciclu peste sarcina, iar testul probabil medicul il recomanda pentru siguranta.Sa nu ne apucam sa luam medicamente de stimulare si in fapt sa existe o mica sarcina acolo.
Bine ai venit printre noi si sa speram ca ne dai o veste buna luna aceasta
peta spune:
consuella - tutror ne e teama ca vom fi nevoite sa o luam de la capat. Asta e, partea buna e ca ai sanse in fiecare luna, si ca e normal sa nu reusesti de primele dati.
Eu stiam ca poti sa-ti faci test dupa a 10 zi de la IA, fiindca sunt unele teste suficient de sensibile.
Sabine tie ti-a recomandat dr progesteron? Mie initial in prima luna de tratament mi-a recomandat sa iau, dar cand am ajuns la ovulatie mi-a zis ca nu e cazul sa iau, ca probabil ca am destul - ceea ce mi s-a parut destul de aiurea. Nu mi-a facut analize, nimic, doar si-a dat cu presupusul ...
sabine spune:
Peta, mie dr mi-a dat sa pun ovule de progesteron (arefam) a doua zi dupa IA.Mi-a spus sa pun in fiecare seara,si daca vine ciclul sa intrerup daca nu sa continui pt ca impiedica un eventual avort spontan.
Fetelor acum mi-a mai traznit o idee in cap.De cand se formeaza lichidul amniotic?Daca a fost lichid ceea ce am eliminat?
peta spune:
sabine, nu cred ca e cazul...lichidul amniotic se formeaza mai tarziu, prin a 3 a sapt de sarcina...sper sa nu spun prostii, dar parca asa stiam...
tie ti-a facut doc analize inainte sa-ti recomande progesteron?
sabine spune:
da, mi-am facut dar nu stiu daca mi-am facut analiza de progesteron, nu mai tin minte.Am facut analizele obisnuite:prolactina, fsh, tsh si inca vreo 2 sau 3.
Dar Peta, multe fete pe forum au zis ca pun, fie arefam fie utogestan.Amandoua au ca substanta progesteronul.Oare chiar tie de ce nu ti-o dat?
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Neata fetele, Ella, tin pumnii astazi!!!!!!!!!Sa dea D-zeu sa ai o mare bucurie azi. Alla, tu cum mai esti?Ce planuri ai? Daca va fi vei mai face IA?Pe mine dr m-a sfatuit sa mai fac una, ultima daca nici asta nu merge dar sincer parca nu as mai pierde timpul.Bine, la mine e si varsta... Fetelor, mie mi s-a intamplat ceva ciudat.Oare ce poate fi?M-am ridicat din pat, am luat tb, tot 37,1 am umblat putin prin casa si m-am pomenit toata uda pe chilot si pantalon ca si cum as fi facut pipi.Am simtit efectiv cum iasa, dar nu prin locul de pipi bineinteles.Nu era nici progesteronul.Era un lichid incolor.Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata dar nici nu am habar ce poate fi si de unde a venit.Ca doar nu s-o fi adunat in uter, sau...?Ce credeti ca poate fi? ![]() |
Sabine, poate ai ramas gravida!!!
Eu ma mai distrez sadic pe mine insami citind pe websitul asta:http://www.soulcysters.net/early-pregnancy-symptoms-post-please-update-when-you-get-hpt-beta-11097/
e pe englezeste, sunt fete au ramas gravide si raporteaza simptomele timpurii, de dinainte de testare, in cele 2saptamani (two waiting weeks, zic ele). ...
Multe dintre ele mentioneaza de o secretie vaginala bogata ca semn de sarcina, unele spun ca e albiciosa, altele galbuie, iar altele zic ca este ca "apa" asa cum este secretia ta: ele spun "watery cervical mucus" sau "watery cm"!!
Sper din tot sufletul sa fie semn de sarcina si la tine !!!

luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 Peta, acum parca simt ceva la sani si la burtica. Ceea ce poate fi foarte bine inceputul de PMS hai sa vedem ce iese. N-as vrea sa mai dau o veste proasta dar...Sabine ciudat ce ti s-a intamplat, nu stiu ce poate fi sincer... |
ella, mult succes draga mea!

..si de n-o fi sa fie, mergem mai departe, noi tot alaturi de tine suntem!

hai sa vedem ce iese. N-as vrea sa mai dau o veste proasta dar...