LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa va distrati bine maine, sa va ganditi si la mine cand mancati tort bun (acum ma gandesc doar la 'tractorul' lui Micha si la 'buburuza' Amaliei....off...ma duc sa bag in mine o praji cu zahar ars si alune...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, ma bucur ca Daria este sanatoasa! Cat despre bebe, sunt convinsa ca oricare i-ar fi sexul, va avea acelasi loc privilegiat in sufletul vostru, exact ca Daria!

Vale, deci va chefuiti, ce frumos! Ce apetit are Andrei, asta e grozav!Cat despre ce ai spus, legat de preferinte fata/baiat, marturisesc ca din doi copii, mi-am dorit ca unul sa fie fetita. De aceea, la bebe 2 m-as fi bucurat in egala masura si daca era baiat. De altfel, si daca aveam doi baieti, bucuria si recunostinta ar fi fost aceleasi. Consider copiii un dar de la Dumnezeu, ca atare nu putem decat sa fim recunoscatori ca sunt sanatosi si ca avem marele privilegiu de a fi parinti.

Sabina, sanatate copiilor si weekend frumos!

Urmy, mie intotdeauna mi-a placut Tudor al tau, cred ca va frange multe inimi! Prajitura arata delicios, daca eram prezenta la petrcerere, nu scapa netestata!

Eu mi-am terminat treaba, astept sa se faca 16.00 si plec la puiul drag!Weekend frumos tuturor!

Pt Luy, un special!

Petrecere frumoasa, dragi mamici si pitici, ma voi gandi cu mare drag la voi!!!!La MULTI ANI!!!!!!!!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Sa va distrati bine maine, sa va ganditi si la mine cand mancati tort bun (acum ma gandesc doar la 'tractorul' lui Micha si la 'buburuza' Amaliei....off...ma duc sa bag in mine o praji cu zahar ars si alune...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Si eu m-am razbunat cu un kinder pe care i-l cumparasem Sarei! na! Mama denaturata!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Gabriela - multumesc pt compliment atat la adresa lui Tudor, cat si a prajiturii.

Si tie si Irinei - sa va fie de bine dulciurile.

Am vazut si eu pozele cu "noi 4" (piciulika, taticul, minunatul si burtica). Sunteti asa de frumosi, aveti poze minunate, imi venea sa plang si sa vreau si eu la voi in familie (tot in rol de bebelus). V-am mai zis-o , aveti ceva special. Si am vazut atatea poze superbe...ma gandeam ca Michael o sa va iubeasca toata viata lui si mult dupa aceea. Am lacrimi in ochi! Cred ca citesti tu printre randuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Vesti proaste, s-a mai amanat o luna.
Poate revin cu detalii mai pe seara. Daca nu mai apuc, ne vedem maine la party.

Pupici

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Aeperju pentru ochisorul piticului iti recomand nettacin este foarte bun dupa ce pui de 2-3 ori e ok; se recomanda totusi sa fie folosit 3-5 zile; atentie sa nu se ia si la celalalt ochisor, mare atentie cand stergeti ochisorii ...

Luy, daca te razgandesti si vrei ajutor suntem pe aici, asteptam un semn...

Betty tinem pumnii sa fie bine; nastere usoara...

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

bUna fetelor! Nu am reusit deloc sa intru pe forum. MAi inati de toate vreau sa va urez petrecere frumoasa si "LA MULTI ANI!" papanasihilor.
Am vazut ca sunt o gramada de copii bolnaviori si m-am ingrozit. Din pacate nici noi nu am fost prea bine. Acum suntem pe drumul cel bun dar am tras o sperietura doamne, doamne.
Dar sa incep cu inceputul....joi can am fost sa o iau pe Bia de la gradi, mi-a zis d-na ca a facut putina febra(38), asa ca dupa amiaza ma duc cu ea la control(incepuse sa tuseasca de cateva zile si faptul ca facuse si febra deja ma ingrijora). Ok, o consulta cu atentie, imi zice ca n-are nimic la plamani, are un pic gatul rosu dat nimic deosebit. Ne da totusi sumetrolim, humex(avea si inca mai are putin o tuse productiva)si zyrtec. Toate bune si frumoase mergem acasa incepem tratamentul,Bia vesela si in forma, a doua zi o duc din nou la gradi, la gradi nu mai face febra in schimb vineri noaptea incepe iar sa faca febra, apropae 38, ii dau nurofen , ii scade, a doua zi e bine voiasa,seara la ora 20, iarfebra, 39, si asa am tinut-o toata noaptea... i-am dat antitermice, i-am facut frectie la manute si la picioruse cu otet indoit cu apa, in sfarsit duminica ajungem la urgente din pacate nu era dr noastra, ne consulta cine era de garda si ne pune imediat diagnosticul- pneumonie... am crezut ca-mi fuge pamantul de sub picioare.A vrut sa ne interneze si pentru ca am refuzat internarea mi-a dat f repede tratamentul fara nici o schema, s-a intors si a plecat. Tratamentul era ampicilina injectabil. Ajung acasa si o sun pe dr de familie care esi medic pediatru ii explic ce si cum si ea imi spune sa nu-i fac injectabil sa ma duc la famarcie sa-i cumpar CEDAX si sa-i dau 5 ml la 12 ore, sa-i pun supozitorde novocalmin cu paracetamol simultan si sa-i fac impachetari, si ne vedem la cabinet luni. Buuun respect ce-mi spune medicul de fam, ii scade febra, ii dau cedax , trecem nopatea cu bine, adica fara febra, dar cu tuse si cu muci, a doua zi dimineata ii dau a douadoza de Ceadx, dupa ce mancase putin laptic si dupa o ora de la administrare fata mea se moie a o carpa incepe sa planga incontinuu dupa care incepe sa vomite si vomita si vomita..... mi s--au muiat picioarele. O imbrac repede si plecam la spital unde reusim sa dam de medicul nostru pediatru ii explic ce si cum, o consulta si confirma diagnosticul de pneumonie. M-a intrebat ce i-am administrat si cand a auzit ca i-am dat 2 doze de cedax, a innebunit.MI-a zis ca Cedaxla copii nu se da deact in doza unica si in cazuri extreme si daca ar fi dr de famlilie in fata ei ar strange-o de gat pentru ce i-a dat copilului.In sfarsit ne da augumentin, sumetrolim in continuare, humex si nici nu mai stiu ce, ideea e ca de la prima doza de augumentin, s-au vazut imbunatari vizibile, ieri am fost la control , mi-a zis ca nu se mai aude nimic la plamani, terminam tratamentul si ne mai vedem saptamana viitoare.
MA scuzati ca m-am intains atat dar tare am mai tras-o si simteam nevoia sa ma descarc. ADca ma vedeti cum arat, va speriati, credca am mai slabt 2 kg saptamana asta.
GAta am terminat. Multa sanatatepuitilor bolnaviori
Betty, nastere usoara si bebe sanatos
Mami de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Draga Andreeea tocmai ma pregateam sa-ti scriu. Imi pare rau ca n-a iesit cum vroiati . Ma rog sa iasa bine luna viitoare

Urmy, frumos baiat ai, si tu esti foarte frumoasa. Mi-a placut Tudorelul tau dintotdeauna.

Piciulika, minunat, minunata, minunati. Subscriu la tot ce zicea Urmy.

Betty, nastere usoara. Asteptam sa vedem dragalasenia de bebe. Tin pumnii

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca ma doare capul de numa'.

Petrecere frumoasa maine, si sa nu uitati sa faceti muuuulte poze sa le vedem si noi.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Yaia, imi merge numai flickr si picassa. Daca n-ai cont pune pe ala comun, mey.

Sabina, imi pare rau ca sunt virusati copilasii.nici voi nu mergeti la party ?

Valentina, eu chiar ma gandeam la un taiat de motz la party, pe bune ca am pus in geanta o forfecuta . Bine ca s-a indurat sase mobilizeze nasa.

Urmy, daca si-asa imi pare tare rau ca-s absenta maine, ai pus si tu paie pe foc cu poza aia , mie niciodata nu mi-a iesit asa bine o praji, de-aia prefer sa le cumpar.

Aniast, Doamne-Doamne le aranjeaza pe toate cum e mai bine.Nimic nu e intamplator.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Vero am inghetat cand am citit, se da doza la 24 ore, nu la 12, e ff puternic. De-asta ia si Adi, dar nu 5 ml ci 3 !!!.

editez sa-ti zic ca dupa ce-am pus apa in praf, masurata cu paharelul ala gradat, am masurat 3 ml in seringa, fiindca lingurita din cutie e cu masuri de mg (miligrame) Atentie cum masurati !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput