LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si evident convulsia febrila de rigoare.

Dar nurofen alternat cu paracetamol, la 16 jumate dat nurofen, febra 39.3 pus si juma novocalmin.
A dormit 1 ora si cand s-a trezit direct convulsia. DUpa convulsie febra era 39.5 deci sigur a avut 40.
I-am pus si desitin,ca asa ne-a sfatuit neuroloaga, dar degeaba.
Acum doarme de la desitin.

Crunt.

Edit> plus sosetele cu otzet de dim pana seara, de i s-au ciufuletzit si degetelele.In zadar!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Nana, sa reusiti sa treceti cat mai repede de perioada asta cu febra si tuse ici la Fluturas.

Diwana, multumesc, ici.
Vad ca Rares exploateaza la maxim mama si bunicii , te felicit ca faci fata programului lui.

Ada, ce Ami-fluturas am vazut..tare scumpica.
Sper sa reveniti la nopti linistite.

Papanas, sanatate multa lui Adi si tie.

Gabriela , sanatate bunicii.

Urmy, succes la interviuri , sa fie asa cum iti doresti.

Betty, nastere usoara si bebe sanatos.

Aandreea, sanatate lui Andu.

Sabina, sanatate micutilor.

Vero, sanatate dulcetei.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Nana, de ce jumatate de novocalmin? Aici se recomanda un supozitor intreg (novocalmin 300 mg). Luati cumva si antibiotic?
Cum am spus mai devreme la noi ,la rosu in gat rezultate foarte bune a dat cartoful crud dat pe razatoare. Poate incerci si asta, daca ai incredere si in leacurile bunicii.
Sa aveti o noapte linistita, fara febra!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Offf Nanuta,sanatate va doresc!Sa treaca febra cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragelor doi copii solicita atata energie si timp,incat nu imi mai ramane lucru mare pt mine.
Pana acuma faceam ce faceam si tot reuseam sa fiu la zi,de ceva vreme nici sa citesc nu mai reusesc.

Am intrat sa va doresc distractie placuta.Din pacate n-am apucat sa trimit poza cu Erika,dar sigur nu ne uitati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata!
La aceata ora dragii nostri papanashi si dragele noastre dulceturi petrec cu voie buna.
Dragi mamici, tatici ,prieteni si pitici sa va distrati pe cinste, sa faceti pozici si apoi sa ne povestiti si noua!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

al meu doarme la ora asta
Distractie placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Nana, sanatate fluturasului!
Sebastian nu sta la novocalmin asa ca ii dau algocalmin 0,5ml , de 4 ori pe zi poti. Daca tot face puseuri de peste 39,5 atunci algocalmin 1ml.
Este mare fluturasul , juma de novocalmin nu cred ca actioneaza la kg lui!
Mai poti sa-i faci frectie cu pulmex(pe baza de eucalipt)daca ai si dusuri de vreo 10-15 min fiecare.
Otetul contine alcool , chiar daca este diluat tot alcool este si este vasodilatator. Partea rea este ca toata febra o ridica exact unde nu trebuie : in cap . Mai bine sosete lungi doar cu apa
Si nurofenul este urmat de dus si panadolul la fel
fluturasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

buna dimineata,va invit cu drag la un nou capitol

Mergi la inceput