Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -
Raspunsuri - Pagina 11
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki-miki Uitati ce spune o fata pe forumul MTHFR: "From all the research I have read MTHFR does cause early miscarriage!! There are several reasons: increased homocysteine plasma levels which are toxic to the developing embryo, neural tube defects due to lack of folic acid breakdown and blood clots in the placenta." Eu sunt speriata rau, am balariile cele mai urate Nu mai e nci o fata cu combinatia mea sa ma iau cu ea de manuta, nici macar cu MTHFR C677T homozig nu mai e nimeni Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
mikiiiiiiiiiiii, nu te deprima, nu e voie.
Si eu am destule balarii (varicele incluse, cred ca erau la oferta cand m-a facut mama ), da' nu ma las.
Capul sus si tzatzele inainte .
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
miki-miki spune:
Da, capul sus, tzatzele inainte ... uitati ce mai gasii : "The factor II prothrombin G to A 20210 gene mutation was recently described as a risk factor for thromboembolism.It is present in up to 2.3% of individuals (as determined in a population-based case control study) and 1% of healthy controls.The mutation is found in up to 10% of patients who are either heterozygous or homozygous for the factor V Leiden mutation, suggesting that patients who harbor a factor V Leiden mutation should also be screened for the G to A 20210 mutation. The mutation also increases the risk of myocardial infarction in young women."
Eu protrombinica nu o am facuta.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
dezamagita spune:
Miki,
La 1 L apa, o lamaie si un ciot (cum sa zic:D) de ghimbir ras prin razatoarea mica....iese cam 1 lingurita, eu il dau prin razatoarea mica sa scap de "atele" alea. E foarte bunut la gust, putin iute, dar f putin. Mi-am propus sa beau de 2-3 ori/sapt. Voi baga si salate de morcov cu telina de 2-3 ori/sapt. Ghimbirul se gaseste la standul cu fructe exotice (avocado, papaya, rodii) la Cora, seamana cu hreanul. Si la Real tre sa fie, la Carrefour.
Nu dispera pentru MTHFR, slava Domnului ca s-a indentificat una din cauze, cu posibile tratamente. Aici din pacate, avem nevoie de un hematolog bun, un ginecolog bun...interesati... Din pacate nu multi stiu depsre MTHFR.
Geneticiana mea imi spunea acum un an...ca se fac studii doar pe cateva gene....din milioane.
Eu din cate am citit homocisteina arata daca B-urile sunt absorbite de organism sau nu, in ce proportie.
neural tube defects due to lack of folic acid - luam acid folic inainte de a ramane insracinate, preventiv...eu am inceput sa-i dau si sotului, cu manuta mea, cate o pastila/zi...daca are si el MTHFR aiurea?! Degeaba ma tratez eu daca gena lui e "bolnava" ca a mea.
breakdown and blood clots in the placenta - aici cred ca Clexane isi fac treaba:(, adica actioneaza ca un anticoagulant, nu?
La ultima mea sarcina - am suspectat si eu problemele cu placenta, desi doctorul nu mi-a zis nimic...Acum o sa vad eu ce surprize ma asteapta in 28 octombrie, cand merg la noul doctor, am emotii.
Numai bine, si fiti optimiste
trece-ma si pe mine in listuta de la inceput:)
goggy spune:
Ghimbir se gaseste si la Plafar sau la farmacie, ma refer la supliment, nu la radacina.
Miki, poate ar fi bine sa faci si F II
balanta_tm spune:
citat din mesajul lui miki-miki Da, capul sus, tzatzele inainte ... uitati ce mai gasii : "The factor II prothrombin G to A 20210 gene mutation was recently described as a risk factor for thromboembolism.It is present in up to 2.3% of individuals (as determined in a population-based case control study) and 1% of healthy controls.The mutation is found in up to 10% of patients who are either heterozygous or homozygous for the factor V Leiden mutation, suggesting that patients who harbor a factor V Leiden mutation should also be screened for the G to A 20210 mutation. The mutation also increases the risk of myocardial infarction in young women." Eu protrombinica nu o am facuta. Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
miki,stiu ca nu ai protrombinica facuta, imi amintesc cand ai scris si parca motivatia ta pentru faptul ca nu vrei sa o faci si pe asta, era ca oricum vei face Clexane.
Azi esti intr-o pasa mai naspa, de aia vezi totul in negru.
Oricum, mai mult decat sa luam vitamine plus Clexane si sa speram ca ne va fi bine, nu avem ce face.
Hai ca nu o fi dracu' chiar asa de negru .
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
dezamagita spune:
Lavinia,
Vad ca avem aceeasi mutatie, tu ce tratament faci?:)
Eu ma uit la analizele de la Synevo si nu vad nicaieri HOMOCISTEINA...:(( cine mi-o face?
dezamagita spune:
multumesc
care e diferenta intre heparina si clexane? care pentru care din mutatii e?
o zi frumoasa,
pe maine
silvi.81 spune:
buna fete mutante! ce mai faceti voi????eu am de vreo 2 zile o durere de ficat,de stomac nu stiu ce e ..maine merg la dr de familie sa cer un eco si ceva analize sa vedem ce e cu durerea asta.....in rest,sunt in ziua 12 si astept cu nerabdare sa vad daca si candvoi avea ovulatia si poate cu ajutorul celui de sus ,sa se prinda ceva.......o cat imi doresc un puisorva pupik si bafta multaaa
goggy spune:
citat din mesajul lui dezamagita multumesc care e diferenta intre heparina si clexane? care pentru care din mutatii e? o zi frumoasa, pe maine _ MTHFR677heterozigot, 1 singur ovar, 2 sarcini obtinute natural, oprite in evolutie (6s,8s) |
Heparina este denumirea comuna internationala ( adica substanta activa ) iar Clexane este denumirea comerciala. Sunt acelasi lucru.