Fulgusori de nov-dec 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 19
monis5 spune:
Ramo 

monis
cu poze sapt 36 +
Edit:
iote, doar n-ati plecat acuma sa incercati cu toatele 

dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Laura ma pregateam sa te strig ca nu ai mai aparut de azi dimi ![]() Ionela astazi nu dai un semn de viata? ![]() Mihamora nu ai mai scris demult.Ati terminat treaba pe-acasa? ![]() Dana si Eva ce mai faceti? ![]() Simonette hai ca ieri ai fost libera,dar azi ce faci,nu te-arati deloc? ![]() Krelia somnic pufos ![]() Ramonika sa ne zici cum aiesit salamul de biscuiti,si mie imi place. ![]() RamonaC esti tare rau cu soacra ta ![]() _ Ramona,mami de Stefita (20.11.2006) si 32+ ![]() |
Pe aici si noi
. Adormita, obosita...din ce in ce mai greu.------------------------
36+
DavidAlbume foto
RamonaCopot spune:
Poate ele o sa aiba noroc de un fitil care sa arda mai mult
!
Eu mor de cald... si sotul a dat drumul la centrala. Precizez ca el era ala caldurosul, adica inca mai e..si eu eram friguroasa rau, niciodata nu era destul de cald pt mine. Dar se pare ca e destul de frig azi...si eu ca o catelusa in calduri (am deschis geamul
). Ciudata rau am devenit!
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
dienutze spune:
Simina, ma bucur tare mult pt Maya ta luptatoare! 
Dankutza
, ai dreptate ca am tot alintat-o pana acum cu Ingrid, si sunt convinsa ca stie :) Cred ca e si de la hormoni, of!
Eu port in poseta nospa de la inceputul sarcinii, poate o sa iei si tu la tine, in caz de mai apar contractii.
Si a mea papusica e la limita de jos in grafic. Nu cred totusi ca va creste ca fat frumos intr-o luna si un pic f mult, tot in jur de 3 kg cred ca va avea. Sanatoase sa fie si vor lua ele usor usor in greutate.
Fibrinogen parca se numeste analiza care arata coagularea, mie mi-a iesit cam naspa, adica sangele cam gros, dar dr a zis ca nu e pb!
Bafta la noul dr! Tinem pumnii sa fie bine! 
Floricik, nu te mai supara asa!
Ai dus cu stoicism atata tratament pana acum, iar acum clachezi!? Hai ca mai e asa de putin si vine papusica!
Sa iti povestesc de cadita sa te mai inveselesc. Am luat de la bucur obor cadita, portocalie, cam marisoara, fara forme interioare, adica doar forma ovala a ei, iar separat suport pt bebe, se lipeste cu ventuze de fundul caditei. Voi pune un prosop sau scutec de finet pe suportul asta. Mi s-a parut cea mai buna alegere. In total 50 ron.
Bineinteles ca vanzatoarea nu s-a abtinut sa imi zica: sa va traiasca ...baiatul
Eu: e fetita! Ea: eee, e baiat, nu vedeti cum aveti burtica!? No comment!
Stef, ce zici de Bogdan? 
Vorbiti despre centura de dupa nastere, dr meu este total impotriva ei dupa cezariana...
RamoC, cred ca esti singura curajoasa pe aici! Toate stam cumintele de frica! Nu pot zice "sa te gandesti si la noi"
, dar macar: bucura-te cat pt noi toate! Spor!![]()
Va pup pe toate! Noapte buna!
33+ cu
Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani
sa fim sanatosi!
dragonitza spune:
Mai reusesc si eu sa scriu din joi in pasti. Abia apuc sa va citesc. Bine ca s-au mai potolit burticile ca ma luase ameteala cand vedeam in fiecare zi cate un fulgusor. Felicitari mamicilor, multa fericire si sanatate lor si bebeilor!
floricik si eu iau aspenter, o pastila la 2 zile. Am inceput sa il iau din saptamana 24 pentru ca aveam IR uterine cam mari si cu diferenta destul de mare intre ele ... cel putin asa am inteles eu din explicatiile dlui doctor. Am vazut ca in trimestrul al treilea nu e indicat si am crezut ca o sa mi-l opreasca, dar am fost la inca 2 consultatii de atunci si am intrebat special daca mai continui cu el; raspunsul a fost afirmativ. Eu zic ca e un medicament destul de banal, e imposibil ca doctorul sa nu cunoasca prospectul. Asa ca daca el a zis sa il iau, il iau... stie el mai bine ca mine.
Am vazut ca ati mai discutat de greutate .. si eu sunt printre fruntase: 19 kg pana acum, sper sa ma cam opresc. De durerea de degete nu mai spun, e deja poveste veche care devine mai suparatoare cu fiecare saptamana. Dimineata cel putin nu pot indoi degetele, nu stiu ce o sa ma fac cand o trebui sa ma duc la analize si ma va pune sa strang pumnul.
Cel mai tare ma supara faptul ca nu mai pot face nimic prin casa si trebuie sa ma bazez pe ajutorul celorlalti. Ma consolez cu gandul ca mult a fost, putin a mai ramas. Va
!
33+ 
shtephy spune:
Dienutze multumesc,si Bogdan e ok si l-as putea alinta in multe feluri dar asa il cheama pe cumnatul meu si eu vreau sa fie fiecare cu numele lui .La fel si cu ziua de nastere,la Stefi am avut dpn 2 12 si s-a nascut in 20 nov,acum e 3 zile mai tarziu si ma rog sa nu se nasca tot pe 20
,chiar nu as vrea.Voi strange tare din picioare
daca simt ceva atunci.A,si tata e pe 22 nov.Nici atunci nu vreau.Fiecare cu ziua lui
.
Dragonitza corect spui "mult a fost ,putin a mai ramas".Hai mai des pe la noi
Ramo tu ai "bufeturi",eu sunt friguroasa rau.Toata vara am dormit invelita pan la gat
.Bine,e si apartamentul racoros![]()
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Ramo ![]() ![]() ![]() monis cu poze sapt 36 +Edit: iote, doar n-ati plecat acuma sa incercati cu toatele ![]() ![]() ![]() ![]() |
acum am vazut ce ai editat

asa ca cine a disparut de aici e considerat suspect,de fapt suspecta
EDIT
si trebuie sa prezinte detaliile
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
laurairina13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
acum am vazut ce ai editat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asa ca cine a disparut de aici e considerat suspect,de fapt suspecta EDIT si trebuie sa prezinte detaliile _ Ramona,mami de Stefita (20.11.2006) si 32+ ![]() |
io nu's suspectata de nik sa stiti pe cuvantu meu de pioneeer
...stau cumintica sa o tin la copt pe fiimea macar pan pe 30oct cand se intoarce doctoru de la upgrade-uri!
Laura,
36+
Mara TeodoraAMR 4 saptamani !!
poze
shtephy spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui laurairina13
io nu's suspectata de nik sa stiti pe cuvantu meu de pioneeer ...stau cumintica sa o tin la copt pe fiimea macar pan pe 30oct cand se intoarce doctoru de la upgrade-uri!![]() Laura, 36+ Mara TeodoraAMR 4 saptamani !! poze |
bine,bine ,te cred,nu esti pe lista suspectelor
apropo n-a zis nimeni daca a facut masaj din asta.Se lauda cineva ca isi pune partenerul la treaba dar apoi s-a facut liniste
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
arcadia spune:
Buna burtici,
Raportez ca si eu, din friguroasa ce eram, am devenit o calduroasa.
Am fost vineri la control si bebita are 2400 gr, colul o tara deschis dar se pare ca e normal fiind la a doua sarcina. Eu sper sa nu nasc mai devreme de 21 noiembrie ca pana atunci tre sa lucru..
Analizele pe care le-am facut vineri: hemoleucograma, glicemie, calcemie, acid uric, coagulograma, rbw, hiv, sumar urina, urocultura si secretii.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
34+
Sanziana Carolina