Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Silvi, iti dau un indiciu: stomacul e pe partea stanga, ficatul e pe dreapta. Poate te ajuta sa identifici sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

pentru fetele curajoase si o intrebare intrebatoare :
daca doamna nu are mutatii, dar domnul are o mutatie trombofilica, teoretic embrionul poate avea o mutatie heterozigota ; credeti ca acest lucru ar putea influenta implantarea si viabilitatea ?
Adica, doar mama este importanta in mutatiile astea, taticu' ca de obicei, participa doar 15 min ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Cam asa
In cazul in care doar taticul are trombofilie, o poate transmite bebelusului dar sarcina nu e influentata. Practic bebe are mutatia, nu mama. Noi avem probleme ca mutante din cauza ca sangele nostru e turbat si coaguleaza.
Eu asa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Buna seara
Ma numesc Cristina am 32 de primaveri 3 sarcini pierdute ultima obtinuta prin IA celelalte natural.Mai am inca 3 IA nereusite.Momentan insa m-am oprit din inseminari si as vrea sa incerc sa rezolv problema cu mutatia MTHFR C677T geneotip heterozigot pe care doctorul meu nu o considera o problema eu insa da.
Va citesc de ceva timp insa nu am scris.Acum insa as dori sa va intreb cum sa cer farmacistei beurile ca m a intreba ce fel de complex de B vreau.Separat b6 si b12 nu aveau decit fiole.
Va rog luminati-ma si pe mine.
Va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

goldi...cred ca ghicesti ganduri .. eu ma intrebam .. oare sa-l trimit si pe sot sa faca mutatiile ... cum ne-ar sta .. o familie de mutanti ..

te mai rog ceva aici ..ca te-am prins la cotitura ...te rog da-mi si mie pe PM , cateva detalii despre tratamentul tau contra NK pozitivi

sper sa ma scuze fetele pt off topic

bellla77, din pacate marea majoritate a medicilor nu dau prea mare importanta acestui diagnostic ... tind insa sa cred ca se intampla asa deoarece nu f bine studiat la ora actuala... parere personala
eu mi-am luat din farmacie Complex de B-uri de la Doppel Hertz , insa miki , care e "mamica" naturistelor si viitoare mamica de bbelac ,recomanda un complex din germania .. o sa caut ce mi-a zis si daca esti interesata iti spun

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Gorgicule ma gindeam eu ca tu o sa fi cea care imi sare in ajutor.
Da-mi voie sa te cert ptr intilnirea secreta poate repetam si aicea intilnirea largita din iunie.Ce zici merge?

C677Tgeneotip heterozigot 3 sarcini oprite din evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

spunti-mi va rog ce analize se pot face pt trombofilie pe la noi ( pe plaiurile mioritice)si unde.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi.81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Silvi, iti dau un indiciu: stomacul e pe partea stanga, ficatul e pe dreapta. Poate te ajuta sa identifici sursa

mersi mult ....acuma nu mai incerc sa identific nimik ,sa vedem ce-mi va zice dr de familie maine..pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

bun venit noilor fete, viitoare mamici

Bella, am vazut ca ai pierdut 3 sarcini, nu ai luat niciun tratament in acea perioada?

Mie la MTHFR 677 - Uscatescu nu mi-a spus nimic de B-uri, sincer nu stiu ce sa fac...sa iau/sa nu iau....ce sa iau, cat sa iau....

Apropo...cand ramanem insarcinate o sa ne plimbam la hematolog tot la 2 saptamani?:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Cam asa
In cazul in care doar taticul are trombofilie, o poate transmite bebelusului dar sarcina nu e influentata. Practic bebe are mutatia, nu mama. Noi avem probleme ca mutante din cauza ca sangele nostru e turbat si coaguleaza.
Eu asa cred.

Dar in cazul in care are mama mutatiile aiurea? Si si tata?

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Mergi la inceput