LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)
Raspunsuri - Pagina 20
greyeras spune:
Urmy eu la recomandarea medicului pediatru ii dau Septilin 5 ml/2 ori pe zi timp de 10 zile pe luna/3 luni consecutiv.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Andrei cu febra 39-40 mai nou, cu rosu in gat, muci si tuse.
De la spital nu ne-au dat nimic, cica you must keep the fever down!

Cum draq la asa valori?
Petrecere frumoasa maine si distractie placuta!
Va pup cu mare mare drah!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Andrei cu febra 39-40 mai nou, cu rosu in gat, muci si tuse. De la spital nu ne-au dat nimic, cica you must keep the fever down! ![]() ![]() Cum draq la asa valori? Petrecere frumoasa maine si distractie placuta! Va pup cu mare mare drah! ![]() Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
pupam pui bolnavior....nu inetleg cum naiba la valorile astea s ao tii sub control....pai astia sunt loviti la cap..ce ii faci? Impachetari cu prosoape ude?

Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Am stat acasa in canapea si am bagat si un somnic de 1 ora, apoi m-am plictisit de stat incotopenita in varful patului si m-am prezentat la programarea pe care am avut-o la manichiura pedichiura. Maine mai bag si o cosmetica....
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
valentina_22 spune:
Nana, sanatate multa lui Andrei!Nu stiu cum este acolo la voi dar nu ii poti da ceva antitermice,plus un supozitor cu novocalmin?
Alternativa babeasca ar fi impachetarile in prosoape sau cearceafuri ude(apa rece!), frectie cu otet si sosete cu otet in picioruse. Foarte bine(verificat de noi) merge un cartof crud dat pe razatoarea mica si infasurat in jurul gatului.
pentru mucisori, aspirat la greu,iar pentru tuse poti incerca un sirop din muguri de pin, daca gasesti asa ceva pe acolo.
Cei de la spital parca sunt de pe alta lume, chiar si cu astea ii scazi febra pe moment, dar cu rosu in gat iar o sa faca febra. Mititelul, sanatate muuuulta si tie putere sa treceti cu bine peste asta! 

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
luy spune:
Nana, mi se strange inima cand citesc de febra fluturashului ! Oooooof ! Antitermice la 4 ore ( alternat nurofen cu paracetamol ), daca ajungeti la 39 pune-i 1 supozitor cu novocalmin, baie cu apa cu temperatura cu 2-3 grade mai mica decat o are el ( 36-37 grade ), incearca si sosete cu otet ( sosetele inmuiate in apa calduta in care ai pus otet - jumatate apa, jumatate otet ).
Sanatate multa, multa, va pupam tare !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Papanash, te-ai culcat ? Ai sms de la mine, baga un ochi ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
Greyeras, multumim, maine o sa ne gandim lavoi. Sa stii ca si Andrei mai are episoade cand scapa pe el. Azi de exemplu, cand am mers sa o iau pe Alex de la gradi, a adormit in carut si cand s-a trezit nu s-a mai putut abtine si a facut pe el chiar acolo in carucior.
Betty, relaxare placuta maine la salonul de imfrumusetare.
Luy, mandarinutza, Roxana,urmy,Slippers si celorlalte fete(imi cer scuze daca am uitat pe cineva) care s-au ocupat de organizare, decorare si prepararea prajuturilor, multe
si toata stima! Chiar daca nu vom fi acolo maine langa voi fizic, cu spiritul vom fi prezenti.
Sarbatoritilor de maine, multa sanatate, fericire si numai clipe minunate alturi de parinti, frati, surori, bunici, matusi!
A-deide mami teodora 
pentru el un plus un pupic special, deoarece este un baiat cuminte,ascultator si papacios!
Raul de mami ank83 
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Celia spune:

Alessia Stefana de mami Kriss79
Luca de mami Ligeea
Alexandra Ioana de mami Balaceanu_l
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
betty78 spune:
Doamnelor va urez distractie placuta maine la petrecere si imi pare tare rau ca nu pot sa vin
si va astept cu detalii
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario