INSEMINARE 47

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

sabine am uitat sa adaug ca fetele de pe situl trimis de mine, fetele mentionau acest mucus cervical apos (watery cm), in cantitati mari... sper sa nu te fac sa speri degeaba, dar am fost foarte surprinsa sa vad ca si tu spui de aceasta secretie apoasa, in cantitati mari...abia ce citisem aseara de simptomul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna, a venit cu intarziere rezultatul de la Bios...
E negativ dar mergem mai departe
Chiar mi-am facut sperante dar parca sunt incapabila sa mai fiu suparata din cauza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Buna, a venit cu intarziere rezultatul de la Bios...
E negativ dar mergem mai departe
Chiar mi-am facut sperante dar parca sunt incapabila sa mai fiu suparata din cauza asta...

ella, da-l incolo de rezultat! e numai un moment din viata ta!..vor veni si altele si bune si rele, ca viata e amestecata cu de toate!...
O sa fii fericita si o sa ai ce-ti doresti intr-o zi!!! mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Ella 28 imi pare tare rau, dar e bine ca gandesti pozitiv. Trebuie sa mergem mai departe pana cand vom ajunge sa ne tinem in brate piticaniile mici, stirbe si chele.

Luminita, am citit.Multumesc mult. Mi-e frica sa sper sincer.Deja am inceput sa ma pregatesc psihic pt esecul din 20. Ma gandesc deja cand ar fi bine sa ajung in Romania, cand sa-l sun pe dr, sa sun la farmacie pt menopur etc.Luminita, crezi ca e bine sa mai fac o ultima ia sau sa trec direct la FIV(dar FIV-ul aici in viena obligatoriu) desi dr a spus ca el ar mai incerca una dat fiind faptul ca am reactionat bine la tratament luna trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Ella. Imi pare rau Cuvintele sunt de prisos...
Suntem toate alaturi de tine si mergem impreuna mai departe, cu incredere si speranta
Iti doresc sa ai in fata o luna noua plina de noroc si de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Ella, iubita, asa cum tu spuneai de dimineata, sa fim optimiste, va veni si vremea noastra, a tuturor! Sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ella - sunt si eu alaturi de tine. Chiar daca poate luna asta nu a fost sa fie, avem cu toate o noua sansa in fiecare luna. Candva o sa fie si timpul nostru, al fiecareia dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Merci de sustinere! Sincer nu stiu ce sa zic sau sa fac pe viitor. As mai incerca max 2 inseminari. Dracea mi-a spus ca pana in 35 de ani recomanda 4 inseminari si peste 6.
Eu voi merge pe ideea de 6 oricum vreau sa le fac tot pe natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

Ella, o sa fie bine, ai sa vezi. Trebuie doar sa fim puternice si sa nu ne oprim din incercari si sa nu ne pierdem speranta. Odata si odata tot o sa vina bebe si la noi !!!! Te imbratisez si sunt alaturi de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Ella imi pare bine ca ai un tonus bun, asa si trebuie!
Asa ti-a zis Dracea, ca pana in 35 de ani recomanda doar 4 IA? Pai si dupa aia?

Mergi la inceput