LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
Bernix, multi 
Luy, spor la pregatiri !
Diwana, baga paracetamol sinus, eu asa am scapat de durere de cap. Sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Vesti proaste, s-a mai amanat o luna. ![]() Poate revin cu detalii mai pe seara. Daca nu mai apuc, ne vedem maine la party. Pupici Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
ufff, imi pare rau ca nu s-a intamplat cum ati vrut. Si eu sunt de parere ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate, o sa fie bine. O sa vina si un bebelus, stai linistita. Stiu ca tu vroiai acum, dar nu le aranjam noi pe toate. Ce te faci daca vin mai multi deodata?

veroboroda- sanatate multa Biancai, nu stiu despre Cedax, dar oricum poate vomita de la antibiotic, imi inchipui ca nu il ia cu placere. Tudor cand avea amigdalita, tot asa imi vomita, era si de la antibiotic si de la faptul ca avea amigdalele marite si il iritau. Insanatosire grabnica.
Ca tot veni vb de boli, eu am inceput sa ii dau lui Tudor Septilin de pe 1 octombrie, vreau sa ii dau 6 luni (ce ziceti?), 20 zile septilin, si 2 saptamani cate o doza pe saptamana OScillo. Sper sa ii fie bine. Daca aveti vreo parere referitor la schema asta de administrare, va rog sa nu ezitati sa o scrieti.
Diwana - multumesc.Despre frumusetea mea..ce sa mai zic? Daca as mai slabi si eu vreo 20 kg, as mai baga mana in foc, momentan sunt doar alba, grasa si mai putin frumoasa. Conteaza tare mult kilele astea, mama lor.....Ce ma bucur totusi este faptul ca nu par asa de batrana pe cat sunt (32 ani!si JUMATATE!!!!!)
Papanash - cum anul trecut bagam mana in foc ca erai blonda, asa si anul asta as fi bagat mana in foc ca esti cea mai bucatareasa dintre bucatarese. Eu sunt cam pe dinafara cu ale gatitului, dar stiu sa fac cateva feluri de mancare bunicele. Azi am facut prajiturile astea (data trecuta mi-au iesit mai bune si mai aspectoase), am mai facut o mazare cu pui - delicioasa si supita de pui, buna si aia. Poate ma ajuta faptul ca sunt moldoveanca?

papanash spune:
mey, sunt bucatareasa buna, aici n-ai gresit, dar nu-mi place sa fac dulciuri, am gresit de vreo 2 ori si am abandonat definitiv.
Apropo de blonda, mey dna Teo, ce focoasa si sexoasa erai anul trecut la ziua lui Mihnutzu....mie imi placeai mult de tot bruneta. Acu nu te supara pe mine, dar asa mi se pare mie, ca ti se potriveste mai bine la temperament.
ma bag la un film ca acum a adormit piticul, s-a decalat complet cu somnul. Si la 6.30 tre'sa;l trezesc sa-i dau antibioticul.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
diwana spune:
Vero, mi s-a ridicat parul in cap. Offf, offf, bine ca sunteti bine acum. Cum a putut gresi in halul ala dr.?
Papanash io m-am uitat la lingurita aia ca vaca la poarta noua.Nu m-am priceput s-o folosesc. Oricum, eu tot cu seringa de la Nurofen lucrez. Macar tu ai facut corect suspensia, ca eu cred ca am gresit prima oara. Stiam cum trebuie s-o fac, dar in zapaceala prepararii (eram la cabana cu prietenii, Rares urla, cautam apa plata, faceam biberonul lui Rares), cred ca am pus de 2 ori apa in paharul gradat. Nu-mi aduc aminte prepararea suspensiei, nici sa ma tai, dar avand in vedere ca i-am mai dat o tura de Cedax, fiindca nu scapase de infectie, si ca in prima sticla era mai mult decat in cea de-a doua, concluzia se trage de la sine
. Mu iere proasta!
Urmy, pe bune ca-ti dadeam vreo 26. Jur!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
aandreea27 spune:
buna seara si de la noi.din nefericire avem o veste proasta.nu vom reusi sa venim maine la party ptr ca andu a racit iar.a ineput de ieri cu febra,mucisori,am zis sa nu anunt sa vad ce se mai intampla,dar azi nu si-a revenit tot puseu de febra ii scade.am fost la doctor,iarasi viroza.imi pare foarte rau,mai ales ca imi doream asa mult sa va cunosc.
distractie placuta va doresc ma duc la bebe,plange dupa mine.
mandarinutza spune:
Roxana, Cecilia,am cumparat eu artificii pt tort
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirella76 Aeperju pentru ochisorul piticului iti recomand nettacin este foarte bun dupa ce pui de 2-3 ori e ok; se recomanda totusi sa fie folosit 3-5 zile; atentie sa nu se ia si la celalalt ochisor, mare atentie cand stergeti ochisorii ... |
Nettacin, merge foarte bine intr-adevar daca nu are secretie. Daca aceasta exista trebuie dat altceva,parca Tobra-dex.Noi foloseam de regula 5-6 zile, chiar daca dupa 2-3 zile ochisorul parea ok.Multa sanatate.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
greyeras spune:
Vero imi pare rau de ce povestesti tu acolo, din pacate sunt cam dese intamplarile astea cu dr incompetenti.
Andreea27 imi pare rau sa aud asa vesti proaste, insanatosire grabnica, vor mai exista ocazii sa ne vedem.
Da, pana la urma venim si noi, eu sunt cam canuta om sucit, ma urnesc mai greu din loc, dar venim sigur. Nu puteam sa ratez prajiturile fetelor, ca si eu ca si Papanash nu le am deloc cu prajiturile, desi imi place foarte mult sa gatesc nu prea imi ies deserturile.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
greyeras spune:
Valentina petrecere frumoasa maine!
Urmy am vazut pozele cu Tudor, maine ne vedem live.
M-a cam suparat Adelina azi a facut de doua ori pipi pe ea, nu stiu cum sa o mai iau, pentru ca sunt zile cand singura vrea chilotei. Acum i-am pus iar pempers ca simteam ca imi pierd rabdarea.
Seara buna fetelor!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
valentina_22 spune:
Urmy, dragalas bebe-Tudor. Am sa merg sa ma interesez si eu daca mai este si acum poneiul acolo, ma gandesc ca pe vremea asta nu prea mai vine nimeni. Tarcul este chiar la intrarea in parc?
Cat despre Septinil, am auzit numai lucruri bune, eu stiam ca se da 3 luni acum mai inbtreaba.
Teo, multam’
Gabriela, da Andrei papa zic eu, foarte bine.Daca pe Alexandra o alergam cu mancarea prin casa, acum Domne- Doamne mi-a ascultat rugile si mi-a dat un copil asculatator si papacios![]()
Aniast, 
veroboroda, multa, multa sanatate Biancai. Te ingrozeste peste cati doctori cu facultatea facuta la seral dai, am patit-o si noi. Refacere rapida si pupici fetii. Pupici si tie, imi dau seama prin ce clipe groaznice trebuie sa fi trecut!
Papanash, pe cuvant de onoare, daca nasa nu dadea nici un semn si o lasa moarta, aveam de gand la modul cel mai serios vorbind, sa ii iau motul la party. Ne-a chemat la ea, deoarece la noi spatiu este foarte mic, desi o facem fara mare tambalau si mergea si la noi, probabil vrea sa scape fara prea mult deranj. Oricum ar fi, sunt multumita macar ca scap de parul asta care mi-a facut cosmaruri. Sotul zice ca-s nebuna, dar am impresia ca un ochisor, cel stang ii fuge. La o fotografie se vede clar cum irisul ochiul drept este pe centru ca sa zic asa,iar irisul celui stang in coltul intern al ochiului. Saptamana viitoare merg la oftalmolog.
Andreea27, sanatate multa lui Andrei si refacere rapida. Si noi mergem tot virusati suntem.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu